399
Роберт С. Мендельсон: Конфесія Heretic з медицини
Замість прологи. Не вірю в сучасну медицина. Тексти пісень, а це означає: Я лікарський. Мета цієї книги полягає в тому, щоб зробити вас ідеєю.
Я не завжди хотів. Я колись вірю в сучасну медицину.
Коли я був в медичній школі, я не поглиблю в дослідження на гормоні DES (диетилстильбестрол) тому що я вірив. Хто підозрював, що двадцять років відтепер ми знайдемо вагінальний рак і статеві аномалії у малюків, мати яких брали DES під час вагітності?
Я повинен визнати, що я не підозрювала кисневої терапії для передчасних малюків. Незважаючи на те, що в комплекті з новітніми технологічними департаментами для передчасних немовлят, повної або часткової втрати зору було відзначено майже дев'ятсот відсотків невагомих новонароджених. У той же час кілька кілометрів, у великій, але меншій «додатковій» клінічній лікарні, це захворювання – ретролентальна фіброплазія – виникало менше десяти відсотків передчасних пацієнтів. Я попросив вчителям пояснити це явище. І я вірю, коли вони відповіли, що лікарі в менш обладнаній лікарні просто не змогли зробити правильний діагноз. Через рік або два роки доведено, що причиною ретроленальної фіброплазії стала висока концентрація кисню, що надходить до інкубаторів. Милолюбні центри охорони здоров'я були швидше за все, щоб зробити дітей сліпими, оскільки вони мали кращий обладнання – найдорожчі і сучасні пластикові інкубатори, в яких всі надходження кисню обов'язково поставляються до дитини. Однак в лікарнях старі моделі були більш життєрадісними - ванн з слабо прикріпленими металевими чохлами. Вони витікали так багато, що не важливо, скільки кисню було подано в інкубатор, це було недостатньо, щоб сліпити дитину.
Я ще вірю в сучасній медицині, коли я був залучений до написання статті про застосування антибіотика Теремікіна для лікування респіраторних захворювань у дітей до закінчення. Ми повідомили про відсутність побічних ефектів. І справді не було. Але наш експеримент не був досить довго, тому ми не дізналися, що не тільки тераміцин, але й інші антибіотики дуже ефективні для лікування цих захворювань. Як ми не дізналися, що тераміцин та інші тетрациклінові антибіотики зробили зуби тисяч дітей жовто-зелених і лівих відкладень у кістках?
Я також повинен визнати, що я вірю в променевій терапії. Він вірив у свою ефективність при лікуванні збільшення мигдалю, лімфовузлів і тимусової залози. І я вірив, що мій учитель, коли вони сказали, що випромінювання, безумовно, небезпечне, але дози використовували так мало, щоб вони не могли завдати шкоди.
Багато років тому ми виявили, що ці «нешкідливі маленькі дози» отримали пацієнти десять до двадцяти років тому врожайували багатий урожай у вигляді численних випадків раку щитовидної залози. Я був вражений, коли хтось з моїх колишніх пацієнтів повернувся до мене з вузликами в щитовидній залозі: "Чому ти повернувся до мене?"
Не вірю в сучасну медицина.
Але я вірю, що незважаючи на всі останні технології, незважаючи на те, що пацієнт оснащений астронатом, що йде на місяць, найбільша небезпека для вашого здоров'я є лікарем сучасної медицини.
Я вірю, що лікування сучасної медицини є рідко ефективним, але часто більш небезпечним, ніж захворювання, проти якого вона спрямована.
Я вірю, що ця небезпека пов'язана з тим, що шкідливі процедури використовуються, де не потрібно медикаментозне втручання.
Я також вірю, що якщо більш ніж дев'ятий відсоток лікарів, лікарень, медикаментів і медичних виробів зникли з особи землі, він відразу ж матиме позитивний вплив на наше здоров'я.
Я переконаний, що Сучасна медицина занадто далеко за допомогою методів, розроблених для екстремальних ситуацій в повсякденній практиці.
Щодня, кожна хвилина, сучасна медицина йде занадто далеко і горда. Наприклад, нещодавно опублікована стаття «Клівлендська фабрика медичних чудес», «Люди Клівлендського медичного центру: 2,980 операцій з відкритим кодом, 1.3 млн лабораторних досліджень, 73,320 електрокардіограми, 7770 повних рентгенівських оглядів, 210,378 інших радіологічних досліджень, 24368 операцій були виконані в минулому році. й
Але має будь-який з цих методів, які допоможуть зберегти здоров'я? Ноп. А стаття, опублікована в журналі «Клівлендський медичний центр», не дає єдиного авторитетного прикладу того, як ці дорогі кілки отримали користь людям. Це тому, що завод не виробляє здоров'я.
