387
Висотні Куски Парчі - традиційні цигунські гімнастики для тривалого життя
Ба Дуань Джінг (ба джинс) або вісім-piece Одним з найпопулярніших методів в Китаї традиційної психофізичної гімнастики qigong, яка широко практикується масами. Комплекс вправ широко поширений в Таоісти, буддійських і світлих школах Китаю. Довгий і ефективний існування привели до того, що він практикується практично всіма сегментами населення (молоді, старі, здорові, хворі, бойові митці тощо). Ба Duan Ching має більш ніж тисячі років історії. Згідно з легендою, був створений відомим і великим командувачем старовини Юе Фей (ко), для поліпшення загального фізичного виховання солдатів. Тепер використовується для підтримки і поліпшення здоров'я, а також для тривалого життя. На цьому сайті представлено безліч варіантів вправ і які вони представлені.
Основним змістом системи є динамічне дихання та фізичні вправи, що поєднуються з концентрацією. Зміцнюють сухожилля і м'язи, підвищують енергію людини через внутрішню міцність. З регулярною практикою, вправи будуть мати потужний гармонізуючий і цілющий ефект на людину.
Метод рекомендований тим, хто:
Він хоче жити довго і активний життя без захворювання.
Він має, але хоче позбутися від хронічних захворювань.
Стійка для зміцнення психічного здоров'я, терпіння, фізична сила, підвищення гнучкості.
Баланс Yin і Yang у вашому тілі і розумі.
Взагалі легко навчатися, безпечно, не має протипоказань (крім опису нижче), не має вікових обмежень, умов для практики мінімальні. Для ефективності заняття і фокусування розуму на контролі внутрішньої сили краще виконувати вранці (не обов'язково, я люблю робити те саме перед сном, і я помітив, що я спати як малюка), в спокійному місці, з чистим повітрям, що, перед виконанням, вентиляція приміщення, без протяжок, ідеально в свіжому повітрі. Весь комплекс не вимагає дотримання будь-яких обмежень і важливих умов, але ще рекомендується:
модерація в сексі (відразу після сексу не варто займатися);
не бере участі в енергетичних та психічних розладах (температура, загострення хронічної хвороби, інтоксикація або після високого психологічного стресу);
Жінки під час менструації не можуть займатися цим комплексом, при вагітності тільки під наглядом фахівця.
Багато хто може запитати:
Що вибрати? Ви завжди хочете почати з кращих.
Я працюю над версією книги Ван Ліна, це просто те, що я купив його п'ять років тому. Я консультую вам, щоб просто довірити свою інтуїцію, одне, що седентний комплекс призначений для хворих і ослаблених людей. Головне, що я дізнався не тільки від цієї системи, але від життя в цілому:
«Ви повинні прийняти перший крок і вибрати напрямок шляху, і це призведе до того, щоб точно місце, яке ви хотіли б дістатися до. Я ніколи не зустрівся.
Приклад комплексу:
Відео по Ba Duan Jing - Восьма штука Parchi Shaolin Style Медичний варіант. Виконується доктором Шалінського монастиря Чен Шихао. Запис був виконаний в 2007 році в гостьовому будинку російського центру в Шаолінському монастирі.
Джерело: Baduanjin.ru/