Дитячі захворювання - як лікувати їх самостійно

Дуже часто Я чую, що я бачу, як заховані мами призводять дітей до лікарів, які намагаються вилікувати різні види захворювань.

Спробувати подолати захворювання без розуміння його істинного джерела. Багато хто йде до більш ніж одного лікаря або клініки в пошуках відповіді на свої питання.

Ви дізнаєтесь про те, що ви повинні мати, щоб почати боротися з себе і допомогти дитині через себе.

Все про те, як працювати з почуттями. Наприклад, дитина народилася в сім'ї і спить спокійно. Зазвичай лікарі рекомендують надати гліцин молодим матерім або приймати ванни з заспокійливими травами. Але дивно, що все це не допомагає ...

По суті, дуже часто мами, як тільки дитина народжується, починають хвилюватися дуже багато з багатьох випадків. Але на серці переважає стрес - прагнення бути «Кращою матір'ю в світі».

Жінки буквально відключають свої ноги читання багатьох журналів про правильне харчування, харчування та ін. І якщо щось неправильно з дитиною, то жінка відчуває винний (я погана мати).

Наші дорогі матері особливо люблять залити «масло в вогонь», кажучи, що «навіть, так що я зумів зробити все навіть, хоча в наш час немає пральної машини, підгузників і т.д. й
І тепер нова мама все пригнічує.

Ось найголовніше, щоб заспокоїти, дати собі час, зробити щось для себе - навіть якщо це буде чашка улюбленого чаю ввечері, але найголовніше з задоволенням.
Щоб додати спеціальні дихальні вправи, які знімають провину в жінці і допоможуть нормалізувати сон і дитину.

Будь-яка дитина дуже хороша при читанні і відчуває стан матері, а також загальна атмосфера в сім'ї - відносини між матір'ю і батьком, тому важливо працювати з собою і позбутися від негативних почуттів.
Я подарую ряд прикладів метафізики дитячих захворювань, які звертаються до вашої матері, що працювати з.
Отже, нежить у дитини вказує на те, що в сім'ї між чоловіком і дружиною, загиблими і дитиною, намагається допомогти батькам, приймаючи його на себе.
Відчайдушність, відсутність концентрацій у дитини припускає, що матір його добре працювати з прагненням контролювати все і навчатися довіряти чоловікові.

Погана шкіра на обличчі дитини - мати живе відчуття сором'язливості, і дитина обробляє її через те, що він має проблеми з шкірою обличчя.
Як приклад. Так, у мене була няняня близько 55 років, тому вона скаржала, що її дочка (25 років) дуже погана шкіра на обличчі. Вона купила тонни медичної косметики, взяла її до дерматологів, але все це не допомогло. Одного разу ми поговорили, і вона згадувала ситуацію, де вона погола дочку перед усім. На цій точці вона забрала енергію сорому від матері. Я хотів би відзначити, що в цьому випадку дівчина вже 25 років і вона сама повинна працювати і пускати це почуття сором'язливості.

Будь-який пологий віск є присутністю в парі невдоволення енергії, роздратування з якими потрібно працювати в першу чергу для жінки.

Чому жінка? Тому що в почуттях жінка набагато сильніше, ніж людина і працює з почуттями свідомо може змінити багато в житті.

Джерело: www.facebook.com/Psiholog.ValeriySavateev/posts/624138831030815:0

Категории

Смотрите также

Новое и интересное