Пробудження. Життя і смерть.

Якщо ви відчуваєте себе погано і хочете пробудити бажання жити, допомогти кому-небудь, хто ще гірше. Коли я починав красти з дна мого плювати, моє бажання жити було дуже слабким. Я просто зробив те, що звичайна людина хоче отримати з життям. І це досить дивно, що перший імпульс активної зміни я отримав від чоловіка, життя якого захопився перед очима.

Цей чоловік був матір'ю, який, після довгих обстежень, помилок в діагностиці та медичному лікуванні неіснуючих захворювань, розвиненого раку.

Я не хочу писати трагіальну історію. По суті, я бачу її як підтвердження життя. У будь-якому випадку, уроки, які навчаються з неї учасниками, в тому числі сама Ніна Іванівна, ведеться до життя. Я впевнений, що.

Коли я дізнався про неприємності, які прийшли, на перший погляд на зазвичай стебло і стабільний друг, я зрозумів, що справа була рубати. Я хотів допомогти і я запитав про візит.

Я думав про те, що я можу допомогти і як я повинен бути так, щоб ця допомога була ефективною. Я прийшов до висновку, що найкраща тактика полягає в тому, щоб пробудити бажання жити, привернути увагу до процесів життєздатності та позитивних станів. І що єдиний спосіб викликати таке бажання, щоб його передати, ставши його ведмедя.

Тоді я зрозумів, що я хотів би зробити для інших, ніж зробити для себе. Вперше в той час, коли життя полум'я почала спалахувати яскраво всередині.

Стан Ніни Івановни був дуже складним. Після хіміотерапії і великої кількості абсорбованих препаратів, вона втратила вагу, її волосся став дуже рідкісним, її апетит зникнув, і слабкість в її тілі бензопили її до ліжка. Побачити її, як це було в собі складний досвід. І це було особливо важко для своїх синів, які звикли бачити її як сильну жінку, активно допомагаючи всім друзям.

Я вказав ігнорувати всі зовнішні прояви її захворювання, замінюючи їх здоровими проекціями.

Ми почали говорити.

На мій перший візит, Ніна Іванівна мобілізована і спробувала зберегти її рівень. Що я можу. І вона стала традицією. Неважливо, як погана вона була, коли я там, вона була героя.

Ми говорили про все, що прийшли до розуму. Я зустрілася зі своїм станом і підкреслювала теми, які покращили її, одночасно звертаємо увагу на все, що пробуджує життя.

Наприклад, я сказав, що апетит є одним з проявів бажання жити, а слово «блакитний» у Старому слов’янському означеному «живому». А що в Санскриті є одне слово "джива", яке вказує на вічно живу душу. І що процес травлення є проявом життя вогню.

Далі ми переключили розмову про приготування їжі або які страви віддають перевагу. Вона завжди ate більше звичайного.

На стіні повісити свій молодий портрет, до якого я часто звертав увагу, запитуючи про часи молоді. Ми привітали кілька зустрічей до сімейного альбому та розповіді про минуле. Коли я побачила очі світиться в іншій історії, я запитав більше питань про це і ми занурилися в її позитивні моменти. Я говорю історії між ними, які вона насолоджувалася прослуховуванням. І кожен раз помітив її чутливість до моментів щирості. Якби вона відчувала брак тих моментів, і я побачила їх погріти.

Ми говорили про цілі. Я знав, що було основною проблемою, яку потрібно вирішити. Це цілі, які генерують бажання рухатися до них. Безсумнівно.Коли є мета, є сили, щоб подолати її.й І я не можу вирішити цю проблему для неї, я можу тільки підняти питання для себе.

• Що я хочу?
  • Що надихає мене?
  • Що робити?
  • Що потрібно жити?
Вона відповіла, «Заради цих хануриків», що означає сини. Але я бачив, що це було явно не достатньо. У своїх синах були вже дорослі, добре виведені і досить морально стійкі. Вона добре знає. Він був різним.

Її життя було нудно.й

З її виходом вона втратила свою звичаючу здатність діяти, допомогти іншим, і безперервно з'єднатися з більшою кількістю людей. Це був спосіб життя, який вона любила і в якому вона відчувала живу і необхідну.

В цей час друг і я занурю інформацію про альтернативні лікування раку.

Ми почали замовлення вітаміну В17 (амігдалін) в Мексиці, виробництво якого в багатьох розвинених країнах було швидко відключено, як тільки стало зрозуміло, що були масивні результати. Його виробництво зараз зосереджено в Мексиці.

Я здався з моменту укладення сучасної медицини та фармацевтики: здорові люди не отримують користь нікому. Ви не робите багато грошей на здорових людей.

