294
Посуд - Двомісний пластик у вашій кухні
Якщо ви відварите воду в пластиковому чайнику протягом 20 років, то ви можете мати погане здоров'я! Від пластичної імунітету тіла просто згортається. Таким чином, досить просто використовувати пластмасову начинку (при використанні питної води з пластикових пляшок, наприклад), щоб мати вбите здоров'я, без імунітету.
Ну?
В результаті кип'ятіння з стін чайника фрагменти полімерних молекул лущуть, які потім вводять воду, а потім в наше тіло.
Що відбувається з пластику, що ви можете розібратися у собі. Якщо ці частинки діляться, вони випускають багато токсинів (згадайте про паління пластику), які ми інтенсивно отруюються.
Якщо вони не ламаються відразу, то покривають стіни кишечника з часом, перетворюючи її в трубку ПВХ. Все онкологія шлунково-кишкового тракту має дуже просте походження.
Зрозуміло, що в один раз ви вводите недбалу кількість пластику в тіло. Але якщо ви п'єте в середньому 2 склянки кави / кави в день в офісі, кількість пластмас всередині ви постійно зростає, так як ви робите кар'єру поті.
Хочу відзначити, що ідея повільно отруйного чайника не нова. Навіть під час колонізації Америки продавали індіанки (!) спеціальний багатошаровий оцинкований горщик "для приготування їжі". Він був багатошаровим і виготовленим з сплаву цинку, оловіки та арсеніку. Дуже швидко почався верхній шар цинку і почався масове отруєння індіанців.
Самі індійці назвали цей горщик «Пісон горщик». На e-bay нещодавно продано «дзеркало».
Необхідно категорично відмовитися, перш за все, пластиковий чайник і бажано з пластикових страв в цілому! Якщо це неможливе, то не зберігайте рідкі продукти харчування там протягом тривалого часу. Купити праску або якісний керамічний чайник, і зберігати продукцію в скляних банках.
Джерело: uduba.com/759998/ ЕЛЕКТРОЧАЮК-КАК-ЕЛЕМЕНТ-ГЕНОТСІДА-СМЕРTELNYY-ПЛАСТИК