Прикраса дитячої кімнати з кімнатними рослинами слід пам'ятати, що не кожна рослина підійде і буде безпечним для дітей.
Можливе визначення недопустимих рослин для дитячої кімнати за наступними правилами:
- вони отруйні
- вони мають гострі гілочки або роги
- У них є невеликі, розсипані фрукти або листя.
- Це рослини з міцним, чистим ароматом.
1. Пеларгонія, ака герань Це красива запашна рослина, але від особистого досвіду я знаю, що це може викликати сильні дихальні алергії. Неправдиво сказати, що це вирок. Сорти цієї квітки так багато, що можна спробувати знайти неароматичну рослину.
р.
2. Какті
Какті травматичні.Дитина може досягати кактуса і боляче. Якщо ви дійсно хочете, вам потрібно вибрати місце для рослини, щоб дитина не досягла. Вважайтеся, що багато видів світлолюбні.
1903024, Україна
3. У Сукуленти (доти)Багато видів сукулентів відносяться до отруйних сімей.
4. У Cayenne jasmine, або stefanotis Incredibly привабливий квітка, але навряд чи це таке ароматерапія може скористатися новонародженим.
5. Умань У багатьох джерелах написано, що вона має важку енергію для дитячої кімнати. Я не можу сказати про те, що енергія, це не науково доведено в будь-який час. Але ця рослина поглинає велику кількість кисню, а її розмір вражає, тому в дитячій, де повітря піддається підвищеним вимогам, така рослина не повинна бути поставлена. Діффенбачія також має токсичний сік.
Таким чином, правила вибору рослин для дітей надзвичайно прості: уникайте вищеописаних отруйних, цегляних і ароматних рослин, оберіть рослини, які нейтральні, не небезпечні і без сильного аромату.
Джерело: www.7dach.ru