В цілому мало корисної інформації про рак в офіційних джерелах. Це науковий песимізм і скептизм.

Ще однією зоною, яку ми використовували, є обробка соди. Я, ї. Це легко. Назад у дев’ятих пунктах італійський лікар (Tulio Simoncini) почав вилікувати багато онкологічних пацієнтів з соди, даючи нову інтерпретацію ракової пухлини і претензію, що рак грибковий в природі. Таким чином, за допомогою соди, нормалізується кислотно-лужний баланс, при якому грибок перестає розвиватися і гинуть.

Він був відправлений в тюрму протягом декількох років, але метод був поширений і протестований багатьма лікарями і звичайними людьми. Крім того, содова була корисною при лікуванні цілого переліку захворювань, при цьому не має побічних ефектів.

Використовуючи все, що було в арсеналі, після того, як стан покращився помітно. Ніна Іванівна стала більш активною, а її настрій був більш радісним. І в одному з розмов я вказував про необхідність мати хоча б трохи контакту з сонячними променями і побачити весняну природу, що прокинулася з приховування по вулиці.

І на моєму наступному поході вона змогла взяти її на прогулянку. Прогулянка по будинку і в бесіді Ніна Івановна тільки один раз для всіх наших зв'язків дала ляка, кажучи: "Я був сильний." Потім я відразу відреставрував:«Ви залишилися міцними. Тільки тіло ослаблений.й

Я відчув її стан змінився в той момент, хоча вона не показала його вперед. Maybe вона зрозумів, що я сказав більш глибоко. За весь час хвороби, переживаючи найбільш важкі стани болю, дискомфорту і слабкості, вона ніколи не скаржалась. Ні, ні мій сини, які завжди були там.

Здавалося, що вона була відновлена і вона була помітна. Навіть лікарі відзначили припинення пухлинного зростання. Я почав приїхати рідше, переключаючи на роботу, яка в цей час стала більшою.

У певній точці, на мій наступний візит, я помітив, що в ній було кілька внутрішніх змін. І зовні теж. Якби вона вирішила на своє майбутнє. Як вона знала, що прийшла.

Починався повільно ослабнути. Припинено виробництво правої кількості гемоглобіну. Переливання крові мали короткостроковий позитивний ефект. Виявилося, що метастази мають тривалий поширення.

Я спробував не показувати, але я знаю, де він збирався. Я хотів би поговорити про смерть, але якось я не міг бути самотніми з нею. Я бажав цю неперевершену розмову, якщо я не відчував після того, що вона пішла через смерть більше, ніж з гідністю.

Вона залишила тіло, коли я був в іншій країні. Я дізнався про це день похорону. Спочатку я був зміщений, але потім я підвели образ Ніни Іванівни всередині і відчував світло-легкий стан. З кожним пам'яттю її прийшло тонка радість. І це чудовий досвід.

При приході я попросив другу, як вона загинула, і він тільки підтвердив мої вгадки і почуття. Вона загинула в руках сина. Тексти пісень, а це означає: І як тільки це сталося, її тіло здавалося б, 20 років молодше. Деякі найдавніші викладання говорять про те, що яскраві почуття в пам'яті померлого і омолодженого тіла після смерті є ознаками відступу до вищих світів.

Коли ми побували її могилу, ми залишили у високих духах. Я не змогла. Навіть погода різко змінилася – від похмурих хмар до прозорого блакитного неба.

Уроки дізналисяУ цей період паралельно з подіями в цій повісті відбувся наступне:

1,1 км Намагаюся пробудити бажання жити в Ніні Іванівни, повернув її від себе.

2,2 км Звернувшись до своїх цілей життя, я отримую ці питання в моєму житті.

3. У Повернувшись до свого минулого, я зрозумів, що мій минулий необхідний капітальний ремонт.

4. У Я припинив скаргу на життя і почав свідомо очищати всі вирази найменшого невдоволення.

5. Умань Я погоджуюсь, що мої хвороби мій відмова. Він дав подяку за це і заслужила протилежність.

6. Жнівень Я вирішив піти в Непал і купив квиток 5 місяців до вильоту, а ще не фінансово готовий до нього. Я готовий зараз. І зробити це самостійно.

7. Про нас Щодня я додаю більше і більш свідомих дій для моєї рутини, збільшення фізичного та психічного стресу.

8. У Я розумію важливість свідомих обмежень — спіритуальна аустрація.

9. Навігація Я почав прокидатися до дачі.

10. Контрастний душ, медитація, вольова йога і фізична активність є обов'язковою щоденною діяльністю.

11. Я зрозумів, що життя не було безглуздим.

Джерело: Change-world.net/2013/09/11/probuzhdenie-o-zhizni-i-smerti/#more-842