351
Експозиція від д-р Іракі Бузяшвілі, що працює в Нью-Йорку: 5 чисторосійських захворювань
р.
Чудова стаття Д-р Іракі Бузяшвілі, яка працює в Нью-Йорку. Він скомпільував список п'яти захворювань, відомих тільки для російських пацієнтів і лікарів.
П'ять чисторосійських захворювань
І все ще є ряд захворювань російської медичної практики, які лікарі в інших частинах світу не підозрюють, і, звичайно, не лікують їх.
Радянський Союз загинув довго, і хвороби, що залишилися ним як спадщина російської медицини, все ще живі. Як наслідок, така ж людина може отримати абсолютно різні діагнози в США і Росії: наприклад, в Америці, він розповість, що він здоровий, і в російській клініці виявиться, що йому доведеться лікувати протягом тривалого і болючого часу.
1.Вегетативна дистонія (VSD). «королева» всіх рідних росіян, а точніше, радянські захворювання, так як це «свіж» зустрічається не тільки в Росії, але і в усьому пострадянському просторі (до речі, сторінка, присвячена VSD в російській Вікіпедії, не має еквівалента в будь-якій іншій мові крім української). Смола багатьох дівчат в нашій країні віком від 16 до 50 років (так, «випадок» тричі частіше виявлена у жінок), діагноз, який може бути розбитий на відсутності фізичного виховання у старшій школі 17 років, нервовий полом після кварелі з чоловіком на 30 або поколювання в серці з проблемами на роботі 45. Як різні російські джерела вказують (по суті, вони доступні тільки), причину і механізм розвитку «вибірки» не повністю встановлені і включають ряд змін, що впливають на всі системи організму - від серцево-судинної і ендокринної до нервової і травної (список систем не обмежується цим). Маніфестації VSD є великим і дефісом опису - від запаморочення і охолодження пальців до серця, потовиділення і болю в серці. Вони кажуть, що є нудота, блювота і навіть набряк ніг - і що тільки з VSD не може бути ... Якщо ви намагаєтеся шукати, як правило, прийнятий еквівалент "випадання" у світовій літературі, ви отримуєте щось між панічною атакою і "соматизація" - тривожний стан проявляється в різних соматичних розладах. 2. Ерозія шийки матки. Якщо VSD є чисторосійським явищем, то ерозія хоча б присутній як факт у англомовній літературі називається «шийна ектопія» – нормальне явище, в якому слизова оболонка з каналу шийки матки іноді переходить на її зовнішній (вагінальний) частина. Відмінність лікарів «ур» і «не-ур» полягає в підходах до ектопії: згідно з найбільш гінекологічними рекомендаціями, лікування ерозії не потрібно, якщо це викликає будь-яку незгоду. У Росії, до останнього часу боротьба з ерозією була пандусантна у вигляді каутеризації з холодом, лазером і всілякими препаратами. Пройшла хірургічна ресекція.
3. Дисбактеріоз (дисбіоз). Цей оминний термін зазвичай називають таємничим «мікрофлорним розладом» кишечника або шкіри, часто після прийому антибіотиків. Слід зазначити, що, хоча англомовна література визнає можливість розвитку цього дисбіозу, що проявляється життєздатними інфекціями (наприклад, псевдоембранний коліт), її частота непропорційно нижче, ніж це, при якому захворювання діагностується в Росії. Фактичний дисбіоз є рідкісним станом, однак, в Росії і країнах з екс-уСРС ця діагностика помилково використовується шампанами для продажу "витрат" для того, що вони вважають дисбіозом.
4. У Остеохондроз і «сольова депозиція». Якщо ВСД є королевою хворобою «су», то «гострий хондроз» (як іноді називаються людьми старшого покоління) можна назвати «курінням». Я не сховаю, і я з болем спини, ні, і я думаю: і не остеохондроз це, але потім я втратив, тому що я не знаю, що робити з ним. Актуально «російське» остеохондроз не має нічого спільного з тим, що термін остеохондроз називаються англійською мовою - кілька рідкісних і чітко описаних захворювань. З «положенням солей» в цілому все конфускування - я думаю, що в цій фразі є трохи від остеоартрозу, а з гута, в якому, по суті, сіль сечової кислоти вносяться в суглобах і м'яких тканинах.
5. Умань Вітамінний дефіцит і імунодефіцит. Видалення ударної паради є двома проблемами, які зазвичай виявляються в російській особі в кінці зими – ранньою весною. Вважається, що організм ослаблений після тривалої холодної погоди, і тому потребує підтримки імунної системи з усіма сортами вітамінів, інтерферонів (це само, що подається в носі в дитинстві), «імунальних» і біологічно активних добавок. Не помиляйтеся, в Америці та Європі є також дефіцит вітаміну (дефіцит будь-якого вітаміну), а також імунодефіцит (повага імунної системи, викликаної або первинним дефектом або вторинним порушенням через системну хворобу), тільки вони виникають не під час квітня щелепи, оскільки у нас є, але через чітко описані захворювання. Наприклад, дефіцит вітаміну С, який навесні без будь-яких симптомів виявляються в кожній другій Русі, називають «скурви» і проявляється з довгоописаними симптомами. Ми пам'ятаємо про страшні історії про кровотечі ясен полярних дослідників в XIX столітті.
Кінець статті Іракі Бузіашвілі
Джерело: psi2009.livejournal.com/94007.html