Вегетаріанська овочева лазагна

р.

Покроковий рецепт овочевої лазаньї дуже простий і не вимагає занадто багато часу. Бажано купити листя лазань з сортів твердої пшениці, щоб викликати меншу шкоду на вашу фігуру.

З овочів можна взяти все, що в холодильнику: будь-яка заморожена овочева суміш, помідори, баклажани, кабачки, болгарський перець, брокколі і капуста і т.д. У мене була половина баклажанів, болгарський перець і заморожена рослинна суміш з брокколі, під бобами, морквою і кукурудзою.

Товари (за формою 20 по 20 см):

• 6 листків lasagna
  • 3 маленьких помідорів
  • 300-400 грам заморожених овочів
  • 15г вершкове масло
  • 2 ч.л. борошна
  • 1,5 склянки молока
  • 150 грам моцарелла або будь-який твердий сир
  • паприка
Овочі висівають до напівкоштовності на невеликому вогні, в кінці додають помідори і варять всього хвилину. В якості соусу можна використовувати товсту томатну пасту або бешамель. Це більш калорійний, але в поєднанні з овочами, я люблю його більше.

Приготувати бешамельний соус: на сковороді, розтопити вершкове масло, залити борошно і ретельно перемішати, щоб не було грудочок. Я використовував цільну зернову борошняну, але будь-який. хвилина на невеликому вогні обсмажити борошно і, помішуючи, акуратно залити молоко. Потім варимо на середньому вогні. Важливо постійно перемішати соус так, щоб грудочки не утворюються. Поступово соус почне загусуватися, коли консистенція досягає стану сметани - видаліть з вогню.

Збірка ласагна: внизу форми ми виводимо листи. Вода його з соусом бехамель або томатом, якщо ви віддаєте перевагу.

Потім виводимо половину овочів.

Тепер посипаємо сир щедро.

Викладаємо ласагні листи знову, поливаємо соусом, викладаємо другу половину овочів, посипаємо сиром. Зверху одягаємо останні листи, воду з соусом, посипаємо сиром і паприкою або меленим чилі.

Випічка ласагна в духовці, нагрівається до 180 градусів 25-30 хвилин до появи золотистої скоринки.

2714754

Джерело: форк.by/ovoshhnaya-lazanya-vegetarianskaya/