Скільки сміття залишається після 7 днів

З 1 до 1,5 кг сміття на добу виробляє людину! Ми чули про проблему побутових відходів, але кілька людей думали про те, скільки сміття людина виробляє щодня, тиждень, місяць. Американський фотограф Грег Сегал вирішив підняти цю важливу тему і зробив фотосесію з людьми різних соціальних фонів, які він захопив сміттям, накопичених на тижні. Грег запропонував людям не викинути сміття 7 днів, а потім прийти до нього з сміттям. Багато були втілені, коли вони побачили, скільки відходів залишалося позаду.
3626962

«Я вирішив фотографувати людей на природні фони для того, щоб показати всю неяскраву контрастність і водночас виділити небезпеку відходів в навколишнє середовище. Для мене важливо показати, скільки зайвого сміття кожен з нас виробляє, фотограф сказав він.

З кожним роком споживче суспільство все більше і більше товарів, викинути палі речей, які стали непотрібними і тоннами пакетів.

Цікаво, скільки може розповісти про людину сміття: звички харчування, вік, заняття та захоплення.

Хтось з учасників спробував приховати сміття в мішках, хтось без краплину ембаррасменту продемонстрував свою «кішку в сумці». За даними Міжнародної асоціації твердих побутових відходів (ISWA), 1,84 мільярдів тонн твердих побутових відходів були виготовлені по всьому світу.

В середньому кожна людина виготовила 271.7 кілограм сміття минулого року.

Згідно з рейтингом на Відходи Atlas, найбільш побутові відходи в світі за рік виробляли в Китаї - 300 млн. тонн.

Сполучені Штати та Індія знаходяться у другому та третьому місці, з 228.6 млн. та 226.6 млн. тонн відповідно.

Росія є сьомим найбільшим джерелом сміття у світі, що виробляє 48.2 млн. тонн минулого року.

Сейшельські острови залишили найменше сміття: 15.7 тис. тонн.
р.

Згідно з Палатою облікових записів, менше 10% твердих побутових відходів обробляється в Росії, відпочинок охоплює площу 4 млн га. «Я сподіваюся, що люди побачать багато сміття, що вони не можуть виробляти. Тим не менш, я знаю, що це не їх несправність, вони просто коги в одному механізмі споживання, однак, їх бездіяльність може бути шкідливим." Які кроки ви повинні зменшити відходи?

Джерело: vegafood.com.ua/neudobnaya-pravda/skolko-musora-ostaetsya-posle-cheloveka-za-7-dnej