Я не маю відносин, я не одружений, я не маю постійного чоловіка двох років. Повідомляємо Вам, що Син твердих помилок. І ви знаєте, що я не просто сердитися, я дуже сердився, коли хтось подружився леді починає скаржитися на мене про чоловіка. О, я так сердитися. І останній раз я був сердитися минулою ніч, пізно вночі, під час цієї розмови. З цієї розмови я хотів писати це.
Життя одностороннього життя вчив мене: це дійсно зручно мати людину навколо. Живлення. Зацікавлений. Мед. Дуже міцніше, ніж я в даний момент. Хто має гроші, коли я збираюся. Хто має кліщ, руки і губи, коли я хочу любити. Він має м'язову силу, яка не характерна для жінки.
Але це мега-імпортант, що він (дотримання моніторів!) - кожен день робить вибір для мене!
Привіт, одружені жінки, ви можете почути мене? Я скажу вам це, я безвідмовний чоловік. Ваш чоловік робить вибір щодня. І всі ваші роз’яснені для того, чому він робить це нецензурою.
Нехай це прямо:
до Він зі мною для дитини.Гей, подивіться на статистику розлучення в сім'ях з дітьми. І розуміючи, що люди залишають своїх сімей, незважаючи на дитину. Вони роблять це. Дитина не зупиняється. Це його.
Тексти пісень, а це означає: Він з мене, тому що він комфортний.Я. Хтось пішов з вами. Давайте стикатися з ним: Що ви маєте, що особливо комфортні для нього, які інші ні? Чи є ви спадкоємцем на великі гроші? Чи є ви його надійний партнер, який робить свою роботу? Чи є ви Анджеліна Джолі і всі його друзі ревнощі його? Ні? Аах!
Ви промивте шкарпетки і варіть його їжі. Я. Ось так, це пекло комфорту. Це дійсно великий. Це звичайно те, що варто терпіти всі ваші тріщини, tantrums, мовчання, загрози, insults, ваші комплекси і жирові складки, ранкові і вечірні депресії, головні болі замість ебать, матір і її ... Для пари очних шкарпеток і пластини борщу.
Чи дійсно ви думаєте, що чоловіки є ідіозами? Чи не порівняти інвестиції та прибуток? Фінанси люблять одного чоловіка. Ви зазначте їх. Подивіться на себе в дзеркалі, коли ви незадоволені. Як часто ви задоволені. І намагатися переконувати себе, що живе з вами, є шматочок пряників, yeah.
до Він робить його інерцією.Не можна викликати силу інерції, коли не існує свідомого вибору. Я чекав, що ніякої інерції було активовано. Чоловік не з вами, і це все. І ніякої інерції.
до Він не має кращих варіантів.Зайдіть його. Я кращий варіант. Я не збираюся з'їсти його, я не буду вимагати, що мої очікування будуть зустрінуті, Я не збираюся піти і сказати йому, як він повинен відчувати себе про мене. Я гона ебать його половинку до смерті - це висока.
І коли він дає мені тисячі рублів за добу, я пам'ятаю їсти піта і майонез на добу, бо нічого не було грошей. І я скажу, класно, дякую вам, мед. Я кращий варіант, і я безкоштовно. Але він з вами. Чи не дивно ви?
- Ніхто не хоче, але мені.Я. Me. Див. пункт вище.
Ще один аргумент: бо я принцеса. Будь ласка, зв'яжіться з намиСмачний. Як один з моїх улюблених босів, які використовуються, зараз ми думаємо 10 сантиметрів попереду. Чому б ви сказали, що? Спробуйте пам'ятати. Дитина, не плутайтесь, захоплюючи батьківський віскі з об'єктивною реальністю. Ця назва є виразом любові для вас, а не ваших віртуозів.
А що, насправді, ваш чоловік отримує від цього звання, який прибуток? Ніщо. Немає спадщини, немає армії, немає скарбнички. Він отримує геморої, подаючи свої галуцинації. Каприз, ненаповнені губи, супутні проблеми і недорогі витрати. Якщо він думає 10 сантиметрів попереду, подивіться на наступний. Якщо ви не, ви удачі, принцеса. Якщо цей формат життя можна назвати удачою.
А! Я майже забули.
Я велика господиня. Він не може нічого робити без мене.травень. Я бачив його своїми очима. Коли мама впала в астрал і перестала бути великою господинею, мій «дбал» да прийшов на арені. І виявилося, що він був подряпиним очищенням: де купити дешевше, як заощадити свою невелику зарплату на дощовий день. Подаруйте безтурботну дочку гроші на дорогі лікування. Купити не тільки міксер, але зручний і красивий.
Вимкніть чоловіка. І не потрібна жінка для цього. Я запитав мій тато, чому він був з мамою. Він не міг відповісти, або я не пам'ятаю. За словами моєї матері, вона не дуже любила і розуміла її. Я.
Це єдиний, хто жив з нею все життя. Загинув інсульт на 56. Він повинен був дуже комфортний для нього... По дорозі вони закопували гроші, заробляли. Його дівчата ніколи не змогли заробити гідну останню подорож для своєї людини.
Якщо у вас є скарга про чоловіка, не зателефонуйте мені. Просто прочитайте цю посаду. І, нарешті, розуміючи, що ваш вибір, щоб бути з вами. Він є, людина робить його щодня. Це не менш гідна подяки. І повагу. Подбайте про себе і чесно - що ви зробили для цього відносин? Так вони теплі, добре, людина.
Ви не любите чоловіка? Амен, краще пізно, ніж ніколи. Вирушайте до дзеркала і подивіться на очі і відповідайте, хто вам ручить і примусить вас замазувати його. Немає вілли? Так ви були неправильними. І все зійшов з мого голови. Як мій бабуся використовується для того, щоб сказати, якщо ви не соромтеся, не катування ваших осей. Повернутися і не допустити цієї людини, з усіма його вини, від того, щоб бути коханим і щасливим з кимось іншим.
Ви хочете бути разом? Скажіть свої дії до нього за минулий тиждень. Включаючи сексуальні удари, його непристойні дзвінки на свій мобільний (під слоганом "Нехай він отримає нерв"), інтенсивно красиві наряди, щоб зробити його ревнощим, незалежний погляд, щоб дізнатися, що він не дуже важливий. Розкажіть, що ці дії призведуть до любові та розуміння.
Polina Сонячний
Джерело: /users/10