349
Смішні рукавиці від старого светра
Сьогодні Я покажу вам, як зробити рукавиці з старого светра всього за кілька хвилин. Після того, як почалася холодна погода і зима, і ми починаємо розігріти. Пропонується домашній спосіб подбати про себе в часи холодної погоди обов'язково буде корисним. Старий светр або светр, я думаю. й
Процес виготовлення рукавиць светр досить простий, а готові зразки на фото говорять самі.
В цілому ми знайдемо:
Потовщик, звичайно, краще, якщо він вовна;
• маркер;
• Сножники;
• шпильки;
• голка і нитка (під кольором светра);
• гудзики та фентезики, кольорові нитки.
- Починайте перевернути светр всередині і підрізаючи форму руки маркером. Ми робимо це в нижній частині светри. Потрібно захопити бічний шов (пальчик вказується в зворотному напрямку) і гумкою.
- Далі використовують ножиці - вирізати рукавиці з запасом пари сантиметрів на лінію. Ми зрізаємо весь светр, тобто два шари, передні і асорті!
- Покладіть шпильки на контурну лінію. Це важливо як обидва шари різаного светра злипнуть разом.
- Тепер стібка простих стібків по лінії, і переконайтеся, що виворіт досить широкий для вашої руки, ви можете видалити шпильки.
до Залишилося підрізати зайвий матеріал навколо стібків. Це потрібно зробити досить далеко від лінії, щоб вона не розширилася. В принципі це можна зробити з пошиттям. Але якщо у вас є перекриття, то обмотайте краю шва на рукавиці для надійності.
- Переміщуємо на декоративні елементи рукавиці. Поверніть свій рукавицю всередину і прикрасьте до вашої кришки. Кнопки, гудзики, барвисті намистини і кольорові нитки легко зроблять свою роботу.
Дотримуйтесь таких же кроків для іншої рукавиці, виготовленої з старого светра (з другої необрізної половини) і домашньої ізоляції буде готовий захистити вас від холоду. Відео показує весь процес:
Ось ще один хороший приклад:
Джерело: samodelka.net/blog/podarki/1117.html#comment1415
5 речей, які ви повинні знати себе не зробити на Новий рік
Маловідомі способи використання лимона в Східній медицині