р.
MindBodyGreen колоніст Стацей Хайне вірить Новий рік є чудовим шансом розпочати нове життя. Життя без самоповнення та помилкових ілюзій.
Я завжди надихнула ідея, що Новий рік – це нова можливість. Що грудня мій розум наповнений цілими, аспіраціями, планами та графіками, які повинні допомогти мені стати кращими, ніж цього року.
Основними цілями для більшості людей є те саме: схуднути, вести здоровий спосіб життя, заробити більше грошей і одночасно приділяти більше часу сім'ї. Я зайнятий комплексом, багаторівневе планування.
У грудні я завжди впевнений, що я вирішив поставити свої плани на практику. Звичайно, я буду працювати, щоб зношувати, не їсти солодощі, перестати пити на вихідні.
А потім виходить марш.
І стає зрозуміло, як було безглузді мої очікування. Не працює. Новий розклад приносить нічого, крім розчарування. Я не знаю на всіх фронтах і фронтах.
Я знову збираюся. Я налаштую нові цілі. Ще раз, я сподіваюся, що все ще є можливість виправити все. Потягніть себе разом...
Я вирішив зробити без амбітних цілей, амбітних планів і суворих обмежень. Замість переліку цілей я вирішив зробити список речей, які не повинні робити. Не бути розчарованим в березні.
Давайте подивимося, що відбувається. У той же час я розповім вам, що я вирішив дати наступного року.
1,1 км Я не буду запитати неможливим.Я не буду жити на щільному графіку. Я не збираюся поставити нереальні харчові обмеження на себе. Я не хочу жити суворим життям, тому що я можу досягти нічого.
Я розумію, що великі зміни завжди в кінці довгої дороги. Кращий спосіб піти довгий шлях полягає в тому, щоб зробити невеликі кроки.
2,2 км Я не буду мій найгірший критик.Цього року я спробую оцінити себе якомога простіше. А якомога простіше виглядати самостійно ззовні. Я подарую себе поломку. Я не відлякую себе за помилки, зроблені в минулому і для недоліків. Я не порівняю себе нікому. Я просто відпочивати і жити життя, як це йде.
3. У Я не люблю себе не менше, ніж інші.Ми всі звикли швидко засвоювати інших. Ми хочемо, щоб бачити тільки добро у людей. Тим не менш, такий дух завдає шкоди нам. Якщо хтось навчив нам, що найкращий спосіб зробити себе краще, щоб бути «обмеженими з собою», ми ніколи не задоволені собою. «Я можу зробити краще» - мантра Я повторю себе щодня. І хочу забути її.
У новому році я подбаю про себе не менше, ніж сім’ю і друзів.
4. У Я не зосереджуюся на негативних думках.З кожним днем ми побачимо і читаємо новини і розповіді, які зроблять навіть сміливу оптимізацію. Ось чому так легко зануритися в циклі страху і негативності. Я не можу вирішити всі проблеми світу. Я не можу вирішити будь-яку серйозні проблеми.
Але я можу зробити життя і життя своїх близьких краще. Я можу дати їм трохи більше тепла. Так що я збираюся зробити все краще. А що буде достатньо!
І так, я серйозно не збираюся читати новини наступного року!
5. Умань Я не забув, щоб мати задоволення.У суспільстві, де використовуються умови «процедури» і «ачевації» для формування повної думки людини, ніхто не вважає, що ви можете бути щасливими, перш ніж стати директором. Ось чому кожен так зайнятий своїми кар’єрами і намагається довести, що вони гідні успіху.
Я збираю, що віра наступного року. І я буду робити більше речей, які я люблю — йога, танцюючі, сім'я, друзі, читання книг. Я не хочу бути режисером або мільйонами. Хочу жити з легким серцем і гарним настрійм. Звісно, мені все ще доведеться заробити гроші, але робота більше не буде визначати мене і приймати весь час.
Цей список дійсно занадто довгий. Я не чекав дива. Я тільки скромно сподіваюсь, що ці п'ять правил будуть відчувати себе живим і реальним. Не важко планувати. Це просто карта пам'ятки. Дорога буде долати ходьба...
Джерело: ліфтинг.com.ua/5-thigs-you-should-promise-yourself-not-to-do-next-year/