3 Причини Ваше ідеальне тіло не змусить вас щасливі

“Якщо я міг втратити X кілограм, все буде ідеально!” Ви коли-небудь чули, хто говорить про те, що це? Як ви думаєте, що себе? Якщо ви втратили вагу миттєво, ви будете мати більше впевненості, більш успіхів, більше друзів і золота квиток, щоб жити щасливо решта вашого життя!

На жаль, не буває. І є три причини:

1) Ваші зміни. тіло Не розумію.

Я знаю багато жінок, які зуміли схуднути, але вони все ще борються з твердими думками і переконаннями, які привели їх до збільшення ваги знову.

Основна річ, яка повинна змінитися для того, щоб змінити, щоб триматися назавжди, як ви бачите себе, що це власне. ідеальний?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І це так буває, що почуття нещастя - це тригер, який призводить до зайвої ваги.

По суті, ваше почуття нещастя нічого робити з вагою. Вага є побічним ефектом вашого почуття, як нещастя людина.

Якщо ви хочете змінити це назавжди, ви повинні повернутися до того, де це все почалося.

Якщо ви змогли зрозуміти, що ви були частиною чогось нескінченно великого, з'єднуючи всі і все в дорозі, що створює красиву, постійну гармонію в будь-який момент у вашому житті, все буде абсолютно різним.

Ви не будете мати проблем, що робить більш чуйними рішеннями, тому що ви хотіли б подякувати досконалості вашого божественного себе завжди і скрізь.

2) Не про кінцеву точку маршруту.

«Це правило, що ви не будете робити вас щасливими, коли ви отримаєте це». – Михайло Крихтон

Я повністю погоджуюсь з вищезазначеною цитатою.

Подумайте про те, що ви дійсно хотіли, і як ви відчували, коли ви нарешті отримали. Ви відчуваєте себе щасливим? травень. Ви все ще відчуваєте щасливе хвилювання? Не може. Вже деякий час ви відчуваєте задоволення, але після того, як полум'я радості загинув і перетворилася в вугілля до того, як він нарешті вигорнув. Ви тільки дуже сподобалося, коли ви були на шляху до того, що ви хотіли.

Важка робота ви домовилися зробити гроші для сукні, яку ви побачили в магазині вікно. Ті тижні і місяці, коли ви повинні носити старі черевики, щоб зберегти гроші на нову пару.

Ви бачите, що в кінцевому підсумку призводить до щастя, є проблема, що ми свідомо про те, що нам потрібно вирішити.

Це право. щастя - це внутрішня робота. Справжнє щастя полягає в тому, що наше прагнення до мети, а не результату.

По суті, дослідження показують, що жінки, які харчуються здоровими або фізичними вправами почувають себе щасливіше – навіть якщо їх тіла не зміняться взагалі!

Чоловіче щастя настає при встановленні цілей і досягненні їх. Якщо ви з'єднаєтеся з громадою людей, які мають однакові погляди на життя і знаходяться на одному шляху. Коли ви відчуваєте силу свого тіла, наприклад, як він виростає від тренувань до тренувань.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

(3) Самолюбний не замінюється самолюбом, але страхом.

Ми хочемо, щоб схуднути, отримуйте задоволення від наших відносин з нашим тілом, будь то наше любов або наше захоплення. Ми хочемо, щоб нас почувалися.

Якщо я зробив 50 центів кожного разу, коли я чув, хто сказав мені, "Я не знаю мій шлунок", я був надбагатим і писати цю статтю з віддаленого тропічного острова.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

У цьому випадку незапрошений гість стане домінуючим чинником у нашому житті, і ми почнемо приймати рішення на основі почуття страху, а не любові і щастя.

Ми не піднімемо склянку шампанського, щоб розмітити наші батьки 40-ї річниці весілля, тому що ми боїмося зайвих калорій. Ми скасуємо обіди з друзями, тому що ми боїмося, ми зберемося. Ми закриємо наш шлях до простих насолод, таких як засмічення смаку шоколаду, через страх, який нас переважає, адже ми боїмося отримати кілька додаткових грамів.

Цей страх може повністю прийняти вас і знищити ваше життя.

Але якщо ви починаєте з щирою, божевільною і глибокою любов'ю для себе і отримайте свою мрію тіло як побічний ефект цієї любові, ви будете ставити знак «груда» на двері душі, а страх буде виходити з хвістом, розуміючи, що він більше не має сили над вами.

Ця стаття може служити нагадуванням про те, що ми іноді повинні перевірити наші мотиви, наприклад, коли мова йде про виправлення щось в нашому житті. Самолюб і прийняття завжди є запорукою успіху. Що ви думаєте про це?

Джерело: justpost.com.ua