Фільми варто дивитися з дітьми

1,1 км "Зірки на Землі"

(директори: Аамир Хан, Амо Гупта.) Starring Darshil Safari, Aamir Khan, Tanai Chheda, Sachet Enginir, Tiska Chopra, Vipin Sharma, Megha Bengali, Буги Bhargava. Індія, 2007).

Найсолодший і найсмачніший фільм про беззахисність дитини в світі дорослих амбіцій рекомендується переглядати для всієї родини без обмежень. У вас є handkerchiefs з вами.

2,2 км "Стай з мене"

(директор: Роб Рейнер. Starring: Wil Wheaton, River Phoenix, Corey Feldman, Jerry O'Connell, Kiefer Sutherland, Річард Дрейфус, Джон Кузак. Фільм заснований на романі Стівена Кінга, 1986.

Фільм є жорстким, навіть дуже, але хлопецьська тема підліток, здається, ніколи не був виражений таким фактурним і реалістичним. Перед тим як дивитися з дітьми, краще спочатку бачити батьків, підготуватися до серйозної розмови або, можливо, зробити редагування.

3. У Без грудей і дітей

(Станлі Крамер керував романом Glandon Swarthaut в 1971 р.) Starring: Bill Moomie, Barry Robins, Miles Chapin, Darel Glaser, Боб Крамер, Mark Vaanian, Jesse White, Ken Swofford, Elaine Devry, David Ketchum. США

Фільм дещо схожий на попередній, але тема глибоких травм, запалених на дітей по всьому світу, представлена тут набагато більш переконливо. Крім пари жорстких фрагментів, в цілому, фільм, на мій погляд, можна дивитися з дітьми без багатьох препаратів.

4. Чорношкірі

(директор: Крістоф Баррет.) Gerard Juñot, François Berlean, Cad Merad, Жан-Паул Боннер, Marie Bunel, Jacques Perrin, Didier Flamand, Жан-Baptiste Monier, Maxance Perrin, Gregory Gatinol, Toma Blumenthal, Cyril Bernico та інші. Франція, Німеччина, Швейцарія, 2004

Проникаюча картина небайдужого, «неуспішного» людини, назавжди збивається, але непомітно змінює світ навколо нього. Рекомендується для перегляду всієї родини.

5. Умань Зірка

(директор: Метью Ваугн.) Starring: Charlie Cox, Claire Danes, Michelle Pfeiffer, Роберт Де Ніро, Марк Сильний, Jason Fleming, Rupert Everett. Сполучене Королівство, США, Ісландія, 2007.

Проста, красива і життєрадісна фантазія казки для всієї родини. Особливо вражаючим є зірка, і я повинен сказати, що жоден з акторів не прийшов до своєї ролі формально.

6. "Литві жінки"

(директор: Gillian Armstrong) Starring: Winona Ryder, Gabriel Byrne, Trini Alvarado, Samantha Mathis, Kirsten Dunst, Claire Danes, Christian Bale, Eric Stoltz, John Neville, Mary Weeks, Susan Sarandon, Флоренція Patterson. США, Канада, 1994)

Ідеальна картина світу, сім'я, виконана, якщо не блискучо, то цілком майстерно і з великою повагою до книги (новина того ж імені американського письменника Луїза травня Alcott). Після того, як такі фільми, ви хочете заповнювати своє життя красою і романтики, і самі стають кращими і чистими. Я думаю, що це досить добре.

7. Про нас Гонка з привидами

(Японія, Хаяо Міязаки, 2001)

Анімація Miyazaki - завжди унікальний красивий світ магії, це не можна сказати про це, ви можете лише доторкнутися.

На тій же темі:

Пішохідний замок (Японія, Хаяо Міязаки, 2004)

Ponye Fish (Японія, Хаяо Miyazaki, 2008)

Мій Сусід Totoro (Японія, Хаяо Miyazaki, 1988)

8. У Товстушки повинні пішли божевільні

(директор: Jamie Yuis.) У ролях: Нхау, Маріус Вейєрс, Сандра Принсло, Любов Вервей та інші. Ботсвана, Південна Африка, 1980

На мій погляд, більше життєрадісних і смішних, ніж ця комедія, просто неможливо створити що-небудь. Час і половина справжніх рад.

9. Навігація Великий Прогулянка

(директор: Джерард Урі. Actors: Burville, Louis de Funes, Claudio Brook, Andrea Parisi, Colette Brosse, Mike Marshall, Marie Marche, П'єр Бертин. Франція, Велика Британія, 1966

Блискучий і простий у собі фільм - рекордний тримач серед старих картин в кількості ревізій в нашій родині.

