320
Про відносини, любов і визволення
Я не мав серйозних відносин. По суті, вони просто не трапляються. Я не страждаю від їх відсутності. Це не нормально, звичайно. Як мінімум в плані вікових людських цінностей. Але для мене це просто надана, обставини на моєму шляху.
Я запитав ті ж питання про стосунки з часом. Звісно, вони просять дівчатам - вони більш цікаві. Є подібний діалог між нами:
до Вам не хочеться любові, любові та тепла?
І я кажу,
до Любов є те, що зберігає цей світ живим, це те, що має всі частини цього світу разом і дає людський сенс життя. Це теплий відтінок, що людина видобувається з спектру, щоб додати в усі кольори життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Моє інтерв’ю Неперевершено, надихаючи почуття і ще більше інтересів, які задаються:
- Ну? Що це таке? Це чудово!
- Так, великий. Підтвердження Людина, не розуміючи його, збирає цей світ кожен момент. І любов є його основним бондинговим матеріалом. Індивідуально всі речі у світі безглузді, але якщо вони склеюються разом, з'являються значення.
З цими словами я просто кинути дерево в вогонь. А потім додати:
до Але мій шлях навпроти цього.
- Як це? вона чудеса.
- Ось ми йдемо. Я не зацікавлений у миру на цьому етапі життя. Я хотів би виглядати за ним (який звучить досить грубо). І в той час як увага та енергія зосереджені на збереженні світу, його значення та цінності – шанси на навчання за межі недбалості. Ви знаєте?
І додати:
- Час У мене є бажання до відносин. Я не збігаюся від такого бажання, але не слідувати його, але просто дивитися його. І що я зазвичай бачу, що якщо ви просто не спостерігаєте, він зникне. Це те, що минулі тенденції виникають, з яких у мене є багато. Якщо старі бажання не підтримуються, не насилаються, вони йдуть, як вони прийшли.
Зняти вузьки весь Всесвіт на один об'єкт. І це створює сильний внутрішній тиск, від якого людина хоче позбутися. Він робить це незмінно таким же чином, виконуючи це бажання, як і власне, поставивши його очікування в неї, і їсти його плоди. Я залишаю бажання повернути себе, без годування і вимогливості результату.
Бажання схожа на насіння. Якщо ви дали її багато енергії в минулому, то, ймовірно, виросте. І якщо ви починаєте поливати її знову з Вашою увагою, ви подаруєте відповідні плоди. Якщо ні, це не буде рости, або він буде згасати. В обох випадках це мій бізнес не заважати, дозволяючи все статися.
І якщо виходить, що утворилися нові відносини (і це, як правило, призвело до ланцюжка нездатних обставин і відчутного потоку енергії), то в минулому я дав це бажання багато влади – і так буде це. Якщо ні, то це теж.
Я не проти будь-якого варіанту. Хоча поява довгострокових відносин в цей період здається дуже малоймовірно. З одного боку, тому що я не маю багато причин, пов'язаних з відносинами. Вони просто протилежні вектори. Мій гаки вимкнено. Сучки необрізані. І я даю, що сталося. А відносини синонімні з словом «з'єднання». Не знаю, що я його не втрачу, просто одночасно і краватка і не буде працювати.
Жінки відчувають себе добре. Якщо ви не можете зав'язувати пару сучків, занурюючи прихильність у людини, то ви не зможете тримати його, ви не будете грати з ним людські ігри. А жінка скоро дізнається, не лікуючи в декількох ситуаціях очікувана реакція.
Жінка потребує чоловіка. І той, хто перестає живити зв’язки з світом рано чи пізно, стане абсолютно не одне. Всі
Хто хоче, що це?
Важко уявити жінку, яка приймала чоловіка в цій точці в її житті, знаючи (або здогадка), що всі людські ідеї про щастя, стосунки і любов в очах не більше, ніж поїсти птах з вікна і чашку чаю на сніданок. Це так важко знати, що він бачить ваші ігри і ролі, не обміняючи їх з вами. Навіть якщо він грає. Непросто. Тим не менш, ніхто не дає гарантії або конкретні дати на цей період.
Не знаю, що вона збирається обличчя, або вона є святим, або вона близько. Або, можливо, це просто ваша мама. Вона не знає, що відбувається, вона займе вас таким чином. До тих пір, як ви добре їсти і бути здоровими.
У той факт, що більшість пробуджених людей ходили через цей період, тільки не правило. Але є логіка в житті. У цей період нові вузли не пов'язані. І якщо вони роблять, то він не міцний і не довгий.
У Японії, «Одне волосся жінки може тримати слонової кістки». І я додаю: очевидно, весь світ ґрунтується на жіночому волоссі. І якщо жінки раптово зникли, одна велика частина чоловіків загине безпорадності; ще одна, однакова велика, пригнічення і втрата сенсу; і третя, дуже невелика частина, досягне визволення чесно приймати обидва факти, як надані.
В Індії Шива вважається покровником тих, хто шукає визволення. Чому? Шива є тим, хто знищує світ. І з ним, ілюзії. І це не те, що треба стати в кінці часу, але що відбувається кожен момент. Цей світ збирає і згортає кожен момент. Все це робить. Невідомо. На глибокому рівні. І той, хто вибирає, щоб бути вільним, один день перестає перебирати світ.
Визволення має ціну на оплату. І ціна питання все. Проксимус Включаючи любов, гармонію, щастя і будь-якого майбутнього. І це не про зовнішніх дій, але про психологічний відпуск
Ліберація – відмирання хвилі. Хвиля втрачається в океані. Енергетика повертається до джерела. Форма для безформи. Тимчасово вічний.
Джерело: info-world.net/2014/12/24/ob-otnosheniyax-lyubvi-i-osvobozhdenii/#more-3074