Хочу і вірити, що хтось кидає нам щось.

й Саролта Бан

Увечері ми очікуємо завтра вранці. З самого поїзда дівчина очікує руку від хлопця, на якому вона може худнути. Очікування адекватних людей – це ідея того, що, ймовірно, станеться.

Однак є інші очікування. Якщо я дуже чекаю на лист, є як мій бажання, моє бажання, і моя віра, що лист повинен бути написаний мені. Побажання та вірування, наші бажання та віра, що ми можемо зробити щось на основі суб’єктивних очікувань, які асоціюються з снями та турботами, досвідом та розбираннями.

Типовим знаком напружених очікувань є невпевненість, що ви відчуваєте в присутності конкретної особи. Якщо ви часто не можете впоратися з собою, киньте каустичні репродукції, перейдіть, щоб спровокувати конфлікт - швидше за все, ви очікуєте щось від людини.

Чи повинні люди робити те, що ви очікуєте їх? Звісно не. Нехай люди очікують все від будь-якого... Молода людина чекає дівчину, щоб піти, мати секс з ним прямо, тому що вони люблять один, і він хоче. І дівчина очікує, що молоді люди відразу зізнаються своєю любов'ю, або навіть пропонують їм шлюб. Ноп. Багато наших очікувань не є законними і реалістичними, і краще сказати, щоб вони пішли прямо.

Важко вирощені підходи роблять це легко: насправді вони не очікують нічого від будь-якого віку без серйозних причин, їх оригінальний принцип «Не потрібно». Люди з душею дитини з їх нереальними і нереальними очікуваннями, важко і болючими сказати щастень: вони використовуються для полегшення в казках, вони використовуються для того, що все вони хочуть, вони повинні мати. Вони використовуються для наполягання на своїх бажаннях. . й

Мед, рано чи пізно дитинства закінчується. Час виростити. Якщо ви прогуляєтеся і прогріваєте ваші нереальні очікування, то буде тільки одне: ви будете прогулятися на десять і сердитися. Ви хочете це? Крім того, багато зайвого часу витрачається на непродуктивні розмови і досвід, і люди не мають зайвого часу.

Як ви знаєте, які ваші очікування є, реалістичні або ні? Якщо ви не можете очікувати, що цей чоловік пропонує вам? Найсерйозніші рекомендаційні звуки: «Включіть голову». Почати мислення! На жаль, це не боїться. Величезна кількість людей, особливо дівчат, воліє жити з почуттями, не включаючи голову, без мислення, наповнювати себе снями і надії, потім страхами і страхами. Якщо ви попросите таку дівчину просте питання: Скільки дівчат має цей чоловік за останні півроку? Чи розлучився він? Він запровадив батькам? Він обговорив з вами тему сім'ї та дітей, або принаймні, спільне проведення наступного відпочинку?, дівчина цілком здатна відповісти на них самостійно і прийти до дуже конкретної відповіді.

Відчуйте свої почуття, почуйте мислення. Якщо ви не зможете зрозуміти, поговорити з розумними людьми. Якщо ви вже спробували все (включили до мозкового штурму родичів, друзів, психолога, читали багато книг і фільмів на цій темі), а ситуація стоїть на місці або навіть з'явилася погіршення – здається, що ви перервуєтеся в закриті двері і нічого очікувати. Ваші очікування нереальні, і це, ймовірно, найкраще для вас, щоб прийняти на інший проект.

«Я завжди допомогла йому, і він відхилив мене, коли мені потрібна допомога від нього», «Такі люди не повинні бути втрачати» і т.д. Це порожній, зупинити скарги: ваші слова не змінять нічого. Хто сказав вам, що люди розумні і світ ярмарок?

Адективні люди очікують, що вони можуть дійсно отримувати. І смарт люди не тільки очікують, але й говорять їх очікування прямо, відкрито (і зазвичай політно). Не зберігайте свої очікування. Як ви не знаєте? – тільки ваші проблеми.

Таким чином, якщо ваші очікування є законними, поговорити про ваші очікування, зробити їх на запити або пропозиції. Не зрозуміло, що ваші запити та пропозиції будуть відповідати, але принаймні ви спробували і вже можете зробити висновки від того, що люди ви можете очікувати. Вчимося розуміти людей.

Ваші очікування зустрінеться тільки тим, хто є (1) дорогим вам, (2) бояться втратити вас, а (3) емпатія в характері.

Так: забрати людей і будувати відносини, де потрібно і дороги. Це більш перспективний.

Джерело: www.psychologos.ru/articles/view/nashi_ozhidaniya._chego_zhdat_ot_lyudey_i_zhizni_vop_zn_