10. Як побудувати мільйон

(Starring: Audrey Hepburn, Peter O'Toole, Eli Wallach, Hugh Griffith, Чарльз Буільєр, Фернанд Гравей, Марсель Далі, Jacques Marin, Mustache, Roger Treville, Edward Malin, Bert Bertram та інші.) Режисер: Вільям Віллер, США, 1966

Незважаючи на те, що не пологів, і не на всіх носіях, але придумливий і динамічний малюнок, який може дати відмінний настрій.

11. "Швеція Бонса"

(директор: Пітер Джексон. Starring Saoirse Ronan, Stanley Tucci, Mark Wahlberg, Rachel Weiss, Susan Sarandon, Michael Imperiali, Rose McIver, Christian Thomas Ashdale. Сполучені Штати, Великобританія, Нова Зеландія, 2009

Це не рекомендація, але історія про досвід перегляду. Я продемонстрував старших дівчат цього фільму. Я не впевнений, що я був правий... через просудження теми післясмертності, я думаю. Але мені потрібно дивитися цей фільм як причина говорити.

12. Один сотні дні після пологів

(директор: Сергій Соловйов. У ролях: Борис Токарєв, Тетяна Дубич, Ірина Малишева, Юрій Агилін, Сергій Шакуров, Ніна Меншікова, Аріна Аленікова. СРСР, 1975.

Один з моїх улюблених фільмів, я так радий своїх дітей любити його. Ймовірно, що це проростання, про «розкриті» світу.

13.00 р. Нова кнопка війни

(директор: Крістоф Баррет.) Актори: Жан Тесє, Клемент Godefroy, Teophile Baquet, Louis Dussol, Harold Werner, Nathan Parent, Ilona Baselier, Томас Goldberg, Letizia Casta, Франція, 2011)

Ще один хороший фільм від директора «Хорісти» про відносини між дітьми.

14. "Костяніка". час літо"

(директор: Дмитро Федоров. У ролях: Ольга Старченкова, Анна Здоров'я, Іван Вакуленко, Любов Німенко, Володимир Симонов, Анна Чуріна. Росія, 2006).

Незважаючи на масу мінусів, фільм напевно варто дивитися, принаймні, надихнути атмосферу особливої психічної чистоти творців (не варто звертати увагу на голе тіло на самому початку фільму, тоді можна сміливо дивитися цей фільм з цілою родиною).

15.00 р. Римський свято

(директор: Вільям Уйлер.) Starring Gregory Peck, Audrey Hepburn, Едді Альберт та інші, 1953

Шин! Цей фільм можна переглянути і переглянути. До речі, це не тільки великий відпочинок, адже картина розповідає про дуже важливі речі в людських відносинах.

16.00 р. "Ця красива життя"

(директор: Frank Capra. Starring James Стюарт, Donna Reed, Lionel Barrymore, Thomas Mitchell, Henry Travers, Beula Bondi, Frank Failen, Ward Bond, Gloria Graham, Сполучені Штати, 1946

Просто золото! Я думаю, що це один з кращих християнських фільмів. У Сполучених Штатах цей фільм дивиться майже обов'язково на Різдво, і ми маємо вічно п'яний герой Миагков на новорічні свята.

17. Джевс і Уерт

(директори: Ferdinand Fairfax, Simon Langton, Robert Young.) Starring: Hugh Laurie, Стівен Фрі, Роберт Давс, Річард Діксон, Марія Вімбуш, Джон Тернер, Джон Вуднут, Майкл Ріппер, Франціяска Флан. Велика Британія, серія 1990-1993.

Красива кінопристосування Woodhouse, просто godsend! Дуже приємна тривалість задоволення, коли кожен день як бонус перед сном новий серій або навіть два.

18. У пошуках капітана Гранта

(директор серії Станіслав Говорухін.) У ролях: Микола Єременко Єр., Володимир Гостихін, Лембіт Ульдач, Володимир Смірнов, Тамара Акулова, Олег Штефанко, Руслан Курашов ... СРСР, Болгарія, 1985

Цей чудовий серіал не відповідає фону насиченості сучасних можливостей жанру пригод. Тим не менш, не дивлячись на те, що «Ten Negroes» в категорії мурки сьогоднішні трилери.

19. Діти Небес

(директор: Majid Majidi.) Starring: Muhammad Amir Naji, Amir Farruh Hashemian, Bahara Seddiqi, Nafize Jafar-Muhammadi, Fereshte Sarabandi, Kamal Mirkarimi, Behzad Rafi... Іран, 1997

Якщо ви не бачили цього фільму, купуйте його зараз! Я не думаю, що є кращою дитячою плівкою.

