Великорозмірне бачення як пружинна дошка для росту

20 Україна

Фото: www.dance.net

Ви знаєте, є люди, які насправді роблять це самі. Не на поведінці боса, батька або матері, дружини або пасербі з Інтернету – але самі. Не так багато людей, як ми хотіли б, але є. На жаль, люди не потребують нескінченних оповідань самодисципліну або самомотивації, якщо були певні магічні підстави для того, щоб бути продуктивними.

Вони просто роблять це: розбити його на стадії і отримати результати, що це, чи це працює, здоров'я, фітнес або будь-який інший. Вони знають, як вести переговори з собою. Вони не можуть сказати себе, коли вони повинні. Вони, дійсно, отримують те, що вони приймають – не завжди плавно, не завжди, як плануються спочатку, не завжди це «не» приходить на час, але в цілому вони «в плюсі», коли вони щиро прагнуть до чогось і кладуть всі свої зусилля для цього.

Ви знаєте?

Як правило, вони досить добре організовують своє життя на всіх ділянках, і якщо десь є «лак» – вони шукають способи її усунення або «повною зміною сантехніки».

Вони повинні жити і радіти, продовжуючи тим самим духом, щоб відтворити ділянки, які вони хочуть.

Але, на жаль, навіть реальна дія не завжди позбавляється від дивного почуття внутрішньої турбулентності, на якому страхи, сумніви та інші неприємності породи, як гриби після дощу.

Особливо чітко це почуття можна зіткнутися після етапу перших великих грошей (коли людина починає заробляти стільки, скільки років тому для нього було «багато») або після проходження будь-якого іншого порогу, що здавалося в останній непристойний. Таку людину іноді стає дивно незручним. Він, як і раніше, отримує результати, але набагато складніше радіти. Попереднє об'єм не підходить, збільшення не дає такої ж іскри, як і раніше.

Що ми робимо?

Якщо ви впізнаєте себе в такому описі, привітання! Ви виросли. Час змінити штани.

Коли я зустрічаю людей, як це, я завжди бажаю їм одне: велике бачення. Все інше - справа технології і вони справляється з ним: стратегія - мета - етапи - дії. Дія на всіх рівнях, де є єдність між тим, що ви говорите, відчувати, робити і думати. Але до тих пір, поки такі люди знайдуть бачення себе і їх бізнес на значно більшій кількості, ніж вони використовуються для того, щоб вона стала більшою і більш складною для задоволення невеликих завдань дня. «Що мені потрібно? й

Я хочу, щоб ви знали, що рутина ніколи не відійде. Це може бути мінімований, вихідний, автоматизований, але не можна повністю видалити монотонні дії з вашого життя. Вам не доведеться. Сама людина буде змінюватися. Він прекрасно впорається, продовжуючи відчувати смак життя.

Що таке масштабне бачення і точно, як це може вилікувати себе? Широке бачення - це можливість побачити картину вашого життя в 5-10 років. І дивимося в найбільш грандіозній версії. Макс. Історія про глобальні життєві цілі та власну місію від цієї опери.

Є гарне вираз англійською мовою:

Непристойна і невтома не викликається відсутністю речей, але відсутність зору

Я не знаю, що автор, але це дуже точне. Приблизний переклад буде: «Спричину незадоволеності і розчарування не за відсутності речей або подій, але при відсутності бачення. й

Іншими словами, коли ви розумієте, чому вам потрібно, життя стає набагато цікавіше і простіше. «все зроблено і я зроблю» тільки роботу над глибокою толерантністю. На найменшому знаку пробудження потрібно надихати і особистісне бачення.

Ви точно знаєте, чому кожен день ви отримаєте, піти, зробити, десь ви заперечуєте себе, десь ви економите, десь ви робите щось, що не закривається до вас. Це знання дає вам велику радість, і рух у вибраному напрямку просто надихає. У моментах сумніву і страху, ви завжди маєте щось псувати і продовжувати свій рух.

Прийняття великого бачення варто.

Між масштабним баченням і фантазією на тему «Чому я стане, коли я виросту / відставляю / одружився / знайти єдиний / залишити» - це однакова тонка лінія, яка неодноразово переглянулася на цих сторінках. Основна відмінність:

Ваговий зір має заземлення з поточним моментом.

Ось і зараз, сьогодні, ваші дії, думки, слова і держави мають точки підключення з вашим баченням. Немає різниці. Ви берете конкретні кроки до глобальної мети, виконайте свої думки, не дайте собі сметану або втратити серце (який з кислих?). З таким баченням і вашими словами не відрізняються від непристойних.

Це де відбувається всі міфи про те, що написано у відповідній літературі – правильні події і люди починають з'являтися самі, процес прискорює.

Фантазія, як правило, базується тільки на словах і хаотичних думках. Це хаотична. Fantaser щасливо дотримується переліків себе в п'ять років, купання в готелях, любові і слави, він вважає, що все реально і він заслуговує його, але це де його процес переміщення в обраному напрямку закінчується. Можливо, він чекає на ознаки Всесвіту у вигляді належних заходів і людей, які починають з'являтися самі.

Загальний приклад візуалізації (або підтвердження). Це робота, що викликає ваші думки та думки, і дає їм одну форму наміру. Щоденна візуалізація, до речі, важко працювати. Спробуйте? Фантазер не вистачає на місяць.

Я не говорю, що без такої техніки нічого не може бути досягнуто. Я кажу, що якщо ви не берете кроки до вашого бачення щодня, нічого не відбудеться. Візуалізація – один з варіантів таких кроків, які подаються під езотеричною соусом (який приваблює фантазії і відлякує домовласників), але працює досить технічно, якщо d-e-l-a-t- регулярний, навіть безглуздий, ніж під магічними звуками іншої індійської diva кожні шість місяців під час психічного шиття.

Повернутися до теми:

Велике бачення заповнює щоденний процес з радістю – це дає йому більш глибоке значення, але не виконує шлях для вас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Якщо ви придбали масштабне бачення відразу і від віку 5 знав, хто повинен бути / що робити - добре, ви є винятком. Це теж буває. Але стандартний етап розвитку передбачає, що для того, щоб бути на оглядовій палубі – потрібно підійти до гори. Якщо ви навіть не вологі на шляху життя, це занадто рано говорити про масштабне бачення.

Великий погляд, досить, другий етап - як більш свідомий результат ваших початкових експериментів, "перевірити" себе і ваше місце в світі. Для тих, хто довго бере відповідальність, дізнайтесь, як діяти, отримати результати і готові дізнатися можливості себе і світу за межами своєї пісочниці. Подивитися глобально і планувати якомога простіше, оскільки влада дається дії.

Автор: Олеся Новікова

Джерело: re-self.ru/masshtabnoe-videnie-kak-tramplin-dlya-rosta.html#more-1030

Tags

See also

New and interesting