451
Як правильно боляче дівчата
Відреставлені батьки навчають своїх синів, які «не можна боляче дівчата». Потім нам потрібно навчити дівчат, які «хлопці не можна відмовитися». Для симетрії. Деструктивний потенціал обох фраз є однаковим.
Але жарт біля тебе! У нашому суспільстві є обов’язково бути повністю сліпим. І це займає лише 3 фрази для цього процесу, щоб продовжити скошування наших рядів у наступних поколіннях. Ми сидимо з другом в кафе і після розмови про бізнес, ми говорили про дітей, у нас є хлопчики.
- Я дізнався довго, що важко підняти реальний чоловік, коли хлопець не бачить прикладів чоловічої поведінки.
до Що ви думаєте, це приклад поведінки чоловіків?
- Ну, Я сказав йому, що дівчата не можуть боляче.
- Чи є у нас хлопчики? І собаки? І старі жінки? Ви усвідомлюєте, що фрази, як це зробить ваш син в проблемах у дорослому віці?
Ми не мали холівару на цій темі, ми спілкувалися в старомодному режимі, не в прямому ефірі. Крім того, мій друг цілком адекватний слухати чоловіка в такому важливому питанні як виховання людини.
До речі, я помітив довго, що жінки, що описують ідеальну людину в вакуумі, дати певну кількість рецептур. Але якщо ускладнити експеримент і орієнтуватися на сина, зміни слів. Скажіть це: від споживача до людини. Наприклад, з’являється слово «безкоштовно».
Так, я вірю, що є 3 фрази, які, коли повторне регулярне, зроблять хлопчика неприємною людиною, якщо не ослаблений рогатий.
1,1 кмНе можна боляче дівчата.
У цьому чистому вигляді фраза кладе хлопчика в підлеглому положенні, і дає дівчатам образ для тривалої маніпуляції. Дівчата чують ці речі, вони знають, що вони існують, і вони використовують їх. З моменту того, як дівчина усвідомила це слабке місце чоловіка, вона досить для неї в будь-який час, щоб відобразити відступ, щоб викликати хлопчика відчуття провини. Непередбачувані жінки для чоловіків, але не тому, що ми товстошкірі, але вони таємничі. Не всі. Більшість жіночих гранат не виникає, коли ми зробили реальний біль, але коли необхідно для дівчини. Все непередбачуваність.
Хлопці приховують свої гранати, і дівчата відкривають. Це просто, що хлопці не навчаються скористатися болячем. Жіноча сльоза є ядерною бомбою, кожен знає це. Ми нічого не виправили, або ми нічого не робили, або ми не робили, але ми не планували, але ми не здогадували, а потім — BAC! — ми вже погані, тому ми повинні виправити. Сльози висихають дуже швидко і залишають кільце.
І все це просто тому, що ставлення «Ви не можете відображати дівчат» є занадто загальним і невагомим, щоб дійсно служити освітою і формуванням свідомості життєвих цінностей. Людина не може навчитися діяти в своїх кращих інтересах, якщо він виглядає назад і просить, якщо він болить жінку в 50 метрах. Хтось завжди відхилений, інформація 146%.
Будь-який чоловік знайдеться в своїх історичних випадках, коли він діяв до розпаду його інтересів, щоб не відірвати жінку. Чи називають «Фрідом»? Якщо ми не можемо прогнозувати, що вона може бути відхилена. Ви не можете брати відповідальність за почуття інших. «Відступ» з цієї серії.
Повідомляємо: ми повинні сказати, що це означає відмовитися. Наприклад, «Ви не можете вдарити дівчатам, якщо вони не вражають тебе», а значення дієслова «витратити» вказується, а не передається на весь гіпотетичний набір дій. Або, «не слід навмисно відмітити дефекти, які не можна виправити». Для старших дітей так. А до речі, ви помітили, що ці правила не поширюються на дівчат? Так вони прямо.
А потім хлопець зросте з нормальною адекватною відповіддю на подолання маніпуляції через провину: «Якщо ви хочете постраждати, це ваш вибір». Що ти не схожий, не будемо говорити про це. Попри те, що у вас є вологі очі.
Добре, чисто для симетрії. Ви коли-небудь чули, що батько каже дівчині, «Ви не можете боляче хлопчика»? Важко. Ви можете Нормальне суспільство?
2,2 км Дівчата повинні дати в.
У тому ж кафе з цим другом шахти, під час нашої бесіди дивилися такі сцени разом. Ми побачимо пару з дітьми. "Діти руки!" Хлопчик віку 6 і дівчина від 8 років їздити до ванної кімнати. Перед дверима дівчина, до заздрості цілого НХЛ, мухує хлопчика з стегнам, і хлопчик летить на. Потім він повернувся до дверей, всередині, і вони повернулися до столу.
- Мама, тато! Він штовхає! Дівчинці повинні дати!
до Так, дівчата повинні дати! Що ви робите?
