9 Cruel Truths Я тільки learned a рік після мій мати помер

Штани:Вони не тільки докази травми, але і символ нового досвіду, що робить вас сильнішими. Хоча вони руйнують ваш зовнішній вигляд (і психічні травми особливо), всередині вони можуть навіть зробити вас краще.

Неділю. 3 листопада 2013 р. я постраждав рану, порівняно з тим, що мій серце вирвав. Це був день, коли я втратив всі сподівання коли-небудь бути нормальним. Я втратив свою маму.

Важко пояснити, що я переживаю весь рік. Я втратив чоловіка, який одночасно надихнув мене, критикував мене і зробив мене значним. Спочатку я хотів вбити себе. І сказав він.

Тепер, через рік, я розумію, що я зрозуміла, що я не розумію, якщо я не жив через все, що я пережив. І тепер я хочу поділитися досвідом з вами.

Я дізнався, що світ не завоював вас.

Вже багато днів, коли відчувається “це перемога”, але життя не є відеогра. Ви не можете зупинити момент, перемотувати або спробувати знову. Ви не дали нескінченної кількості життя.

У вас є одне життя. Тексти пісень, а це означає: І коли ви пішли, світ продовжуватиме рухатися, хоча ви відчуваєте, як світ припинився. Єдиний спосіб боротьби з втратою коханої людини або іншої проблеми полягає в тому, щоб просто зберегти переміщення.

Я дізнався, що тільки я маю на увазі мої проблеми.

Коли у вас є деякі нереальні битви, здається, що ваш одяг сильніший, ніж інші. Але ніхто не помітить. Ви навіть не розумієте, що інші люди відчувають. У барі немає точки, отримуючи п'яний, життєздатний або жито з кимось. По догляду за тілом. Не можна почути, якщо вони потрібні.

Якщо ви відчуваєте, що ви відчуєте, що ви відчуєте. Люди рухаються і досить швидко. Ти тут.

Говорячи людей. Симпатія є автопарком. І ось.

Я дізнався, що любов не відповідає.

Я використовуюсь для того, щоб хтось поруч мене не зупинився, як я відокремлю себе фізично. Як переїхати в інше місто. Тексти пісень, а це означає: Я більше не боїться не викинути любов. В кінці, навіть якщо почуття проходять через наші пальці, такі як хитрість диму, у нас будуть спогади про це.

Але любов - це безумовна любов, любов не має обмежень. Ви ніколи не втратите його, незалежно від часу і простору. Якщо ви дійсно люблю когось, ви будете носити, що любов до вашого життя. Ви будете любити когось років після того, як вони гинуть.

Я дізнався, що хоча я не можу замінити близьких новими, я все ще буду щасливим.

Смерть - це подорож із задніми дверима. Біль втратити кохану людину пройде. Не можна турбуватися про те, що буде відбуватися. Сондер або пізніше все йде. І пройдуть, теж. Мир і гармонія повернуться до вас один шлях або інший.

Я зрозумів силу сприйняття.

Коли ви важко для вас, це може відчувати себе, як світ вирішив переслідувати вас, і все, що відбувається в ньому, спрямоване проти вас. Здавалося б, що ви готові подарувати все, щоб закінчити цю нічну марку.

Але проблема не те, що відбувається навколо вас, але як ви його сприймаєте. Ви можете змінити свій розум і все буде змінюватися. Світ просто думає про це у вашій голові.

Я навчився бути вдячним живим.

Найщасливіші люди на планеті є тими, хто цінує те, що вони мають, а не ті, хто зосереджується на якому вони не вистачає. Як ви можете судити, що добре і що погано? Якщо ви втратили щось дорого для вас, візьміть час, щоб оцінити те, що ви залишили. Неважливо, що ви втратили – це тепле робоче місце або людина, що найближче до вас.

Я дізнався, що я був в управлінні власним життям.

Ви можете керувати думками та емоціями. Розуміння цього є першим кроком для подолання будь-яких перешкод. Ви не можете змінити все, що відбувається в житті, але ви можете змінити, як ви реагуєте на події в житті. Ви вирішуєте, як це або ситуація буде впливати на вас, а не когось іншого або щось інше.

Відповідність не може відмовитися.

Мотивація. Мрії. Цілі. Зосереджений рух вперед буде тримати вас плавати навіть в найспішніших моментах життя. Не дозволяйте собі застрягти в минулому. І це буде очищати ваш розум всіх негативів, які періодично падають на голову.

Після всього, ціна болю вдається тільки тоді, коли ви переїхали з неї гідну відстань. Ви рідко отримуєте назад, що ви вже втратили. Але вам ще є багато можливостей, щоб отримати щось нове.

Ніколи не скажеш, Просто "дивись"

Я знаю, що образ моєї матері буде залишатися в серці назавжди. Він буде зі мною навіть коли я витрачаю більшу частину мого дня в скелястому стільці. Я знаю, що вона не може бути замінена, і це завжди буде з вами. Але я знаю, що я бачу її знову рано чи пізно. Як? Не знаю. Але це точно не буває. Видання

йAlyssa Samson, Елітний щоденник

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: /users/10