375
Що пансіонат? Я тільки 100.
Gisele D'Agli van Watershut van der Gracht був народився в 1912 році. На всіх сто років вона проживала, вона ніколи не навчалася використовувати піч для смаження яєць або варення картоплі.
Її батько, геолог по навчанню, працював в США для Королівського Shell у 1920-х роках. Його зарплата (відповіді про його спадкування) була достатньо для підтримки всього австрійського замку. Купання в розкіш і витонченості, Giselle не подбає про своє майбутнє. До одного дня батько, вже 18 років, сказав їй: «Чи ви зупинитеся цвітом?» Час знайти себе. Giselle дивився що її душа було про. Я думав, що це мистецтво. Я пішов до Парижа, щоб вивчити живопис. З тих пір, поки століття не пустили щітку з рук.
Девер я жив або бачив будь-кого в житті. Я знайшов мир в чудовому і величезній квартирі з доступом до даху.
р.
Центральний Амстердам.
Ґіселл, будучи успішним художником, не менш успішним одруженням колишнього мера Амстердама. Заслужений шлюб тривав тільки 8 років. Після несвоєчасної смерті чоловіка Giselle самостійно створювалася і заощаджувала гроші, вступаючи в тренд. Її твори подобалися знаменитим і насиченим. З продажу власних творінь вона купила весь багатоповерховий будинок. Хочу жити на останньому поверсі. Приємно жити в квартирі, де вікна виходять з усіх сторін.
446641
367358р.
508804р.
Р
Фото: www.freundevonfreunden.com
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8