І це будь-яке диво, коли ви йдете до лікаря, ви обробляєте не як людину, яка потребує допомоги, але як потенційний споживач диво-фабрики?
Якщо ви вагітніли, перейдіть до лікаря і він лікує вас як хворого. Вагітність - це, виходить, хвороба, яка потребує дев'яти місяців лікування, і ви будете продаватися IV, обладнання для проведення експертизи, гори таблеток, абсолютно безшумна епізотомія і - хіт продажів! - секція кесарева.
Якщо ви не зрозумієте звернутися до лікаря з загальним холодом або грипом, то лікар швидше за все призначить антибіотики, які не тільки допоможуть при застуді і грипі, але змусить вам повернутися до лікаря ще більш серйозні проблеми.
Якщо ваша дитина так званий, що викладачі не можуть впоратися з нею, лікар зобов'язується піти занадто далеко, роблячи дитину, звикаючи до ліків.
Якщо дитина відмовилася від грудей протягом одного дня і через це набуло менше ваги, ніж призначають медичні інструкції, лікар може покласти хрест на грудне вигодовування препаратами, які пригнічують лактації. За допомогою штучного годування ви зможете звільнити живіт вашої дитини. Небезпечний.
Якщо ви не несете байдужості, що ви пройшли щорічні перевірки, ви можете бути впевнені, що грубість прийомів, дим чиїсь сигарети, і сама присутність лікаря підніме артеріальний тиск. І можливо, до такої точки, що ви не будете додому порожнім. І, hurrah, інший спосіб життя, збережений антигіпертензивним препаратом. А ще одне інтимне життя підійде під хвостом собаки, так як нещастя в більшості випадків викликається побічним ефектом препаратів, не психологічними проблемами.
Якщо ви «щасливи» провести останні дні в лікарні, будьте впевнені, що ваш лікар зробить все можливе, щоб забезпечити вам смертність, яка коштує $ 500 на добу, має останнє електронне обладнання та повний персонал незнайомців, готові слухати останні слова. Але ви не будете нічого сказати, так як ці люди наймають, щоб запобігти бачити вашу сім'ю. Ваш останній звук буде стиском електрокардіографа. Так, ваші родичі все ще візьмуть участь у вашій смерті - вони сплачують рахунок.
Не дивно, що діти бояться лікарів. Вони знають! Не може бути порушений. По суті, всі бояться. І дорослі теж. Але ми не можемо самі поспілкуватися. І ми починаємо боятися щось інше. Не сам лікар, але що приносить нам йому: його тіло і природні процеси, які відбуваються в ньому. Коли ми боїмося щось, ми не можемо. Ігнорування. Побічні сторони. Не існує. Ми блюмо це на інших людей. Так лікар отримує свою силу. Я не хочу мені з цим, док. З цим тілом і усіма його проблемами. Доц. Зробіть свою роботу. й
І лікар робить свою роботу.
Коли лікарі обвинують не розповідати пацієнтам про побічні ефекти лікарських засобів, лікарі починають робити скидки. Надмірна відкритість хворим зашкодить останню – це заважатиме стосунки з лікарем. Це означає, що відносини між лікарем і пацієнтом не базуються на знаннях, але на вірі.
Ми не знаємо, що наші лікарі хороші. Ми віримо в них. Довіряємо їх.
Не припустимо, що лікарі не бачать різниці. Не віруйте за хвилину, що вони не грають. У зв'язку з тим, що вартість питання – це все своє життя, всі ці дев'ятдесят відсотків або більше сучасної медицини, які нам не потрібно, щоб нам було знищити.
Сучасна медицина не може вижити без віри, адже це не мистецтво, ні науки. Сучасна медицина - релігія.
Відповідно до одного визначення, релігія є спробою організованої взаємодії з неперевершеним і загадковим. Церква Сучасної Медицини бере на себе найсвіжіші речі: народження, смерть та таємниці, що наш організм (і ми) просить нас. У Золотий відділ, релігія визначається як спроба здобути довіру «вищих сил, які за своїми уявленнями, регулюють природні процеси і життя людини. й
Якщо люди не витрачали мільярди доларів на церкву сучасної медицини, щоб здобути довіру вищих повноважень, які керують та керують людьми, які витрачають на це?
Джерело: slavs.org.ua/robert-mendelson-ispoved-eretika-otmeditsiny-фрагмент