Як не годувати дитину

В першу чергу я думав, що я називаю цю статтю «Як годувати свою дочку на 3 так вона буде мати зайві проблеми на 30». Але змінився мій розум...

Що буде дискримінація проти хлопчиків. Ті бідні хлопчики, які також змушені харчуватися дорослими.

Їжа є природною потребою організму. Вішалка і спрага є первинними інстинктами самоконсервації. Намагайтеся забути малюка. Він помітить вас від голоду голосним крім і не буде відпочивати до тих пір, поки він не подається. Дитина знає, коли і скільки їсти.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І настає кілька років після того, як настає період ультиматум: "Нехай ви їсти, ви не залишите таблицю!" (Оптії: «Я не повертаю на мультфільм», «Я не дам вам цукерки», «Я не буду купувати іграшки»)

Натуральний апетит? Ні, ви не чули...

У мене був короткий період в житті, як консультант в центрі втрати ваги. Вони працювали з людьми, зайва вага яких не була результатом серйозних захворювань. Відносно здоровий (відносно - тому що з більшою кількістю кг вони приходили до вдихання, гіпертонії, варикозної хвороби і т.д.) жирні жінки скаржаться на пологів, віку, спадковості. І дуже важко, з опорою, що терапевт повинен перерватися, вони прийняли те, що насправді причиною зайвої ваги є неправильна поведінка їжі, звички харчування, в тому числі тих, які навчилися в дитинстві.

Коли ви йдете на різні маніпуляції, щоб годувати частину чогось до дитини, подумайте про своє майбутнє. Ви помилитеся?

Історія Марини

Моя бабуся Вона сказала, що ви не можете відмовитися від їжі. Моя бабуся звучала і оцінила, коли Марина закінчила все і очищила пластину шматочком хліба. Моя бабуся часто ознайомилась з оповіданням «Сокіл чистої пластини». Бабця сказав: «Добрі діти завжди їсти все на тарілці». Бабця вчив, що потрібно з'їсти з додатковою до ведучих. Марина дійсно хотів бути гарною дівчиною, яка бажала похвалитися, хотів би порадувати її бабуся і інші люди. Марина виросла, одружилась, мала два діти, їли сімейні обіди та вечері. Я ще вірю, що пластини повинні залишатися порожніми після їжі. Я ніколи не кинувся їжі. Добра дівчина Марина не могла накладати своїх правил на чоловіка і дітей. Але я не можу дати їм. Я завжди ознайомлюю, що мій чоловік і діти залишалися на пластині. Систематичне перекриття призвело до зайвого збільшення ваги.

Історія Наталії

Як дитині було правило: «Що ви кладете на тарілку, ви отримуєте цукерки». За роки роботи на будь-який смак до кінця з десертом. В іншому випадку вона не відчує сати і задоволення. Щодня не менше чотирьох цукерок. З іншого боку, коли ви просто захотіли солодощі, внутрішня навчена дитина нагадувала, щоб з'їсти щось, яке не було солодким. І, навіть при відсутності голоду, Наталя ватний суп або каша, щоб дозволити їсти цукерки.

Історія Ірини

Учитель дитячого садка погрожував: «У вас їсти, ви не залишите таблицю!» Вона також загрожувала залити суп хребтом, хто не їсти суп. Ірина вважала, що це те, що вчитель буде робити. Після того, як Ірина навіть поховала капелюшну рибу в кишеню, а потім закопувала її в землі на ділянці за верандою. Другий раз цей трюк не можна зробити. Учитель помітив, вилікував гучно, поголівляв поголів'я перед цілою групою. Ірина виросла, але була підсвідома страх, ставлення, що потрібно їсти все, що лежить на плиті, навіть через «не хочу»

Історія Марії

Моя мама спробувала годувати її в будь-який спосіб. Мати побігла після Марії з ложкою навколо квартири, обурена, почервона, розповідаючи казки. А потім був VCR і відеотапи з мультфільмами в будинку. Це був мій мама порятунку. Мама почала годувати Мері перед телевізором. В той час як Маша переглядав мультфільм, вона буде відкрито її рот і тушкована. Марія любила мультфільми і спробувала росити протягом тривалого часу. Тому що я знав, як тільки вона перестала їсти, мама відключить мультфільм. Дорослий Марія має звичку їжі перед телевізором. Або читання. Або на комп'ютер. Або принаймні в компанії для живої розмови. Що потрібно робити паралельно з їжею. І коли щось відбувається паралельно, концентрація уваги більше не наживається, зв'язавшись з тілом зламаний, і дуже легко пропустити момент сати, переїдання. З іншого боку, коли Марія просто переглядала телевізора, вона завжди була намальована на що-небудь росою.

Історія Світлани

В якості дитини Світлана не була примусовою, не заохочувала солодощів, не затримала телебачення під час їжі. Але проблема з зайвою вагою в дорослому віці вона все ще з'явилася. Тому що вона постійно тягнеться до «відомого». Коли маленька Светочка впала і синила вона розповіла: «Не торкайтесь, на цукерки!» Коли вона була взята на вакцинацію, вона пообіцяла, що вона болить трохи, але потім вона отримає шоколадний бар. Коли сім-річна жінка не допускається на поїздці в парку, оскільки в парку був віковий ліміт «над 12 років», - сказав Дад: «Не хвилюватися, але ми будемо йти і отримати морозиво». Коли вона лікувала через поганий іспитовий бал, її мама подав її на спині і попросила, «Дочка, що потрібно варити?» У дорослому житті Світлани напруги і гранати стали набагато більше. Але вона мала поведінковий стереотип, що утворюється в дитинстві: коли він сумний, болючий, поганий, самотні, потрібно їсти щось смачно. Напруга, Світлана отримала додаткову 40 кг.

Всі ці приклади мають одну річ в загальному: їсти не для голоду і зупинити їжі не для сигналу сати. Постійно занурення, занурення дитини, щоб з'їсти ще одну ложку через «не хочу», щоб закінчити, ми розбиваємо природний контакт з тілом. Дитина перестає відчувати голодний або повний. У дорослому віці він починає навігуватися не внутрішніми сигналами тіла (Я хочу їсти), але зовнішніми факторами (час на обід).

«Як не змусити його? Весь день не буде нічого! Звісно не. Якщо він раніше не був змушений їсти, а потім раптом пішов самостійно, за деякий час дитина буде насолоджуватися правом, щоб їсти нічого і демонстративно перемістити пластину. А потім інстинкт самозбереження переважає над збором. Важливо, щоб не було печиво, солодощі та інші солодощі в безкоштовному доступі. В іншому випадку дитина буде їсти їх.

Якщо знову мама хоче «згодити» дитину, то слід уповільнити і думати: «Що змушує мене це зробити?»:

- Стереотипи з минулого? Ваша інсталяція: потрібно їсти все, що надходить на пластину. Будь ласка, не кладемо таргани на дитину.

Афрід малюка буде голодним? Дитина не ворога, він все ще має контакт з тілом. Він їсти, коли він голодний.

- Бажаючи дитину, щоб отримати вагу? Що робити, якщо дитина здорова, активна і щаслива з життям?

- Вишукане харчування? Про нас «Я спробував, варив, і не їсти.» Щиро дякую! Не найкраща форма батьківського піклування.

І пара маленьких спостережень. Прибуток у дитини буде краще, якщо задіяти його в процесі приготування. Для себе він готується.

Автор: Анна Бикова, психолог

Джерело: Eco-mir.org/en/node/3603