Як зробити чоловіка?

р.

Чи подобається чоловіка розумним жінкам? Питання вже збивають так багато, що в голові, а потім промивають лампочки «так – ні». Так чи ні, і чому?

Всі чоловіки люблять красиві жінки. Це той факт, що він не стикається з ним, і навіть якось приступний. Розроблений жіночий розум – додаткова функція. Так, одна з елементів у переліку навичок, які підвищують цінність жінок на ринку «марриж-екситів». Не погано. Чи не так.

Наприклад, людина йде на придбання мікрохвильової печі. І він потребує красивого (для вписання в інтер'єр), невеликого (граце все ще в моді), не забороняється дорого (навіть, він не може дозволити накладати діаманти на передній панелі духової шафи), і щоб гриль був (один з його божевільних фантазій, якщо ви знаєте, що я маю на увазі), але функція «Російський шеф» не потребує. Чому? Він досить хороший.

«Що таке піч – це те, що сам рецепт обирає і готує, – думає він, «або, можливо, це буде для мене?» Ну, ні. І ось це супер-дупер-мікрохвильова піч, і вона чекає на його зоряну годину.

Так що це не причина її розтирання в цілому магазині і застібати двері - вони говорять, всі козячі покупці, і раптом він не взяв мене, тому що моя задня панель товста, звичайно, так що він вибрав, що крем з дзеркальними дверима, і я всі такі розумні і красиві повинні стояти тут і пилу окремо! Ну, прийти, божевільний.

Ми знаємо, що покупець прийде. Або хтось, хто потребує російської варти в будинку, або кого-небудь, хто потребує такої копії для збору алмазної побутової техніки, або, можливо, хтось, хто падає в любов з ним на першому погляді, заощадить гроші і купить його в кінці. Але це точка.

Хтось вважає, що жінка розуміла, хтось недолік, але тільки людина, яка любить жінку по-справжньому любить її все, з її «розумними» недоліками або віртуозами.

І все ж вважається, що розумні жінки люблять мазохісти, хентпати, які з радістю зрушують відповідальність за прийняття рішень на крихке, але смарт-плечі, забезпечуючи комфортне життя, заохочення і годування ванності жінки. І проти жіночого розуму такі недбалі чоловіки, які люблять на столі - і не перенесуть жінку бути розумною. Це не жіночий бізнес, щоб привести до високих - боротися з нею бізнес, щоб приготувати. Це, звичайно, найяскравіші приклади, які, алас, знайдені в житті.

Самодостатні та освічені люди зацікавлені у витрачанні часу один з одним. У них багато поговорити, обговорити новинки літератури і кіно, новини у світі науки і спорту, політично-економічний стан держави, але можна нескінченно списувати теми. Неважливо, якщо чоловік або жінка.

Але люди на різних емоційних та інтелектуальних рівнях спільних інтересів, здається, недостатньо. Так що питання, це не про слухання і мереживних чоловіків? Це означає, що він ледачий розвивати, навчатися, рости, і він прийшов з красивим сюжетом про те, як ці погані жінки можуть похвалитися своїм розумом, і він, бідний, олені і комплекси знебарвлені в нього. І він є людиною, альфа-чоловець, ніхто не може бути прохолодним і розумним, ніж його. Як ви будете жити з цим? Гарний, депресія.

Ось Вася. Він вирішив, то, щоб зустріти дівчину, що на наступному столі зі своєю подругою сидить, друг поговорив йому стати чоловічою і розумною дівчиною на своєму фоні. І так в процесі розмови неспішно кидає так, що він любить сидіти на відпочинку з книгою в руках на лавці в парку (відвертають той факт, що перша і остання книга в руках була ґрунтовкою, потім тільки праця), до якого він отримує дуже природне питання: «Що було остання книга?».

Ну, наша приготована Вася не позбавлена гордості, виснаження: Габріель Гарсія Маркец. Односотні роки листя. І він завжди працював, і ось зустріч: "Чому вам подобається образ полковника Buendia?"

Все правильно, безглуздий мотив. Після того, як Весенка не читала цей шедевр. І він вже уявляв, що ця дівчина виражається своєю нездатною концесією в її ручці з тонкими пальцями. Він вниз і вона трохи. Він розумний тут, він робить задоволення від нього, і він щасливий.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І залишив Васю "сотню років варити в своєму каульдрі самотності" дівчину просто навчається в філології, а весь другий рік вона свідомо приурочена до латинської американської літератури.

В результаті Вася розчарувала нове знайомство, адже цікаво поцікавити її в кіно, але фільм не дуже багато обговорювати. І виходить, що Ваза не схожа на дівчат, тому що один «прочитаний маркез», а інший «не прочитав Маркез». Чому це? Тому що потрібно підвищити рівень, і не соромно лежати і, спійманий в брехні, подивіться на винність. Навколо не повинно бути про те, як жінки гальмують про їх розвідувальні роботи, а про те, як стати хворими чоловіки.

«Я тут, в соцмережах напишіть помилки, бо я лаю, і в цілому я лайтую». Що можна зробити в школі протягом 10 років без навчання, як писати?

Так навчимося, дорогі чоловіки і зупинятися з нами в кінці. Для всіх видів вимірювань призначені ванночки і друзі-комрадони. Будьте висококласні, міцні, швидше, смартнер! Якщо ви хочете, щоб ви зрозуміли, що ви хочете дізнатися більше про вас!

Джерело: www.syntone.ru/library/news/content/7933.html