Легкий рахунок. Про те, що тільки 30.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я завжди любив цей жарт, тому що сумність, яка була закрита і зрозуміла.
18702

Я не знаю, де в цьому місті 30 ви можете зустріти чоловіка, який забере ваше життя з іншого боку і перенести його самостійно. Здається, що за цей вік, всі «нормальні» вже давно розбираються. Дати нагадують інтерв'ю, час для довгих гойдалок недостатньо. На всіх стражданнях немає пустих психічних страждань. А також міцність. Люди, які знають свою історію, часто говорять, що вам пощастило зустрітися з Саша. Знайти чоловіка, як це прямо зараз. Звісно, я не маю голову, підтверджувано (особливо якщо Саша знаходиться поруч), але я не поспішаю згоду з фактом чистої удачі. Це велике щастя, яке ми познайомимося з вільними і без дітей, але це не заперечує наявність кожної з наших історії, жорсткого сформованого персонажа і не менш категоричною колекцією ідей про те, що любов і з ким ми хочемо жити в осені. А також тому, що з «реальними чоловіками», для яких ламаються жіночі плечі і серця так довго, щоб жити не так легко, насправді. Тим не менш, якщо ви самі «не ковбаса з пальцем» – тобто з повністю вбудованим внутрішнім спинки і модусом венді.
Габаритний зображення

Я пишу це для всіх одиночних дівчат, розумних, красивих і пружних, які використовуються для прогулянок по життю з головами, що проводяться високою. Я знаю, що коли всі отримують одружений, маючи дітей, і тримаючи руки і емігруючи на краще майбутнє, здається, що гра втрачається і всі втратили, хоча, по суті, ви навіть не сіли на ігровому столі. Не слухайте тих, хто лям і прогнозуйте поганий самотній вік сорока. Після того, як у вас зараз немає навіть деяких трубок, але ціла жартувальник: чітке розуміння того, що вам дійсно потрібно – від себе, роботи, життя і хто ви хочете прокидати в найближчі кілька десятиліть. Попри те, що ви готові відмовитися від цього.

Я зустрілася з інтересами, як популярний сьогодні – це тренінги на тему «Оцінювання богів у себе», ставши «правою жінкою» – слабким, крихким, призначеним для проведення тільки краси в світі, а не avoska з продуктами. Тексти пісень, а це означає: І ось що я хочу сказати: коли справа людина йде разом, це все приходить до вас безкоштовно. Тому що це не те, що потрібно вчитися і штучно ізолювати себе – все це побудовано на вас від народження і починає працювати відразу, коли ви переходите з програми «виживання» до умов парного життя, де проблеми зовнішнього світу діляться на два і тому вирішуються швидше і простіше.

Я по-справжньому вірю, що це для того, щоб зустрітися в цьому світі "хі" Ще одне, що небесні виконавці повільні і повільні, але це не проблема - це незручність. Якщо ви не висадите літр горілки кожен п'ятий п'ятий, потепліть упаковку сигарет на день, і з'їсти пачки ліків, ви не надіїте. Я кажу більше: навіть якщо ви робите все це, ви не бездії, особливо якщо у вас є достатньо мозку, щоб реалізувати, що краще зупинити все це і зробити щось корисним. Для всіх, хто не сумнівається.
, Україна

Є лише чоловічі слова і є чоловічими діями. Перша розмова багато, будувати діаграми, обговорити, уточнити, проконсультуватися з мамою, друзями і ворожим м'ячом, перевірити з гороскопом і курсами обміну. Останній просто вирішує жити тут і зараз, щоб зробити це відразу, щоб любити цю жінку. І що відбувається, ви можете це зробити. Це те, як ви отримали подарунок при пологах - бути міцними і справляються з будь-якими неприємностями. Ви по-справжньому опануєте мистецтво слова тільки тоді, коли ви навчитеся ходити на снігу, не залишаючи слідів, не забиваючи нігті один на одному на дуже шапці - навіть якщо ви витягуєте їх пізніше, слід збережеться. Тому, більшість всіх, хочу знайти людину, яка буде ділитися з вами «значення нерегресії». Коли будинок є будинок, не другий поле бою після роботи. Коли є пристрасть в ліжку, не рожевий. Я пофарбую стелю рожевим. Коли обидва мають спільне, крім снів, то точний план дій, і ця мета означає більше, ніж мимовільний струмінь або спалах роздратування глухих.

На той час вона була тридцять, вона була повною з романтики. Роль красивого мозкового декору більше не підійде їй. У той час як інші були споруджені гніздом, він працював. Вона взяла на себе найважчіша, занурила в новий, отримала третину вище, переповнивши шаблони, зняли ризики і вирушили все. У той час вона була рубаною, самотньою і важкою, але ніхто не відреагував: хороша людина не професія, а красиві очі не сплачувати рахунки електрики. Після того, як жити в цьому режимі, ви починаєте оцінити чоловіків, які не піклуються про пошук сенсу в житті і відповісти на питання «Чому я хочу бути, коли я виросту. й

Щодня життя, рутинний, повсякденний гумор, тепла горбів – що стає дійсно важливим, що дає сили відчувати себе добре там, у великому світі. Коли я повісити гірлянди, або прикрасити наше друге дерево разом, покласти сушарки Саші в моєму туфлі, або зробити трилітрову банку червоних смородних фруктів, я розумію значення цих дій. Так само як ковтати формують гнізда слини, соломи, глини, тому зміцнюють її щодня. (Я люблю розмову, але слова застрягти, бо я не знаю, як говорити про це) Як описати моменти, які ви зроблені як молекули, де кожен є вашим хребтом, ваша сила.

Так замість слів, я просто хочу заперечувати останнє повідомлення цього року до Саші. Мед, я люблю тебе. Дякую за не знаю, скільки світла варто сьогодні. Поділитися векселями для світла. Про самотність 30.

Джерело: gnezdo.by/blog/paycheck/