342
7 кроків до збудливих відносин
Окремі ролі жити в гармонії з вашим партнером життя. Для багатьох це стає блоком для обшивки. Жінки беруть на чоловічі ролі, чоловіки приймають на жіночих ролях. Результат непорозуміння, карелі, розлучення та море супутніх проблем. Це насправді простий. Чоловіки і жінки різні. енергія життя. Сім капусти розподіляють його. Три з них активні у жінок, три чоловіків, і один, верхня капаша, працює таким же чином. Під час двох людей, їх біополя об'єднуються і зміцнюють один одного. Для гармонійного об’єднання необхідно чітке поширення функцій в енергетичних центрах. Ви просто повинні знати, хто грає які ролі.
Володимир Bodyashko, йога майстер, хіропректор:
- Для гармонійного відкриття та експлуатації всіх капашів необхідно залучати до щоденних практик: спів, йога, техніки, які глибоко впливають на наше тіло.
Життя також практика: важливо зробити все з серця, з відкритим баченням, щоб залишатися в курсі процесів, які ви робите і в яких ви є. Те ж саме стосується сімейного життя.
У будь-якому стані потрібно розуміти, що ви робите, бути в даний час. Не хвилюйтеся про наявність окремої капести. Подумати про цілісність всього організму.
Найнижча капуста (коксская область) несе відповідальність за виживання і відчай. У чоловіка це активний, у жінки – навпаки (люда дає енергію, і жінка бере її). Це означає, що чоловіча функція полягає в наданні захисту, жіноча функція повинна прийняти її.
З турботою про виживання, заробляючи гроші на її плечі, жінка досягає того, що Муладхара починає працювати як чоловік. Це в свою чергу впливає на мужність голови сім'ї, в якій цей чакра стає пасивним.
Друга капаша (направо нижче пупка) несе відповідальність за задоволення і бажання. У жінок це активний, і у чоловіків - пасивний (жінка - дає, людина - приймає).
Жіноче завдання – забезпечити чоловіка з комфортом, смачною їжею, сексуальним задоволенням. «Чому варто послужити його?» – часто відроджує представниць прекрасної статі. Це єдиний спосіб досягнення гармонії.
До речі, не варто думати про те, що це обов'язково повинно відбуватися в режимі «слов'я». Це приємно зробити щось приємне. Якщо це просто чудовий обід.
Третя капаша (коштовна) несе відповідальність за гроші, життєвість і досягнення. Активний у чоловіків, пасив у жінок. "Я не хочу взяти гроші з нього! Для мене, щоб зробити гроші самостійно! Сім'я Вчимося приймати подарунки вже! І немає нічого сором'язливого про просити, або. Це стимулює чоловіка більшим звершенням, оскільки він є природою хлібопродуктів. Так дайте йому підвищити!
Серце капуста (серце) відповідає за любов. У жінок це активний, у чоловіків він пасивний. Дуже важливо для жінки любити. Не працює. У такому шлюбі жінка завжди буде нещастя, незалежно від того, скільки любляча людина намагається її.
Тільки любляча жінка гармонійна в відносинах! Чоловік неодмінно подарує їй, але на інших рівнях - Муладхара або Маніпура. З любов'ю, жінка стимулює чоловіка для експлуатації!
П'ятий хабар (троат) відповідає за самовираження. У чоловіків це активний, у жінок він пасивний. Для чоловіка, щоб висловити себе, досягти успіху в суспільстві. Жінка повинна допомогти йому з любов'ю.
Шостий шахраї ("третя око") несе відповідальність за чіткість. Жінки активні, чоловіки пасивні.
Жінки більше інтуїції, ніж чоловіки. Послухайте свої поради та почуття. Тоді шлях до самовираження, благополуччя, джерело життєвої енергії буде швидше і більш успішним.
сьомий хакра (на вершині) у чоловіків і жінок працює таким же чином. Це з'єднання з Богом, центром досконалості людини. Відкрито інші центри, Сагасрарара. Надання нових можливостей у особистісному розвитку та відносинах. У гармонійному об'єднанні емоційна оболонка заповнять вищими енергеціями радості, любов, які приймають енергію достатку в усьому - в відносинах, щастя, здоров'я, благополуччя.
шемалеЦентри електроенергетики, що знаходяться в організмі людини і з'єднують його метафізичну і біофізичну енергію. Кожен з них має тісний зв'язок з деякими емоціями людини і може бути відкритою або закритою, в залежності від його настрою або стану. Сім чакрас знаходиться на вертикальній віссі тіла людини, вони знаходяться в тонкому тілі і відповідають групам нервових плексів у фізичному тілі. Якщо ви відкриєте їх все, то життя. свінгери (прага) вільно протікає через тіло.
Текст: Наталія Тюментєва
Джерело: miraman.ru/posts/300