Споживач – смерть для відносин

Споживчий ставлення до дружини є одним з обов'язкових способів знищити шлюб і в цілому будь-які відносини. Навіть насильство (у широкому сенсі) не має такої руйнівної сили.

Чому б я? Я зіткнувся з тим самим явищем кілька разів, що базується на цьому дуже споживчому ставленні.

Остання солома була літерою від мого читача, з цікавими питаннями. Я відповідав питання тут.

Ось з листа:

Я люблю тебе, і я не хочу подарувати вам надію.
Що робити з жінкою, якщо вона відчуває, що є сенс і майбутнє в цих відносинах. Любов - це почуття, що відлякує, а потім зникає. Не сьогодні, але завтра і навпаки.
Чи потрібно на неї завести любов, чи можна будувати стосунки на інших значеннях і отримувати любов в процесі?

Ось кілька питань, тому я буду відповісти на етапи.

Надії
Якщо людина з блакитним око каже: «Я люблю тебе, але я не люблю тебе, і я не хочу подарувати вам надії», то ви повинні побачити, що буде говорити далі. Якщо людина продовжує казати, “Не зламається і не зустрічає знову, то питання вичерпається. й

Але якщо людина продовжує говорити, то кажуть, нехай час проводить разом і маємо секс, така людина повинна бути гойдалкою до самого краю.

Тому що цей особливий чоловік тепер сказав про те, що він збирається скористатися жінкою, що дає якомога більше шансів повернутися.

Я знаю мільйони таких оповідань (щодо, звичайно, я знаю багато). Чоловік каже жінці, ви милий, я класний, давайте весело разом. Я зателефоную вам, коли я в настрої, ми будемо йти, де я хочу піти, щоб зробити те, що я зацікавлений, це так чудово!

Ноп. Це не дивно. Це споживче ставлення, це об'єктний підхід. В іншому випадку людина діє як вид ресурсу (об'єкт), без психічних або почуттів.

Для мене це просто знезараження. Так, я використовую це слово, хоча психолог не може; Я найбільш категоричний у світі, я можу. Споживчі ставлення розріджують. Можливо, навіть гірше, ніж насильство (хоча це важко бути більш знежиренням, ніж насильство).

У даній ситуації, як в ситуації насильства, моя відповідь проста – розводити таку людину.

Звичайно, якщо жінка потребує таких відносин, то немає проблеми. Але, по суті, жінки, як правило, хочуть відносини інших, і такі пропозиції від чоловіка, згодні з надії. Від надії, що він буде «до своїх почуттів», «любителем», «підтримкою».

Про нас Він не буде, він не буде, він не буде. Цей хлопець буде використовувати вас, поки він не втомився. Немає ілюзій, це буде так.

Чому? Оскільки це неприродно для нормальної людини для об'єкта коханій людині. Це майже психічна аберація не бачити, що інший також людина істота.

Не перебільшуючи. Це нормально для людини для створення теорії причин («Теорія розуму» англійською мовою; російська перекладається по-різному). Що таке, щоб сприймати інших людей, як життя, інтелектуальні та відмічені істоти. Я маю на увазі, як предмети.

Формування теорії причини може бути порушено, а потім один сприймає інші просто як речі. Це не точно психіатрія, але близько. Не легко вилікувати таку людину (за наявності). Ви не можете бути впевнені.

Не намагайтеся, це відходи часу та зусиль. Зберігати чоловіків від вас, як чума.

Що робити?
Нагадуємо: 1. Що робити з жінкою, якщо вона відчуває, що є сенс і майбутнє в цих відносинах. Після того, як любов - це почуття, що відлякує, а потім зникає вгору. Сьогодні немає, і завтра навпаки.

Жінка в цій ситуації повинна дотримуватися її голови в відро холодної води і відновити трохи. Тому що жінка може відчувати, що є сенс і майбутнє в цьому зв'язку, але ці почуття не поширюються на реальність.

Це результат всіх сортів грибних гормонів. Вони відключають критичне мислення жінки для забезпечення концепції.

У жінки в цій державі передні лоби щільно відключені - це стан безсоння, про який, наприклад, Кримінальний кодекс Республіки Білорусь пише: "... не може бути в курсі фактичної природи і соціальної небезпеки його дії (бездіяльність) або привести його через хронічний психічний розлад (хилість), тимчасовий психічний розлад, дементія або інший болючий стан психіки". (ст. 28 КК Республіки Білорусь).

Ця жіноча «Я відчуваю, що є точки в цьому зв'язку» є чим ближче до тимчасового психічного розладу або болючого стану. Незважаючи на пропаганду прихильників доктрини «Відьомтеся від голови і слухайте почуття», почуття повинні слухати дуже ретельно, і голова не повинна бути відключена взагалі.

Так відро холодної води допоможе. Латун ясно, почуття сідло. Тимчасово, але це допоможе. І коли загоєний ефект надходить, процедуру слід повторювати.

Саме так і тільки жінка повинна діяти в ситуації.

Що ти покладаєш на?
Чи потрібно на неї завести любов, чи можна будувати стосунки на інших значеннях і отримувати любов в процесі?

Ви можете почати відносини без любові. Вони повинні базуватися на взаємодопомозі. Це, на визнання чужих заслуг, заслуг, якостей.

Ключове слово, як ви можете бачити, виділяється сміливо. Повага повинна бути взаємною. Взаємовідносини також можуть бути побудовані на взаємних інтересах та/або взаємному визнанні цінності відносин. Головне – взаємовигідно.

У зв’язку з тим, що експерти називають теорію рівних обмінів. Ви будете добре з вами, і я дрібно з цим, і невеликими шавами в одному напрямку скручуються невеликими шавами в інших. Головне, що ми розуміємо і приймаємо і визнаємо, що цей обмін відповідає нам.

Особа з порушенням «теорія причини» не здатна до таких обмінів – важко обміняти будь-яким холодильником, наприклад. Ми просто кладемо їжу в ній і беремо її, коли нам потрібно. Холодильник - це річ. На жаль, людина стає дорогою.

І ті, хто зробить вас, відступаючи. Отримаєте тут. Привід, незважаючи на їх рівнинні очі і справжньою бджолиною. Я, Павел Зигмантович, найбільш категоричний психолог у світі, розповісти вам – відвідати людей від вас. Не вірити їх, нехай вони слабкі.

Як ви знову зробите речі. Для того, щоб бути справжньою людиною.

Джерело: zygmantovich.com/? р=7504