Головна в гаражі.

Джеймс Ван дер Велден купив квартиру і відремонтував його. Джеймс є архітектором з Голландії. Якщо він не придумав щось цікаве, то він, ймовірно, був депортований з країни, як людина тьмяного і не винахідливого. Архітектори в Амстердамі не так просто. А тепер ми бачимо, що старий гараж перетворився в після того, як архітектор почав його.

В цілому, в плані адаптації старих приміщень до нових потреб, голландці попереду планети.

З моменту будівництва в 50-х роках минулого століття приміщення подається гаражем. Займав Джеймс і його компанія Bricks про рік для реконструкції 135 м2 гаража.

Я хочу зробити місце, де я можу показати свої колекції. Це музей, де люди не бояться торкнутися речей.

Стиль отриманого будинку можна назвати еклектичним – гармонійним злиттям абсолютно різних стилів. Наприклад, на кухні дерев'яний стіл стоїть під величезними промисловими світильниками, а в спальні над полицями з книгами є мотоцикл. Лампи на кухні, мотоцикл в спальні і груба масивна робоча лавка в ванній кімнаті призначені для нагадування про промислове минуле приміщення. У той же час величезна кількість колекційних і старих меблів створюють відчуття затишку і релаксу.

4822899

доб.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Thinkgreen.ru/tg/dom-iz-garazha/