11 Paradoxes by Somerset Maugham on Human Strangeness

Вільям Somerset Maugham.Український проза письменник, драматург. Поцілунок людської душі і характеру, які можуть висловити їх з рідкісною стилістичою точністю.

Ми скомпільовані Маугхем котирування про гумор, страждання і байдужість.

1,1 км «Люди люблять більше, ніж що-небудь інше, щоб покласти етикетку на іншу людину, яка звільняє їх один раз і для всіх, хто повинен думати. й

2,2 км Не вірно, що страждання вродженим характером, іноді щастя досягається, але страждання в більшості випадків робить людину маленькою і вирокливою.

3. У «Це легко бути приємним для людей, які ви не подбаєте. й

4. У Тексти пісень, а це означає: Немає нічого більш болючого, ніж любити чоловіка з усім серцем і дізнатися, що він коштує.

5. Умань «Люди люблять робити задоволення того, що вони не розуміють. й

6. Жнівень Ніщо може бути зроблено, люди рідко задоволені тим, що вони мають, дати їм все нове і нове, і так без кінця.

7. «Я повинен очікувати від людей, а не добре. Це ціна, яку ви повинні платити за ваше почуття гумору. З почуттям гумору, один знаходить задоволення у змах людської природи; не довіряє благородних декларацій занадто багато, завжди шукаючи невигідних мотивів за ними; розбіжність між зовнішнім виглядом і реальністю затримується, і де його не можна знайти, вона відмиває її створення. Іноді ви закриєте очі на правду, доброту і краси, адже вони дають маленьку їжу відчуттям смішності. Побачити, але не завжди впізнавати святому.

8. У «Це дивний при першому погляді, що наші власні неправдиві речі, здавалося б, менше, ніж інші. Можливо, це тому, що ми знаємо всі обставини, які викликали їх, і тому ми пробачимо, що ми не пробачимо інших.

9. Навігація «Немає нічого простішого в світі, ніж для завершення труднощів інших. й

10. «Я колись був вірним гумористом, тому що я сказав людям правду. Це було настільки дивно, що я думав, що я був жартом.

11. Кожна людина може бути захвата, кожен може бути захоплений, але ви не можете фокусувати кожного разу.

Джерело: www.depo.ua/rus/life/somerset-moem- 16122014500