Світ через очі дитини - що потрібно знати

Фото: amedeaucosmetics.wordpress.com

Без надійного, сильного ураження і догляду, дитина не виростає як психічно повну людину.

Всі потреби дитини, крім їжі і безпеки, тому він шукав контакт, щоб він може. Він визнає свою маму набагато раніше, ніж він починає посміхатися на ній, таким чином відрізняє її від навколишнього середовища.

Спостереження показали, що, як тільки він може, він перетворює голову до звуку голосу матері, а не лікаря, він схильний до запаху його материнського молока, не іншої жінки. Дуже рано, дитина шукає емоційну відповідь від коханої людини.

Катарина Круппа, президент австрійського товариства з питань охорони здоров'я м'язової маси, говорить бондування відбувається відразу після пологів, коли кількість гормонів в крові матері і її малюк досягає максимуму. Окситоцин, випущений під час пологів, гормонів співпраці і любові, а ендорфін впливає на мозок, зміни умов його функціонування. Таким чином, держава головного мозку, весь організм матері, яка тільки народилась і її дитина є винятковим, це таке, що вони падають в любов один з одним дуже швидко.

Якщо перша друга мати, побачивши дитину, може відчути бджолину і подумати: «О, мій Бог, хто це?» - то після хвилини, вважаючи його, вона падає в любов з ним на життя.

На відміну від тварин, ми менш фіксуємо в нашому в'язанні і почуттях біологічно, любов може розвиватися пізніше, але відзначаємо, що для великої кількості жінок і малюків після кесарії, любов і розуміння складніші.

Після того, як дитина після першої зустрічі вже “халф” її матір, він починає шукати її і роки, якщо вона не, і щаслива, якщо вона поруч. Не регульований кесареан, коли, наприклад, жінка боїться породжувати самостійно і просить до операції, запобігає невидимому зв'язку між дитиною і матір'ю, завдяки чому вони продовжують залишатися одним після пологів. Дуже важливо відразу після пологів, щоб забезпечити жінці можливість бути малюком саме стільки, скільки вона потребує.

Уникайте зважування, міркування та інших госпітальних обрядів коротко після пологів. Ви можете знайти час для всіх

Згадайте почуття сурогатних матерів, приготуйте їх, щоб відмовитися від дитини, підтримуючи передачу дитини іншому матері і, головне, допомогти вижити втрати дитини.

Коли потрібна допомога

Дитина постійно лікує, або мама часто кинеться вночі. Дитина відмовляється їсти і невагомий.

Мати психологічно “закінчення”: дитина вже працює, і вона все ще розповідає, наскільки важко було в перший рік. Таке «зареєструвати» може бути пов'язане з будь-яким психічним травмою матері.

Примітка життєрадісної дитини і матері з ознаками сумності або виснаження на обличчі повинна оповіщатися в першу чергу всіх родичів.

Мама відчуває себе, як вона не любить дитину, і вона не схожа на неї. Дитина розвивається «дослідження» вкладення: він відходить від неї, не дивиться її в обличчя, не хвилюється, якщо вона залишає.

Мати не розуміє дитину, або вона відчуває, що він відхиляє її.

Наш споживчий суспільство відволікає жінку від реальних потреб своєї дитини – це накладає на її фотографії блискучо очищеної дитячої, кремів, діаперів і дитячого харчування, що дитина не потребує. Все, що він потребує - це відокремлене місце поруч з матір'ю, любов'ю та молоком матері.

Здравуючи народження і відлякую жінку довгий час перебуває в зміненому стані свідомості, вона повністю зосереджена на новонародженому, решта світу зникне на неї, в такому спеціальному емоційному стані, коли колишній вона, здається, перестала існувати і її здоров'я і почуття залежать від стану малюка, вона реагує на все, що торкнеться її почуттям і з яким вона емоційно суперечить: приблизні зауваження лікарів не завжди досягають, але фраза медсестри «Я хотів би таких мам...» може викликати її депресії. Якщо медсестра сказала: "Дуже, мед, подивіться на те, наскільки добре ви годуєте його і скільки йому подобається," вона могла надихнути впевненості в молодій матері і стати основною особою в відділі для неї.

Що означає «змінний інстинкт»? Відчуття і турбота: сприймати сигнали дитини, інтерпретувати їх правильно, і оперативно реагувати. Ця підвищена чутливість призводить до того, що жінка протягом близько шести місяців після пологів знаходиться в дуже відкритому і беззахисному стані. Ця нова здатність бути чутливою, яка вона набула, найкраща сприяє виживанню і розвитку беззахисного немовляти.

Мама, однак, має багато небезпеки про себе: «Я все одно?» Де мій колишній інтерес, я в змозі повернутися до них або буде його назавжди? Для того, щоб цей інстинкт може бути виявлений, щоб уникнути тих, хто інструктаж і накласти на вас.

Мати і навіть батьки мають непристойну мудрість і дитяче мислення, але він розчиняє, коли жінка відчуває прийнятий і цінується.

Задайте собі те, що ваша дитина говорить мені (повтор, емоція, вираз обличчя). Що означає він? Чи можу я отримати це право? Як я можу краще зрозуміти дитину? Одиночна мати є неприродним явищем.

Чоловік – це спадкова істота, а відсутність «свяченого» жінки складно пережити. Так само, якщо мати власну упаковку, але немає дітей в цьому пакеті, то вона є єдиною мамою. По суті, і з цієї причини рання робота небажана: мама рідко знаходить емоційну відповідь і підтримку в роботі команди. Так, і збирається працювати неприємно для дитини - до двох років він повинен бути постійно з матір'ю.

Жінка добре спілкується з сім'ями, де є діти різного віку, включаючи дітей. Мами в цей час інстинктивно намальовуються один одному, і, як правило, через 4-5 років, вони перестануть зацікавити один одному, і багато пасових захоплень повертаються.

Нерідко, без наради необхідної відповіді, дитина «втомлюється» впритул до високої вартості власних функціональних порушень. Відчуття відчуттів, почуття та мислення – відповідь дитини на нездатність батьків дати йому емоційний затишок.

Історія питання

Психолог і психоаналіз Іван Лукби ініціював створення суспільства для захисту психічного здоров’я немовлят. У чотири роки в Англії не було жодного вихованця, всі молоді діти отримали сім'ю. Він записав на скотч і подарував МП зміни, які відбувалися щодня до молодого дворічного хлопчика, який був прийнятий до лікарні без матері. Фільм показує, що протягом двох тижнів без матері і дитини є незворотні зміни: перші два дні він кричить, вимагає своєї матері, потім стійкість ослабляє, але при цьому вираз болю і розпаду з'являється на обличчі. Потім обличчя поступово замерзає і починає давати враження про заморожування і відчуження, дитина стає пасивним. Поки дитина перестає стояти і починає сприймати госпіталь, вираз страждань міцно оселився на обличчі. З тим же виразом він познайомився з матір'ю, якби він не визнавав її, перша зустріч після поділу не радує. Тільки поступово контакт починає відновлюватися, але без спеціальної роботи дитина не може бути такою ж, як і раніше, до поділу.

По-перше, такі події були названі рано перерваним контактом з матір'ю, і такі події впливають на почуття людини і його подальший контакт з матір'ю протягом усього життя. Якщо такі події повторюються, то є незворотне порушення вкладення, яке в подальшому буде впливати на поведінку і самовіддачу особи.

Джерело: www.psyh.ru/rubric/6/articles/2318/