Фермерські вироби – де купити і як вибрати

Безсумнівно, тема обмежень по забезпеченню зарубіжних продуктів і переходу до вітчизняного буде обговорюватися довго. І з нашими практично безмежними людськими та природними ресурсами, сільське господарство схоже на вихід.

Чому «на перший погляд»? Практично риторичного питання. Є занадто багато неоднозначностей і питань про цю тему. Довіра.Якщо ви не знаєте фермера особисто, який може гарантувати якість та унікальність продукції? Після того, як на промисловому масштабі може бути спокуса пропустити як фермерський продукт будь-який інший - стандарт, який використовується.

Майк Хомола: Варто розуміти, що епітет «фермовий продукт» без будь-яких обов’язкових норм є лише метафором, як і «вушникова наука» від пивоваріння. Чистий позиціонування, значно менше корелюється якістю, але набагато більше з ціною. Якість гарантована, наприклад, фермером Климовим, забезпечена особистістю Климова, а не фермером. й

Якщо це можливо, спробуйте перейти до ферми у людини. Крім того, багато власників влаштовують невеликі екскурсії по їх володіннях, риболовлі, прогулянках, майстер-класах і можуть забезпечити переносне розміщення на 1-2 ночі. І обов'язково візьміть дітей з вами - як невеликими, так і старшими - дайте їм бачити, де молоко, помідори і мед, наприклад, прийти з домашнього столу. Ймовірно, після такої поїздки пікікат буде мати нову улюблену їжу, знаю-все буде принаймні стати ціниниками, а ті, які сидять в мережі, нарешті, побачать, що реальне господарство набагато цікавіше, ніж гра тієї ж назви. Для вас це буде гарна можливість спробувати товари на місці і запитати всі ваші питання безпосередньо виробника.

Михайло Чистов: Будь-який, хто хоче бачити, як в'єтнамський складний свиней, кроликів, і незабаром зелені з помідорами і огірками вирощуються в круглій теплиці, ласкаво просимо відвідати нашу ферму. Я це в Івановській обл., біля Плиоса, за допомогою коханої дружини і дочок.

9120002

ЛогістикаУ Росії обговорювалися проблеми логістики. Про нас Є два проблеми в Росії: дороги та фольги. Багато селянських господарств далеко не тільки від переробних підприємств, але навіть від добре збережених доріг, до яких можна швидко і легко доставлено безпосередньо кінцевому споживачу.

Виникають такі труднощі, наприклад, в кінці осені на невеликих фермах з молочною та молочною продукцією. У літо всі продажі були зосереджені на відпочиваючих в селах і дачах. І прибув осінь, і легше залити молоко, ніж витрачати час і гроші на його перевезення. Це серйозна проблема, що стоїть на розвитку російського землеробства. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Наталія Чернишева: Я вже давно купую продукцію ферми. Для мене це в першу чергу свіжість і хороша якість. За цей час наша група постачальників розвивалася. Протягом двадцяти років я забрав молоко з мого Таня на ринку Ленінграда. Я знаю, що немає пальмової олії в сирі зі свого дому. Кращий свинячий виходить з гірчичного очищення. Пташка від фермера Климова. На підприємстві "Хонест продукти" Я замовляє лікарські ковбаси, домашній кат і приголомшливий хліб Бородіно.

Найкраще мати прямий контакт з фермером. А потім, після повного ознайомлення - на фермі або в місті за лічильником, якщо вам пощастило - можна домовитися з фермером про бонуси: замовлення, наприклад, певний зріз м'яса для домашнього відпочинку. Або купити щось постійно для замовлення.

Яна Вагнер: «У нас є молочно-м’ясний магазин в Карині». За лаштунками - чудова дівчина з такою філфаксною особою, а іноді її чоловік. Продають птиці і баранину. До певного дня можна викликати і замовити, наприклад, ніжку або сідло. У літньому сезоні - взимку вони не є. Продаємо свою птицю і баранину, або так вони кажуть. Я також є сусідом, Петровною. Дуже гарна жінка, крихка, я іноді бере її до зупинки. Я нещодавно припаркував біля воріт, і Петровна переходить до мене, вкрита кров'ю і ножем в руці. "Яна!" шаути. - Яна, зупинка! Я не перейде. Петровна працює у верхній частині і каже: «Яна, я ріжу качки тут, не потрібно?» Невеликі, два і пів кілограми. й

