10 Things Your Mother Ніколи Ви

Вагітна. Є. Це як день! Дві сині смуги на новоприйнятому тесті вагітності.

Я чекав двічі...

Одна смуга = не вагітна.

Дві смуги = вагітна.

О, я обов'язково вагітна.

Мій серце був pounding.

Моя голова спінінг.

Хтось перетворився в животі.

Я був збуджений, збуджена і збуджена одночасно.

Це дійсно відбувається! Протягом багатьох років я мріяв, готую, чекаю на цей день, і зараз, нарешті. Я гона бути мамою.

У мене була маленька ідея, яка за останні дев'ять місяців я б погорнувся на найбільш виснажливих, повних змін, хвилювання, але неприпустимо щаслива дорога в житті.

У дев'ять місяців я дізнався про те, що значення материнства. Я точно знаю, що це було схоже на мати. І я повністю розумію і оцінив красиву жінку, яку я зателефоную мамі.

Я дізнався про те, які мами переживають, але їх діти знають дуже мало про це.

Ось список 10 речей, які ви ніколи не сказали.

Вона cried для вас ... багато. Вона кричав, коли вона виявила, вона була вагітна. Вона загинула, коли ви народилися. Вона кричав, коли вона вперше проходила в руках. Вона захована щастям. Вона загинула страхом. Вона загинула з хвилюванням. Вона закохнула, тому що вона любить тебе так багато. Вона відчувала біль і радість і поділилася ним з вами, чи знаєте ви

Вона бажала їсти, що останній шматок торта. Але коли вона побачила, ви подивитеся на неї з величезними очима і лизати губки з крихітною мовою, вона не могла його їсти. Вона знала, що вона була дуже щасливою, коли ваш маленький живіт був повним, не її.

Болить. Коли ви затягували її волосся, вона боляче; коли ви захопили її ручками з гострими нігтями, які не можуть бути підстрижені, вона боляче; коли ви трохи її, поки вона висить вас, вона боляче занадто. Злий в шлунку, перш ніж вона народилася, ви розтягували її шлунок протягом дев'яти місяців; її тіло подрібнюється з агонізуючим болем, як вона допомогло народитися.

Вона завжди боїться. З моменту зачаття вона зробила все, щоб захистити вас. Вона стала мамою. вона була леді, яка не дасть дівчатам поруч двері тримати вас, тому що вона подумала, що ніхто ще не може тримати вас безпечно. Зійшла до серця, коли ви взяли перші кроки. Вона трималася довго, щоб переконатися, що ви були океї і прийшли додому, і вона кинулася рано, щоб пройти вас в школу. У найменшій з ладу вона була там; вона була готова підібрати вам кожен раз, коли у вас була погана мрія або коли у вас була лихоманка пізно вночі. Вона була там, щоб ви знали вас.

Вона знає, що вона не ідеальний. вона є найважчим критиком себе. Вона знає її недоліки і іноді захоплює себе для них. Коли мова йде про вас, вона безглузда до себе. Вона хоче бути ідеальною мамою, щоб зробити все правильно, але тому що вона людина, вона зробила помилки. Можливо вона все ще намагається прощати себе. Вона всердно хоче повернути час і робити речі по-різному, але вона не може. Так що вона повинна бути, і знаю, що вона зробила краще, вона може.

Вона дивилася на вас, поки ви не були запашними. Ведуться ночі, коли вона була змія до трьох і променувала, що ви, нарешті, знизилися. Її очі закрили, як вона свисла, і вона занурила вас, "Плаза, будь ласка, падають дупа." І тоді, коли ви, нарешті, закохнула, вона поставить вас в реберця, і всю її втому зникне кудись, як вона сіла поруч з вами, зірвав на ангельському обличчі, і відчував любов вона ніколи не знала. Не дивлячись на те, що руки впав і очі боляче.

Вона зношена протягом дев'яти місяців. Вам потрібно. І вона була там. Вона навчалася тримати вас в руках під час прибирання її квартири; вона навчалася тримати вас в руках, поки вона не їла; вона провела вас в руках навіть в її сонці, тому що іноді це був майже єдиним способом, вона може спати. Її руки були втомлені, її спина боляче, але вона все ще тримає вас в руках, тому що ви хочете бути там для неї. Вона захопила тебе, поцікавила тебе, любила тебе. Зіграно з вами. Ви були в руках, ви були щасливі в руках, ви знали, що ви були любили, коли вона протримала вас в руках. Тексти пісень, а це означає: І вона зберегла стільки, скільки ви хочете.

Щоразу ви закохнула, серце зламало. Найсмачніший звук для неї був ваш крітинг, а найстрашніший погляд став сльозами на маленькому обличчі. Вона зробила все в її силі, щоб ви перестали торкнутися, і коли вона не могла, її серце буде перерватися на мільйон маленьких штук.

Ви прийшли до неї. Вона не мала їжі, ні душ і без сну. Вона завжди кладе ваші потреби над нею. Довгий день вона зробила те, що потрібно, і до кінця дня вона не мала енергії для себе. Але наступний день вона буде прокинутися і зробити те ж саме, що надійшла і знову, тому що ви так багато до неї.

Він знову зробив. Як мати є однією з найскладніших робочих місць, а іноді вона займає людину дуже обмеженим терпінням. Ви торкаєтеся, ви боляче, ви не можете, ви працюєте і ви навчитесь. Але ви відчуваєте більше радості, ніж ви зрозуміли, і ви відчуваєте більше любові, ніж ваше серце може триматися. Незважаючи на всі болі, гіркота, безсонні ночі, ранні вгору і вниз, що ваша мама пішла з вами, вона буде робити це все для вас і знову, оскільки вона подумала, що ви заслуговуєте. Так що наступний раз ви бачите її, спасибі їй, дозвольте їй дізнатися її. Вона ніколи не буде багато слів.

Джерело: www.matrony.ru/10-veshhey-o-kotoryih-vasha-mama-vam-nikogda-ne-govorila-1/