Гроші.

р.

浜у 涓 蹇 Кошик

Здавалося б, що всі давно звикли до відносин з товарно-грошима в сучасному світі. Щоб отримати щось для себе, спочатку потрібно отримати кілька красивих шматків паперу, які ми називаємо гроші, і які насправді є лише звичайним еквівалентом всіх видів фізичних вантажів. Добре, це дуже спрощує, звичайно. Не перейдемо в тонкощі завищених фінансових бульбашок, підтвердження валюти з реальними запасами золота, логіку та легітимність такого еквівалента і так далі. Тепер це просто: тут ми дали гроші на роботі (щодо красивих очей, вкрадених, запозичених, виграли лотерею, ковані), ми взяли їх і пішли купити смачні, даючи частину грошей тим, хто зробив нас смачними, збереженими, доставленими. Тексти пісень, а це означає: Я майже поставив його в роті. І всім щасливим.

Але це фізичні гроші. Трохи складніше з категорії «сервіс». Ось теж, здається, закон «Я тебе» діє. Але еквівалент може викликати злиття. «Ми будемо» і дрібно. Але це океї спочатку. А потім повторення з серії "Я спробував за тебе." Не завжди, але буває. Таким чином, люди воліють конвертувати послуги в паперові гроші, щоб встановити суворі тарифи за рахунок попиту, конкуренції та ситуації на ринку в цілому. І здавалося б, що ще раз,

Але що про нематеріальну сферу нашої істоти? У нас було бажання. Наприклад, для відновлення, пошуку щастя в особистому житті або яхті в Мальдівах в чудесному порядку. Ми створили запит і почали діяти якось. Блювотні руху, промені, шукаючи дядько, хто про смерть і залишити спадок, заробляючи три вакансії. В кінці ми побачимо вірну. Добре, або не, відповідно до обставин. Але якщо це було зроблено, зрозуміло, що в результаті наших прямих дій або інтервенції про якусь третю силу, простір довелося пересуватися і налаштувати на наші запити. Хтось зробив хорошу роботу на менш фізичному рівні, щоб зробити речі, які працюють для нас. Але люди дійсно думають, що це? І сплачуйте за безперебійну роботу багатьох систем? Чи думаю, що ми щасливі від народження?

До речі, чому деякі люди постійно неможливі удачі, і інші, що вони роблять і як вони поводитися, постійно впадуть в безглузді ситуації, можливо навіть з ризиками здоров'я? Один після невеликої неприємності слідує ряд позитивних змін, а тверді чорні смуги в іншому кінці. Ну, я бачу, як він закінчується.

Але вони народжуються про те ж, майже всі мають руки, ноги, голова і набір стандартних функцій. Але хтось один раз все добре, і хтось повинен вийти через перешкоди, які з'являються з нуля, щоб досягти того ж, що перший утворився легко і весело. Виявляється, що все залежить від кількості коштів, доступних в особистому кабінеті, які ми використовуємо для оплати послуг в цьому світі. І слухаючись тим, що деякі казково щасливі з діаперами, деякі суми присутні перед пологами. Якщо в минулому житті ми спробували, або хтось дав, або навіть давав боргу – не так важливо. Ми можемо використовувати ці кошти на нашому розсуд. І звичайно, сума в цьому рахунку не залежить від фізичного капіталу і соціальної належності. Визначте протилежні причини.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У магазині є хліб. Але їсти його, ви повинні купити його. Звичайно, ви можете спробувати вкрасти, але це, як ми знаємо, загрожує наслідки. Ви можете придбати лише гроші. Що робити? А борги повинні бути терміново поганими, і зараз немає нічого, щоб прикрити шайбою, але інакше ми голі і нещастя. Тоді, очевидно, ми повинні працювати.

Ми також можемо отримати кредит. По суті, запитайте на репріве. І ми домоглися випробувати деякі довгоочікувані сімейні щастя без попередньої роботи та зусиль. Неймовірні “магіки”, “соргери”, “шамани” та священики, фактично – діють як кредитні агенти між звичайними людьми та глобальною кредитною організацією. Повідомляємо, як правильно заповнювати заявку і які деталі якого кольору вводити з ручкою. А потім? А потім ви будете мати кров (навіть, ущільнення духу) для входу і після деякого часу повернутися. І з інтересами, звичайно. Якщо ми платимо, і якщо ми не платимо? Так з боргами на наступний клацання, нехай їхати. Ну, де будуть удачі і удачі, якщо наш обліковий запис знаходиться в стабільному мінусі? У цьому випадку ми можемо постраждати і скаржитися на життя, або звернутися до більшої заборгованості. Проценти будуть отримувати відсоток угоди, і ми будемо виводити і повернути її. У цій схемі попереду нас, очевидно, є величезний борг. Ви повинні працювати будь-яким чином. Поенер або пізніше, один спосіб або інший, баланс повинен бути відновлений.

Все про чарівну кухню. Сприяє слуханню посередників, забезпеченню звичайних людей з каналами зв'язку з кредитними установами, беруть відсоток операції, але одночасно, що. Якщо все, попит невелика, все відповідальність на клієнта. Але люди завжди хочуть бути простими і швидкими, тому натовпи розблокують храми і до «магіків» на основі простих «гроші», не думають про що-небудь інше.

Ще один спосіб. Зробіть гроші. Щоб інвестувати щось у себе в цьому світі, щоб виростити, доглядати і доглядати, а потім отримати багатопоглиблену культуру сировини, яка може бути перерахована на щось, або інвестувати в подальше зростання власного капіталу. Тільки таким чином буде те, що зароблено правильно, а не чий подарунок для прибутку за інтересами.

Тексти пісень, а це означає: Але як ви вносите все в світ? Я думаю, що ви повинні мати щось перше. Або хоча б заважати йому. Спочатку давайте щось недосконале і погану якість. Наприклад, подяки. Хтось має багато чого. Реальний, щирий. Одна з найсильніших валют у глобальній фінансовій системі. І вони дарують світу. І щира подяка завжди добре отримана, хоча це може заперечувати і похвалитися його самостійністю і відступом. Так ті, хто послухає і радісно заспокоїти, і отримувати його кожен раз. І накопичуються резерви, щоб не застигти, але не загнати, допускаються оплатити будь-які потреби або перетворюються в будь-які інші валюти.

І є ті, хто не має доступу до роботи з вдячністю. Або спочатку це не, або просто заблоковано доступним навіть до них віддалених кімнат, а потім забули. Так вони повинні працювати важко, накопичуючи сировину для сівби, висловивши першу неякісну формальну подяку, а потім, коли вони потраплять в смак, вже реально. І ця робота варто.

Джерело: dareto-believe.livejournal.com/220259