Головна на колесах – практичність і краса

Дві фрілансери Кріс, фотограф і Мелісса, 3D аніматор і дизайнер, створили цей красивий і практичний коляска не тільки для життя і роботи, але і як демонстрація своїх професійних навичок в дизайні, будівництві, 3D моделювання, фотографії і, головне, в можливості створення доходу від маленьких будинків.

Вони будували власний будинок, крім даху. Тут паркується в оренду парковка біля Вашингтона.

Уміння візуалізації 3D дійсно допомогли. Melissa коментує, ми розробили і будували будинок з планів, які я зробив в 3D. Я 3D-художник, щоб візуально виглядав будинок до його побудови.

(доб. 3)

Дуже корисний професійний фотограф в будинку. Це один з найбільш ретельно оформлених і красивих проектів маленького будинку на колесах, які я бачив. Щоб зробити це, Кріс використовував супер ширококутну лінзу, без якої просто неможливо фотографії цих речей.

Кухня і ванна кімната знаходяться прямо внизу залу, під спальнею.

Яскрава кухня з двома великими вікнами, а також двома газовими фарбами на кухні.

Вода зберігається в 40-літровому баку. Вода з шашлині переходить на сумку, з якої вона виходить. Вони використовують натуральні мила, щоб зменшити пошкодження навколишнього середовища.

Душа виготовлена з винної бочки. Простий компост туалет з відро і тирси. Ванні кімнати з сухим сухим туалетом.

Житлова площа дуже простора, з такою високою стелю. На правому висить розкладний столик під великим монітором.

Вікна на горищному збільшенні простору в мансарді, влітку вони, ймовірно, служать хорошою вентиляцією.

Все тут дуже компактний і практичний: робочий простір, полки з речами укладають під диван. Може бути не занадто прохолодно працювати так близько до холодильника, хоча. .

Всі оздоблювальні і утеплені були зроблені своїми руками, використані тільки натуральні матеріали: вовна і дерево, без гіпсокартону і ДСП. Зверніть увагу на металеві пластини, щоб захистити електропроводку від тертя на суглобах. Більшість людей, які б не турбувалися з такими речами.

24570 р.

Зовнішній вигляд з настільними та сонячними панелями. Так як будинок невеликий, його дешево використовують. Загальна вартість будинку не перевищує ціну недорогого автомобіля - за власниками, вартість їх близько 20,000 $.

Кріс і Меліса зробили хорошу роботу, і, здається, намагаються зробити бізнес з неї, з курсами і книгами, запланованими на будівництво і проектування невеликих будинків на колесах. Кріс, безумовно, один з кращих маленьких фотографів будинку я бачив, і Мелісса є великим аніматором.