408
Якщо у вас є складна розмова - 5 порад
Більшість людей витрачають багато часу, просто позбавляючи відвагу, щоб підготувати себе до важкої розмови з іншою людиною. Це важко, це не так? Почати розмову, де ми повинні повідомити про конфлікт. Але якщо ви все ще вирішили розповісти про свою версію правди і спочатку переконалися, що ви не проривали факти, звертайте увагу на ці поради. Вони допоможуть вам кинути м'яч більш успішним, щоб ваш супротивник може зловити його.
Взяти відповідальність за правопорушення.
Якщо ви не сказали людині, що вас хронічно сердитися і пережити, то вам потрібно взяти на себе відповідальність – це ваша робота.
Розкажіть, скільки шкоди йому або вона зробила вам в минулому році, ймовірно, не збирається зробити вас будь-яким хорошим, особливо якщо ви збираєтеся на увазі розмови, які відбувалися більше місяця тому. У цьому випадку ви поставили супротивника в незручному положенні, щоб спробувати запам'ятати те, що сказав він.
Після більш ніж декількох тижнів, будьте чесними з себе і думають: ніхто не може пам'ятати, що сказав з 100% точністю, значно меншою інтонацією, з якою були слова, або контекст, в якому вони сказали. Вам потрібно орієнтуватися на поточну проблему, потрібно уважно про це почати говорити, а не кинути п'ять речей на голову супротивника, що він сказав або виправдав.
Взяти відповідальність за ваші почуття.
«Так, що ви відчуваєте, що емоції не означає, що вони зробили щось для того, щоб викликати почуття. й
Це мантра, яка може мати великий вплив на ваші відносини, особливо в шлюбі. Ви можете бути впевнені, що поведінка когось означає A, B або C. Ви також можете взяти цю поведінку особисто. Навіть якщо ви не думаєте, що ви ще повинні проаналізувати свою поведінку, тому що тоді я не можу сказати, що це з науковою точністю, я припускаю, що 90 відсотків конфліктів відбуваються точно тому, що багато людей приймають речі занадто особисто.
Успішно написана електронна пошта? Чи забуває хто-небудь відповісти на голосову пошту? Чи не ваш чоловік, здавалося б, цікавиться журнальною статтю, яку ви хотіли б поговорити? Чи відправив Ваш друг картку на день народження на тиждень пізніше? Анонім і небезпечна людина, і це не особисте, не потрібно брати особисто. Люди зайняті. Люди незабутні. Люди не можуть зацікавити те ж саме. Припинити догляд за ним, особливо, скільки хтось любить вас або ні. Подумайте про те, як ви відчуєте, якщо ви були в іншому місці.
Якщо ви починаєте розмову з звинуваченнями, ви почнете розмову з репроксами. У цьому випадку більше не зустріч двох рівних осіб, які поважають один одному.
Якщо ви не поважаєте іншої людини, ви не можете очікувати від вашого супротивника.
Використовуйте просту і доступну мову
Знайдіть способи спілкування ваших потреб і запитів у спосіб, який звучить природно, спосіб, який ви зазвичай розповідаєте. Знову ви кидаєте м'яч, так що ваш супротивник може зловити його, тому що це єдиний спосіб два люди можуть насправді спілкуватися.
Подаруйте свій час суперника, щоб зібрати свої думки і відповісти.
«Якщо ви не перестаєте діяти так, як це прямо зараз, я перестаю говорити про тебе!» Наслідки нашої поведінки відразу стали чіткими. Ви? Потім ви отримаєте Б для нього.
Це може здатися дуже спокусливим, щоб спробувати повертатися в момент конфлікту і спробувати боротися з ним, що досить поширене в сучасному суспільстві, зроблених ідеями і повідомленнями самовдосконалення.
“Якщо вона не перестала робити це, то вона є другом, який не навчить мене нічого хорошого і тому я не хочу поговорити з нею більше!” ?
Проблема полягає в тому, що якщо ви даєте цю негативну енергію, щоб ввести розмову, нічого хорошого прийде з неї.
Якщо хтось полюбляє вам щось небезпечне, або не контролює свої емоції, то так, ви повинні дати людині знати про вплив їх поведінки на вас і межі вашого терпіння.
«Я відчуваю себе неоднозначним, коли ви _______, і якщо це не зупиняється, я піду. й
Якщо конфлікт стосується повсякденного життя і вашого повсякденного життя? Будьте відкриті до переговорів, щоб відповідь опонента, а не будувати передпептивні бар’єри. Подаруйте людям простір, щоб прийняти ваші думки, дихати їх, і спробувати відчувати себе, як ви працюєте разом з можливими способами з проблеми - не так, якщо вони будуть заслуговані перерозподілу для того, щоб зробити речі, які ви не робимо.
Почати складні розмови з декількома способами вирішення проблеми
Більшість людей думають в основному про те, як розповідати когось, які вони засмічають.
Уважна увага приділяється пошуку взаємовигідних рішень.
Покажіть Ваш друг забуту про день народження. Ви знаєте, що частина ви берете її особисто – звичайно, ваш друг любить вас і забувши день народження повністю ненавмисно. У той же час ви відчуваєте деякі відстані. Ви помітили, що ваш друг забуває вашого дня народження, ви раптом пам'ятаєте всі часи, що він або вона забули щось важливе для вас.
Ви можете подумати, що це можливо, є рецидивним сценарієм, який ви хочете закінчити, тому що це викликає розрив у відносинах, почуття поділу.
Видаліть акцент від отримання апології від вашого опонента. Це просто подарує вам жертву конфлікту та вашого супротивника як кульприту.
Замість того, як ви можете зробити більше розуміння ваших відносин. Брайсерм для пошуку рішень до проблеми. Які способи, в яких всі зацікавлені особи можуть відповідати їх потребам у розумінні?
Це може означати, що один з рішень є прийняттям. Часом ми повинні любити людей, як вони, замість того, щоб їх змінити.
Ви можете просто приїхати на умови, що Ваш партнер постійно забуває все. Іноді можна просто сміятися про це. Або ж, можливо, два з вас зроблять справу, залишаючи все в рамках простоти: Нове правило дружби: Хто забуває на День народження, щоб виїхати на фантастичний ресторан!
Почати бесіду всі засоби, доступні, будучи готові поділитися своїми почуттями про ситуацію щодо вашого супротивника, готові залишатися чесною. У той же час, якщо тема розмови є проблемою апологування вашого супротивника і зміни його поведінки, щоб зробити вас щасливими, більшість людей буде відчувати себе відступ для того, щоб бути заохочуваним.
Наприкінці дня, кинувши м'яч, щоб хтось міг його половити, не забудьте показати свою любов. При бажанні взаєморозуміння між двома рівними доводять до передпліччя розмови, тоді кожен відчуває себе менш напруженим, і існує більша ймовірність того, що всі зацікавлені особи задовольнять свої потреби.
Джерело: justpost.com.ua