На Бордому, Цілі та високі ідеали

Boredom – це особняк сучасності, тому переважаючи, що деякі навіть почали читати цю статтю з бодром.

Ні? Чи знаєте ви, що це питання інтересу? Я, безумовно, сподіваюся так. І все ж я знаю, як добре ми всі, на зв'язку, що ми правильно. Тим не менш, якщо не потрібно ніяких зусиль або змін.

Тексти пісень, а це означає: Я збираюся малювати портрет нудьги, і ви можете вирішити для себе, як подібний він до вас.

Я категоричною. Ця тема не переносить півзаходів.

Портрет буриЖиття черевної людини в основному характеризується двома особливостями - прагнення до задоволення і втечу від страждань. Виражається в наступних проявах:

• Ви відчуваєте себе добре!
    Відчуваючи перший раз приємне і сильне відчуття або внутрішній досвід, людина прагне повторити його. Але кожен наступний повтор приносить менше задоволення. З цим приходить незадоволення. А потім він шукав спосіб повернути назад, або навіть підвищити, задоволення. І він зазвичай знаходить його. Після чого посилюються сильні відчуття, а чутливість до відчуттів приділяють.
    І це проявляється практично в усіх сферах життя – харчування, секс, розваги та навіть інтелектуальні прагнення та духовні враження. У будь-якому місці є однакове магнітне бажання для задоволення.
    Часом часу є синиця. У цьому випадку, який нещодавно приніс задоволення не радий. Після чого людина або починає помітити своє бодром, або знову відходить від себе в пошуках інших сильних відчуттів. І знову.
  • Неприємний високий
    Кава, сигарети, спирт, наркотики. Всі стимулятори і розумові речовини можна замінити власними зусиллями. І до моєї переваги. Але ваші власні зусилля для буріння довга, нудний, жорсткий.
  • Чинний життя більш цікавим, ніж у себе.
    У зв’язку з тим, що людина витрачає багато часу на соціальні медіа, зближуючи тонни інформації про життя інших, натискаючи на нескінченний масив збереження та залучення відео. Перегляд телевізійних шоу, кіно і навіть читання книг в одній площині. Я з'яснюю – якщо є цілеспрямована активність з заздалегідь визначеним результатом.
  • Споживання інших замість
    футбол, баскетбол, хокею, боксерки. В цілому спорт щось робити, не дивитися на екрані, сидячи в барі зі склянкою пива. Я вже писав про свої зусилля.
  • Втеча з самотності
    Якщо нудьга людина залишилася самостійно, він швидко знаходить щось робити. Більшість з списку вище. Якщо ви не робите нічого, вам доведеться боротися з собою. І якщо вона тривала, він буде в небезпекі депресії. І це означає запитати себе, чому я повертаюся з собою? Чому я повертаю життя в будь-якому місці?
Що робити?Відповідь на поверхню, але розуміння вимагає глибини. Бордом є результатом не призначення, і терпіння, повторюється з часу, великого призначення.

У вас є велика мета?

Про це? Право?

Ви впевнені, що це великий?

Ознайомтеся з цими питаннями:

• Як довго це зробити?
  • Скільки часу я приймаю щодня, щоб отримати там?
  • Чи надихає мене зробити великі, навіть героїчні, зміни?
  • Що робити?
  • Ти ще думаю, що це велика?
Добрий? Добрий день

Високі ідеалиМи живемо в часі, де немає високих ідеалів і тому маленькі цілі.

Більш недавно людство в цілому визнала авторитет духовних традицій і релігій, які завжди були опікунами глибоких знань і надихнула високих прагнень. Це вже тисячі років.

У наш час, з підвищенням сили, релігії дискредитовані, і суспільство трансформується в чисто світлу, ідеали якого знаходяться в площині звичайних людських інтересів. Не дивлячись на те, що є тут.

І кожен термін, який має хоча б одну духовну конотацію, відразу брендується в свідомості сламанця. Що таке:

Боже? Ми знаємо, що релігія є опіумом людей. І церква – це організація, яка подає цю опію. І метою цього є забій людей і контроль маси.

І це те, що люди, які ніколи не читали будь-які сценарії. Вони просто повторюють заяви тих, хто вважає авторитетним, щоб довірити їх, або вивести висновки, шукаючи не завжди глибокі представники релігійних рухів. Наприклад, християни, які ніколи не читали Біблію, є масовим явищем.

Ми живемо в час, коли кілька людей перетворюються на основні джерела. Кожен використовується для отримання інформації з другої або навіть третьої руки (це одна з причин легкої керованості мас).

Таким чином, мусульмани є агресивними вболівальниками, буддисти привели до нігілистів, індуси є іноземцями. І всі ці думки були сформовані з стереотипів, які вийшли ззовні. Не одне дослідження первинних джерел, але кожен має готову думку. Зроблено кіно, телевізійні шоу та соціальні медіа-пошти, починаючи з "Будди Саїд ..." (і до речі, деякі з цих цитат не мають нічого спільного з ним).

Різниця між вивченням джерела та отриманням другої ручної інформації полягає в тому, що різниця між питною водою безпосередньо від чистої джерела та питтям від інших рук людини. Добре, якщо руки чисті. Я маю на увазі, що я маю на увазі? Але до чого – перед тим, як зрозуміти, які високі цілі потрібно відчувати високий смак.

Духовні традиції є носіями цього смаку та опікунів знань, що свідчать про високі та надихаючі ідеї. Якщо ви не отримуєте смаку, ви думаєте про те, як філософія, і якщо ви її отримаєте, ви думаєте про це, як інструкція для дій.

Цей смак схожий на блискавку, який за раз підсвічує навколишню реальність. І ви побачили як ціль, так і шлях до неї.

До тих пір, поки ви не бачите ціль, ви не маєте шанс його набити. Але один раз ви бачите його, ви зможете досягти його, зйомки навіть за горизонтом. До тих пір, поки людина мучить в рамках людини, його шлях - прогулятися по колу. Цей шлях складається з пошуку задоволення і мухи від страждань. І з часом ці два мотиви стають рефлексами, які не залишають шанс зрозуміти світ за ними.

Ви помітили цей цикл рецидивів? Ви не хочете виходити з неї?

Джерело: Change-world.net/2013/09/14/o-skuke-celyax-i-vysokix-idealax/