Два надійних способів дізнатися своє майбутнє в 5-10 років

Коли ви вже 20 років, немає питання про життя, як кожен інший. Це прекрасний період, коли зрозуміло, що всі люди люблять людей, і ви обрали один. А майбутній чекає вас, звичайно, найбільш особливий. Тексти пісень, а це означає: Це правда, але точка, як багато мужності ви повинні протистояти і бути обрані замість просто мислення так? Але це не те, що це про.

Ще одне питання, коли ви майже 30. Утворюються граблі, віруючі є залізобетоном, соціальними колами стабілізовані, тягар минулого всюди скрізь з вами на власній гущі - ви бачите, це патологічне відкинути його. Ось два простих і точних способів дізнатися, що буде з вами і життя в 5-10 років. Перевірити це?

Як дізнатися своє майбутнє в 10 років

Взяти ваші оточення: колеги, родичі, друзі, знайомства – всі, з якими ви регулярно спілкуєтеся. Як мінімум пара разів на місяць. Тим не менш, ви зустрінете на щотижневій основі. Крім того, це не тільки про дружбу і теплому спілкуванні, але про будь-яку, навіть вимушену взаємодію.

Погляньте на тих, хто старше 5 років.

Привітання, це Ваше майбутнє в 5 років!

Займіть 10 років старших, ніж ви – це Ваше майбутнє протягом 10 років.

Я тільки щасливий для вас (і я сподіваюся, що вони читали мене) якщо ви оточені прикладами натхнення, які ви хочете, щоб подивитися.

В іншому випадку уважно ознайомтеся і з аналізом.

Якщо ви залишаєте все, як це, перейдемо по тій же доріжці, не виходячи з кардиналних кроків до ваших істинних бажань (наприклад, бути обраним, eh?), то ви вже можете побачити, де це призведе до вас. Ви не повинні йти далеко.

Я пропоную об’єктивно оцінити як зовнішні атрибути – що людина має (фінансовий достаток, сім’я, бізнес, зовнішній вигляд), так і його стан: що відчуває себе, як часто він посміхається, як схильний до страхів і турбот, роду або сердитися у світі, і так далі. Дивимося ретельно і в холодній крові. З вами в майбутньому буде 80% з найбільш оптимальним прогнозом, але швидше за все, до 97%.

Нагадуємо:

Найвища річ в житті – відслідковувати зміни, зробивши те ж саме щодня.

Не говорячи про зірки, гороскопи та ін. Люди навколо вас уважно читають їх.

Другий спосіб.

Але є ще один спосіб дізнатися своє майбутнє, і це створити його.

Це де опції майбутнього кінця. Ви створюєте себе або ви відтворите навколишнє середовище. Якщо ви не очікуєте іншого кінця світу за наступним календарем травня.

Створіть власну картину світу, крок за кроком, відступивши свій власний шлях, вибираючи навколишнє середовище, бізнес, думки, пейзажі і навіть емоції з точністю коштовності. Це шлях одиниць, які за статистикою вибирають лише 3% населення. Ускладнений, але варто. Необхідно постійно брати відповідальність за себе, не боятися, приймати ризики, запитати себе багато питань, сказати, що не страждати і сумніви, кожен раз піднімається, незалежно від того, як глибоко ви падаєте, і головне, продовжувати рухатися вперед навіть в тих моментах, коли це не завжди зрозуміло, де «досягається».

Біль неминучий, страждання є персональним вибором. – Г. Муракамі

Можливо, це те, як вони стають обраними, але це не важливо, щоб стати глибше спокійною і щасливою особою. Автор і редактор власного життя, принаймні 10 років відтепер.

Олеся Новікова

Джерело: re-self.ru/dva-dostovernyx-sposoba-uznat-svoe-budushhee-cherez-5-10-let.html