Хлопець сльозиться в очах: він страждав від більш фізично розвиненої сестри, і він все-таки блюво. І не можна визнати, що він слабкий, і ніхто не не може торкнутися, за «не у чоловіка». Діти в цій сцені – це просто діти, і вся стратегія для їх майбутнього життя укладають батьками в подібних ситуаціях. Батьки, як роботів, постаралися вченими фразами, не потрапляючи в ситуацію.
Ось хлопчик, який виріс, переконаний, що «дівчині повинні дати». Що саме подарувати - місце в тролейбусі або прибутковому проекті на роботі? Це як. Так він джентльмен, даючи дівчатам, прийшовши додому, і що він чує? Що він смоктати і програш. Чи є це його несправність? Його люблячі батьки кладуть його в голову. І сказав, що він смоктати і програш не страшний? Болить, але хлопчики можуть бути боляче.
Здавалося б, я потовщую кольори. Ні, я не. Це основні значення, вони діють без пошуку в нашій свідомості: що буквально закладені батьками в дитинстві, і лопнуть, коли приходить час. Потім, іноді, виправлено, іноді з роками, якщо ви щасливі, для деяких. Але перш ніж нормалізувати, це займе багато років, а потім ручка буде гойдалитися в протилежному напрямку. І дівчата будуть.
Дівчата люблять ніжників. Але вік джентльменів збіглися з віком дам, і жінки не брали участь у бізнесі або змагалися з чоловіками. І в цілому, все це сильно романтично розвине уявлення про життя вузьких стратумів суспільства вже давно не виходить. Gentlemanship є результатом безкоштовного вибору, а не звички. Крім того, якщо ви зараз відправляєте хлопчиків з щадним ставленням до світу предаторів обох сексів, життя буде красивим, але не довге. Гентльмен помер першим. Чому не давати сидіння на підлозі? Головне - не застосовувати це правило на всі сфери життя, нерозривно. Не можна любити і поважати певну кількість жінок, не намагаючись постійно давати в них життєві питання.
3. У Добре зроблено, хороший хлопчик.
Мені здається, що людина відтворює поведінку, яка заохочується. Захоплення краси? Отримати красу. Заохочувати інтелект, отримувати інтелект. Охорона праці? Отримай слухання. Забезпечення незалежності? Отримати свою незалежність. Тим не менш, тільки слухняний чоловік в господарстві буде корисний. Так, особливо якщо у вас є неслухняний коханець, вільний і сильний чоловік.
Чому подобаються дівчата? Свобода, незалежність, готовність встановити і захищати свої правила, силу духу. Або щось. Виправте мене, якщо я неправильно.
Що робити? ндейл? Вони живуть з мами, наприклад. Що таке:
1) мати буде відхилений, якщо він йде жити окремо. Мати - головна жінка в житті, і дівчата не можуть бути відхилені.
2) Мати просить, і «Дівчинки повинні дарувати».
(3) Як ви не заперечуєте свою матір?
Таке освячення жінок, які насправді мають високу мету і дуже складну ситуацію, це без заліза. Кожен має свої виклики і власний спосіб їх подолання. Ви думаєте, що людина є джреком і ви добре? Що таке кредит, щоб ви, і що хлопець має різні батьки, і вони підняли вас по-різному?
Я живу у себе з 17 років, але я розумію, що це в першу чергу не шахта, але заслуги моєї матері, які сказали мені всі мої діти: «Тинк з головою». Я не пам'ятаю, щоб бути слухняними.
Що я маю на увазі в цілому?
Розквіт негайного, на мій погляд, зворотний рух педулу після шлюбу. Це результат спеціальних вимог, які колись були зроблені батьками для хлопчиків. Вони виросли і усвідомили, що світ був різним, що вони виконали свою частину договору, але вони не отримали винагороди. І найголовніше, здавалося б, нікому не відлякувати. Ви не можете відлякати своїх батьків. І нічого не відлякати батьків - вони не змогли. І всі жінки обвинувачуються сівалкою. Це приплив і неконструктивний, як будь-який екстремальний. Діти сплачують за помилки батьків.
І, так, чоловіки також п'ють. Коли деякі значення суперечать один одному. Це моя особиста думка, що одна з причин чоловічого алкоголізму є спробою зменшити вагу деяких ставень у порівнянні з іншими, так як в неускладненому стані свідомості для цієї конкретної людини, вибір неможливо. Водка буде скидати на одній чаші ваг, а потім легше вибрати лінію поведінки.
Звичайно, я не можу зробити повний список речей, які ви не можете сказати хлопчикам. Але це. Чи можуть такі фрази обдурити відповідальну, вільну чоловічу особистість здатні приймати рішення? Важко. І якщо чоловік не приймає рішення, жінка зробить її, і це не в його інтересах.
У короткий час я чув ці 3 фрази. Вони, ймовірно, найбільш поширені, і в такому ваговому сенсі, безумовно, шкідливі для психіки майбутніх чоловіків. Хоча багато жінок комфортні. Не про твоїй сина.
English, Українська, Français...