328
Собаки зимової коробки власного будівництва
Собаки також потребують житла, особливо взимку, особливо в Владивосток.
В цілому зима прийшла до Владивосток, і я думав про нове кенель для мого двору тера, в старому стенді мій Дусія припинила фітинги.
Вирішить побудувати на себе, на совісті і на заздрість ворогів.
р.
Дослідження профілю сайтів, копчені керівництва ... Собака вимірюється в сантиметрах, дюймах і папуги)
Покупка 10 квадратів модринових карнизів, 6 метрів балки-п'яти, 3 метрів балки-трейду, 6 аркушів нагрівача "термоплекс" 5 см і 2 аркуші 3 см ... 6 квадратів поліетилену - міліметри, добре, кожна дрібниця (джеки-блуки і т.д.)
Власне, прийшло свято. й
р.
З цього бруса 5 * 5 зробити каркас - дно кабіни
Вишивання його вагоном.
1 2 3 4 5+
Ми будуємо каркас на ньому, передня сторона 10 см вище для дощової дренажу.
Покладаємо бруски 3 * 3 для формування стін і люка
Майбутнє в'їзду, обшивка по периметру
З пластиком, ми говоримо про можливе продування вітру в щілини: «Ви не пройдете!»
Зменшити термоплекс - п'ять
Підсумок.
Вишивання дощок.
р.
Я пам'ятав, що з будівництва будинку був цей матеріал - він йде на дах, один з шарів. фольга + 5мм фольга
Відновлення всіх внутрішніх стін
Теплоізоляція спини кабіни в шарах: трамвай, 5 мм теплоізоль, 3 см термоплекс
Поліетилен щільно
Кисть утримує поліетилен перед підкладкою. Під дном забивають ноги 3 сантиметри, щоб коробка на землі не стояти.
Передній кінець такої ж схеми вже пришивається
З боків однакові, але немає балок, а термоплекс не 3, але товщиною 5 см.
Настроювання, все право.
р.
Всі стіни пришивають, скошують.
Покрівля.
дах - вид знизу: обрізка, тепловий клей, верхній термоплекс 5 см.
P.S. Забули - поставте кут 4 см в куточки, для краси. А суглоби занадто захищені)
76746088 (доб. 75)
Клей такого сендвіча не довіряв, наноситься інший шар вагонки, а прямо через шурупи. Закрити.
З бункерів отримав геотекстиль, кладуть 4 шари, взяли на шурупи. Це кришка, як це.
З того ж 4 шари геотекстилю виготовляють фартух на вході, але розчин тимчасовий, другий день купить пластиково-яскраве прозоре, воно буде цікавіше.
Поставте його на місце. Я не мав часу, щоб покласти куше всередині, собака вже лазила і не збиралася.
Джерело: ribalych.ru/2014/12/12/sobachya-zimnyaya-budka/