Чому Зв'язки End

Ми всі моменти, коли ми повинні пройти через емоційну бурю в нашому особистому житті. Що таке важка тягар на серці і відповідає болю в душі, бере участь у нашому житті. Іноді люди, які приурочили час один одному, вирішили поломитися і пройти через цей хворобливий період, коли обидва партнери будуть відчувати себе симпатією для одного, потерти і провини.

Коли я написав статтю про те, як вижити розрив, одна з моїх друзів запропонувала, що вона може бути корисною для написання статті про те, як закінчити хворобливі стосунки самостійно. Я приймав цю пропозицію і так як тема досить чутлива, мені довелося витрачати час на пошук надійних і значущих онлайн ресурсів.

Моя мета полягає в тому, щоб захопити і передати в цій статті всю інсайт і мудрість, яку я отримав через розбиття себе, і, можливо, допомогти вам принести чіткість до ситуації життя.

Незалежно від того, як болючий розрив може бути, цей досвід може стати джерелом глибоких знань і стимулом для особистого зростання. З часом я дізнався, що після того, як ви починаєте відчувати себе комфортно, життя пов'язаний, щоб кинути щось на вас, що тягне за собою ризик. Чи відбувається це не те, як відбуваються зміни життя? А не дивлячись на ці розчарування, лікуйте їх як можливість змінити курс життя, курс, який ви були дотримані, щоб прийняти і скористатися.

Так чому виникають відносини: Фальшивий сприйняття неспроможності

Згідно з ідеями, які існують в суспільстві, ми, як правило, стосуються кінця відносин з відмовою. Ми навіть говоримо про це: «Я не змогла в відносинах». Коли ми говоримо про це, ми залишаємо негативний образ у нашому розумі та негативному об’єднанні з відносинами в цілому. Кінець відносин не є недійсним, але досить кінець одного з життєвих ситуацій в нашій історії. Ми були достойні, щоб перейти до цього зв'язку для радісних моментів, і ми дотрималися, щоб дізнатися певні уроки з проблем відносин. У нас завжди знайдуться нове життя і смерть. Кожне дихання ми беремо народження, і кожен дихання є смертю дихання. Життя йде на.

Поведінка на обличчі ваших потреб

Важливо бути чітким про те, що нам потрібно в відносинах і якості наших супутників. Будьте повністю чесними і не змагайтеся про якості, які ви вважаєте важливими для вас. Що зазвичай буває? Ми вважаємо, що людина може змінитися.

Правда полягає в тому, що ми не можемо зробити зміни особи, ми можемо тільки змінити себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Познайомтесь з цими маленькими речами та чесними. Підтримайте свої потреби і віріть собі. Ми маємо певну кількість часу в нашому житті. Оцінити його.

Ми залишаємо на зв’язку, якщо ми знаємо, що це не право на нас, бо ми боїмося. Ми боїмося самотності, ми боїмося завдати шкоди нашим партнерам, і ми боїмося, що нам доведеться боротися з неприємними ситуаціями. Якщо ми розуміємо, що ми не будемо чесними, і тому не завадили нашим партнерам.

Іноді в присутності когось, хто повністю зосереджений на тому, що він / вона хоче (тобто, кохана людина), ваші бажання впливають. Здавалося б підібрати сильні рідини близьких, а їх бажання передається до вас. У зв'язку, якщо один партнер відчуває себе набагато сильніше, ніж інший, сильний бажання іноді пропускаються на іншому партнеру. У присутності більш зайнятого партнера, менш зайнятого партнера буде відчувати себе «це право на мене». Побачити право. Коли один партнер далекий від супутника з сильним бажанням, менш зацікавлений партнер буде відчувати бажання менш сильно або стати байдужим до відносин.

Любов і романтика можуть бути взаємовигідними.

Іноді, коли у нас є сильний зв'язок з певними людьми, ми відразу ж звертаємо увагу на романтичні відносини і закінчуємо тим самими відносинами. Ви можете любити людей, не будучи в романтичних відносинах.

Я думаю, що є стандарти в суспільстві, які призводять до того, щоб вірити, що любити когось рівні романтичні стосунки. Тексти пісень, а це означає: Правда полягає в тому, що любов ми відчуваємо для інших людей, які знаходяться в глибокій формі, що нескінченне почуття любові є виразом нашої істинної природи і не має нічого спільного з іншими людьми. Замість того, щоб бути романтичним, ми можемо розвивати гармонійну дружбу з цією людиною.

Ми працюємо над тим, як ми розглянемо наші варіанти. Але якщо ви подивитеся на це, то тиск йде від нас від страху, що ми будемо виглядати погано. У нас є публічний образ, і на певному рівні ми всі страхи, які люди думають про нас. Це може перетворитися в негативний внутрішній діалог.

Ось приклад цієї думки: «Що думають мої друзі?» Ми можемо виходити з цієї держави, якщо ми приїжджаємо до чіткості та усвідомлюємо, що нам потрібно бути чесною.

Як правило, коли зв'язок закінчується, ми повинні відрізати всі зв'язки. Зрозуміло зробити висновок, що після того, як ви витратили місяці і роки з кимось, і якщо одна з складових відносин змінилася, вага відпочинку також повинна згорнути. Чому ми не можемо продовжити інші частини відносин після того, як наші рани серця загострилися? Немає необхідності втратити дружбу.

Фантастичний паливо за бажанням

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ми постійно відіграємо однакові відео в наших головах і вважаємо, що ми будемо раді, якщо наша життєва ситуація відповідає нашим психічним сценаріям. Те ж саме – наше бачення відносин. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Джерело: justpost.com.ua