Маркетингові відносиниДля тісної співпраці ресторану або магазину потрібні гарантії від фермера. Якщо він забезпечує стабільну якість продукції, кожен може розраховувати на взаємність. Сприяє привабливості міського ринку. Перспективи такої взаємовигідної співпраці уражаються зростанням оренди та негативною репутацією деяких торгових точок внаслідок невідповідності санітарним нормам. Крім того, ринки частіше торгуються не самим фермером - він зайнятий землеробством і землеробством, а його продукція продається зовнішнім, дивним. І тут йде друга російська катастрофа – людський фактор.

Щоб уникнути цього, фермери, особливо ті, що мають невелику кількість продукції, шукають клієнтів у соцмережах та збирають харчові запити від своїх друзів і знайомих.

Яна Ягер: Про 78, мій дід вибрав просторе, досить віддалене і тому глухе село на пенсію. Зараз мої батьки зацікавлені в вирощуванні все, що вони мають на гектар. Тому наше аграрне виробництво не падає, але тільки зростає. У травні я висадив 189 майбутніх томатних кущів, тільки тому що мами були всі в березні, замість запланованої п'ятдесяти. Але я категорично не в змозі запропонувати що-небудь для продажу, я безпосередньо боявся всіх можливих сумнівів покупця і просто у випадку, якщо я проконсультуюсь відразу для всіх. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. До послуг гостей також не дуже комфортні пакети з картоплею та іншими посилками. Що я маю питання: я можу зібрати додатки заздалегідь, для трохи грошей або так, якщо хтось дійсно хоче? ?

Інтернет-фермиЗ точки зору бізнесу, хороший варіант - продати продукцію оптом. Легко знайти, принаймні в Інтернеті. Але посередництво завжди є підвищенням вартості виробництва для покупця, і до того ж такий самий промисловий конвеєр.

Віктор Мартен: Для мене це продукт, який не вирощується для постачання в Інтернет-магазинів особою, відповідальною за його харчування і замовником. У Німеччині органічні та біологічні продукти мають оборот близько 7 млрд євро і стали галуззю, близько 100 організацій займається сертифікацією, що означає, що все мертве.

Не секрет, що більшість інтернет-магазинів змушують своїх віртуальних полиць з різними виробниками. Є великий попит на овочі, птиці та молочні продукти, зокрема сир. Власники таких магазинів купують товари від фермерів, періодично відпакують їх в дуже звучну і яскраву упаковку і доставляємо клієнтам. При цьому ціна збільшується на 25% і вище. Фермери рідко вводять в віртуальні продажі. Але вони керуються самим життям.

Катерина Агронік: Реальний фермер поєднує в собі майже казкові якості з ригматизмом бізнесу. Він вивчає цикл своїх земель, намагається не використовувати добрива, але коригує рух рослин і тварин на своїх землях таким чином, щоб кожен відпочив, їсти, і підживлює як необхідний і в найбільш натуральному вигляді. Ідеальний фермер поєднує в собі дивовижне знання і увагу на природу і природну послідовність подій на своїй землі з максимальною користю, а не тільки в фінансовому сенсі.

Веб-сайт Hand-to-Hands створив онлайн-платформу, де можуть бути представлені міські ринки в Інтернеті, фермери можуть продавати свої продукти, а громадяни мають великий вибір продукції свіжої ферми. Тож бажаємо міцності, вакантності та успіху усіх жителів Росії, які працюють на землі.

І для тих, хто тільки мріяв про це, ми даємо короткий опис трудового процесу в крихітних фермерських господарствах з Яни Єгер: «План – вода – відводять пластівці – збирають – відрізати – відрізати – відвар – покласти в підвал – отримати – подивитись, хто буде корисним – знайти – упак – принести нас все навколо, хто любить почекати – віддихати і посміхатися, що маленькі дівчата закінчили висушені груші, що великі дівчата знову чекають полуниці та Яни нового супу від вас». Вона звучить як формула для щастя.

Джерело: www.gastronom.ru/text/zaprety-2014-goda-fermerskie-produkty-1005142