424
Австралійський цукровий сад: як здорові продукти, які впливають на наші боди
р.
Нежирні продукти З супермаркету можна зробити сумний ефект на вашому тілі. Це був відчужений учасником продовольчого експерименту, австралійського актора Дамона Гамо. й Тамон ГамоВідомий для зйомок другого сезону Underbelly, він пішов на радикальну дієту протягом 60 днів. Він їсти тільки продукти, такі як соки, вівсяні та спортивні напої. Повний відеозвіт про свою роботу буде представлений в документальному документальному документальному кіно.
Дотримуючись дієти, Австралійський швидко зіткнувся з проблемами здоров'я, включаючи жирову хворобу печінки і психічну нестабільність. До покоївки Дамона протягом трьох років виключили з його раціону солодкі продукти, а потім поступово вирішили повернути їх до свого столу як експеримент.
Сьогодні цукор міститься в 80% всіх продуктів харчування. Але ми постійно плутаємо про те, як він має ефект. Я відчуваю, що це час, щоб отримати деякі вишукані відповіді, Гамо сказав в трейлері цього цукрового фільму. В середньому споживають 40 чайних ложки цукру в день, які чотири рази рекомендують добовий припуск. Тим не менш, цукор часто «входить» в тіло з продуктами, які ніхто не подумав про підозру в хитрості.
Навіть не включаючи всі м'які напої, кондитерські вироби, морозиво та інші очевидні «відправники», «Дамон» знайшли ознаки жирової хвороби печінки протягом декількох тижнів. Один лікар сказав: Це перший раз така хвороба розвивалася в два-три тижні. Більше шести мільйонів Австралійських американців страждають жировою хворобою печінки, але тільки в 1,000 розробили його від тютюну.
Дамон також заявив, що він почав відчувати ламки, але в той же час загартований. Незважаючи на те, що така ж кількість калорій, як і раніше, він не відчуває повного. Колишній лікар НАСА Томас Кемпбелл зазначив, що дієта актора, яка розкриває високий вміст цукру, вражається не тільки фізичним станом Ґама і зовнішнім виглядом.
У трейлері, Campbell розповідає актор, «На додаток до загального фізичного стану, ваші психічні функції також нестійкі.» Ще один експерт попереджає, що незалежно від джерела цукру в своєму тілі, цей продукт у великій кількості може знищити весь організм. «Новий цукор – коричневий, білий, з концентрованим фруктовим і ягідним соком (і фруктози в будь-якому соку) – має той же ефект на здоров’я. й
В одному епізоді,Що таке цукрова плівка Гамо просить, «Якщо я продовжив це, ожиріння збив на мої двері?» і відразу отримує відповідь: «Особливості, які ви не знаходитеся з ним. й
Підсумок свого досвіду, Дамон відкрито стверджує, що всі він їсть цукор Входить до категорії «здорове харчування». Він каже: «Нон-фат йогурти і грязі, крупи і фруктові соки, спортивні напої – ці види продукції батьків часто присутні дітям, як щось право. й
Історія Ґама показує, що всі ці «правильні» продукти допомогли Австралію не тільки набути 10 см шару в'язкого жиру навколо талії, але й почали «диких» до психічного здоров'я.
Що цукрова плівка буде випущена в березні 2015 року. Цей документальний документальний фільм вже був схвалений деякими авторитетними особистостями, включаючи всесвітньо відомий шеф-кухар.Джамі Олівер.(Jamie Oliver) Сайс Що таке цукрова плівка.
Автор: Олексій Булатов
Джерело: www.peoples.ru/art/cinema/actor/damon_gameau/
Проект «Елон Муск» переїхав з мертвої точки
З Росії до СРСР - рідкісні історичні фотографії, які ви не бачили (49 фото)