Здорове харчування - здоровий пацієнт

Лікарня St Luke почала співпрацю з органічною фермою.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Чому господині не мають свіжого соку від реальних яблук, грушів, моркви та апельсинів? Як свіжі трави з ліжка додати аромат до страви при збільшенні цілющих переваг їжі? Що робити, якщо лікарі співпрацюють безпосередньо з органічними фермами, щоб забезпечити своїм пацієнтам найсвіжіші продукти харчування, повні мінерали, такі як цинк, щоб допомогти зцілити організм?

Деякі лікарні починають рухатися в цьому напрямку. Наприклад, шість одиниць лікарні Святого Луки в Пенсільванії, які об’єднуються з Інститутом Rodale для забезпечення органічної продукції своїм пацієнтам. Тепер органічні ліжка знаходяться прямо в полі біля лікарні.

«Сучасний проект з Інститутом Rodale допомагає забезпечити пацієнтів з цілісною опікою для здоров’я, що створює позитивну атмосферу для здоров’я та оздоровлення», – коментує Ед Наврокі, президент Андерсонської лікарні ім. М. Лукка.

За Бонні Койле, директор громадського здоров’я в мережі охорони здоров’я Святого Луки, «Велике тіло досліджень підтверджує, що органічні фрукти та овочі мають безліч переваг у традиційних кормах, таких як підвищені рівні вітамінів, мінералів, ефірних жирних кислот і антиоксидантів, які знижують хворобу серця і певні раки, і зменшують ризик раку, хвороби серця, алергії і гіперактивність у дітей. й

Родейл органічний Сфера охоплює 5 акрів (2 га) 500 акрів Андерсонського блоку області лікарні Сент-Лук. У першому році вирощено 44,000 фунтів (20 тонн) свіжого виробництва, в тому числі салат і салат зелень, різноманітні трави, перець, капуста, огірки, гарбузи, брокколі, помідори, часник і картопля.

Проекти, як це цивільне необґрунтування, дефіцит норм, але вони є конструктивним і позитивним актом революції, нам потрібно.п. В Інституті Rodale створено ідеальний приклад реформування системи охорони здоров’я, який би не було.

Джерело: agracultura.org/