Уроки відваги або як стати майстером в будинку

Сьогодні існує певний вакуум у відносинах між жінками і жінками. Чоловіки втрачають позицію лідера і ініціативу в суспільстві, на роботі, особливо в сім'ї. Щоб захистити свою позицію для чоловіків стає безперечно, хоча бажання там. Але це стає важче і важче. Чоловіки хочуть, щоб жінки зробити все для них, а точніше, це враження створюється. Дуже зручно приховати за міцною «чоловічою спідницею». Вона робить гроші, вона піднімає дітей, вона готує і очищає будинки, і не допомагає. Це все стає закономірністю і причиною частих сімейних конфліктів. Здається, що чоловіки в жіночій ролі і жінки знаходяться в чоловічій ролі. І вони намагаються зрозуміти один не в власних пластинах - не в власних посадах в житті. І я хочу свого роду «школа зали», які можуть розкрити тільки кращі якості у чоловіків. Коли я бачу, що є бажання взяти відповідальність, є дії, але як правило, вони просто не знають, як це зробити правильно в відносинах.
Що робити? Прості рекомендації: 1. Візьміть на роль людини, яка має владу. Не сила в руках, але сила волі і особиста позиція життя, яку я людина. Це положення відповідальності за все, що відбувається в нашому житті: для забезпечення сім'ї, виховання дітей, надання допомоги для вашої половинки душі, вирішення конфліктів з гідністю і спокійним.
2. Життя з «вербами» — діями, не тільки порожніми словами. Коли кохана людина потребує вас найбільш, вона часто знеболює про це різними способами і в цій точці вам просто потрібно вирішити її проблеми. Тільки тоді жінки відчувають себе, як вони живуть за кам'яною стіною.
3. У Якщо Ваш партнер знаходиться в паніці, то не потрібно говорити про те, що вона є. Вона потребує чітких інструкцій про те, як поводитися або що робити. Наприклад: «Не хвилюватися, все буде тонким, тепер дивитися, як ми це робимо і це». Після всього, любов вимірюється діями і підтвердженими словами, людина сказав - чоловік зробив.
4. У Ніжність і увага до жіночої половини не було скасовано. Ви можете практикувати і вставити хороші звички у вашому повсякденному житті. Запропонуйте свою допомогу, скажімо щирі компліменти, покажемо ніжний догляд, активно слухайте і слухайте, як правило, діють.
З такою людиною будь-яка жінка буде відчувати себе комфортно. Жінки люблять емпатію, коли люди слухають їх. Адже не дарма, що середня лексика чоловіків в день становить 2-3 рази поступається жінкам. Коли мова йде про спілкування, що говорить його все. Автор: Олександр Яременко

Джерело: www.iremenko.com/index.php/module-variations/12-sample-content/36-muzhestvo-ili-kak-byt-khozyainom-v-svoem-dome-uroki-muzhestva-2