20. "Зроблено"

(директор Роланд Биков знімав картину в 1983 році на основі роману однойменного імені Володимира Железнякова...) У ролях: Крістіна Орбакаїт, Юрій Нікулін, Дмитро Єгоров, Олена Сааєва, Світлана Кричкова, Ролан Биков, Павло Сааев, Андрій Ломов, Микола Манвелов, Марина Мартанова, Анна Толмачєва, Ксенія Філіппова, Костянтин Чехова, Олег Биков, Дмитро Крузілін, Маша Артемова, Антоніна Волоська, Ольга Токарєва Композитор: Софія Губаідуліна.

Здається, що в кіно – реалії радянського минулого, але відносини між дітьми, можливість залишатися себе, не боїться «як кожен інший». й

21. "Міські вогні"

(The City Lights був виконаний Карлом Чапліном в 1931 році) Starring: Чарльз Чаплін, Вірджинія Черрілл, Флоренція Лі та інші

А шедевр... В першу чергу діти протестували сильно (чорний і білий німий фільм, дуже незвичайний), через двадцять хвилин вони не можуть бути зняті з екрана, і в подальшому вони дивилися фільм двічі на власній.

22. "Життя гарне"

(директор: Роберто Беніні. Starring Roberto Benigni, Nicoletta Braschi, Giorgio Cantarini, Giustino Durano, Sergio Bini Bustrik, Marisa Paredes, Італія, 1997

Цей фільм є обов'язковою для всієї родини.

23. Купальник щастя

(директор: Габріель Мучино.) Starring Will Smith, Jaden Smith, Thandie Newton та інші. Сполучені Штати, Габріель, 2006

Багато людей думають, що цей фільм є примітивним, і ми ДУЖЕ любимо і дивитися всю сім'ю час від часу.

24. "Великий"

(директор: Penny Marshall.) Starring: Tom Hanks, Елізабет Перкінс, Роберт Лодж, Джон Хурд, Девід Моское. Сполучені Штати, 1988

У жанрі комедії торкнутися і подобатися. Можливо, це допоможе дорослим зрозуміти дітей більше, а дітям – дорослим.

25. "Оплата ще"

(директор: Mimi Leder.) Starring Kevin Spacey, Helen Hunt, Hayley Joel Osment, Джей Більш, James Caviezel, Jon Bon Jovi, Angie Dickinson, David Ramsey. США, 2000.

Хороший, цікавий і edifying film, тільки в кінці трохи тягнутий, злегка, на мій погляд, підроблений, але, можливо, я помилився ...

26. "Полінська"

(директор: Sarah Harding.) Starring: Аманда Буртон, Кеннет Кранхем, Георгіна Террі, Аден Гіллет, Пам Ферріс, Кате Ашфілд, Том Беллліс. Велика Британія, 2003

Хороша кіно адаптація відомого книги плюс заряд оптимізму протягом всього тижня.

27. Звук музики

(Robert Wise зробив музичний фільм у 1965 році, на основі музичного фільму Broadway на основі книги Мар'я фон Трапп (The Von Trapp Family of Singers.) Starring: Julia Andrews, Крістоф Плммер, Charmian Carr, Pegie Wood та інші. США.

Для того, щоб бути чесним, цей фільм був оксамитовим для мене, переглянувши його вперше з дітьми. Я ніколи не вірю, що я б не тільки зміг зробити музику, але я повернувся до неї знову і знову.

28. Пелікан

(директор: Олів'є Орле.) Starring: Emir Kusturica, Thibaut Le Guellec, Jade-Rose Parker та інші, Франція, Греція, 2011

Плівка - це подарунок, фільм - богиня, принаймні для нашої родини. Це не просто історія про хлопчика і пелікана, значення картини набагато більш глибоке.

29. Зачарований Ella

(директор: Tommy O'Haver.) Starring: Anne Hathaway, Hugh Dancy, Carey Elvis, Aidan McArdle, Joanna Lumley, Lucy Punch, Jennifer Higham. США, Ірландія, Великобританія, 2004.

Це один з простих, недосконалих, але незвичайно привабливих фільмів, викликаючи, як правило, радує дитячій аудиторії. Поки є казка, і романтика, і перемога доброго над злом.

Автор: Володимир Лучанинов

Джерело: www.pravmir.ru/filmyi-kotoryie-stoit-posmotret-vmeste-s-detmi/