Це дивовижний парадокс, який неважливо, скільки жахівських оповідань ми розповіли про Радянський Союз, радянська система освіти все ще вважається практично ідеальним. Найкращі і кращі фільми були зроблені в радянській епоху. У радянські роки були написані дитячі пісні, кращі з яких ще не були,
І видається, що багато хто з радістю відмовилися від єдиного пресування комуністичної ідеології, імпортованої з-за кордону. Але після того, як всі, хто сідає в російській грунті, ці ідеї ще отримали оригінальність.
«Дякую вам стати Сталіном для щасливого дитинства!»
Де відбувався поворотний пункт, коли залізничний штаб держави назвав СРСР на шляху до абіс?
На мій погляд, його коріння лежать в 1953 році, а перші зірочки з'явилися в 1956 році на знаменитому XX з'їзді КПСУ.
У майбутньому вони будували. Коли Хрущов почав переселений – в ім'я пізній Сталін і російський православний храм.
У 80-ті, коли СРСР вже застрягли цвіль лібералізму і західного
Напередодні Дня травня колонка глибоких Старих чоловіків провела банер: «Дякую вам стати Сталіном для щасливого дитинства». Хтось у скатертинах працює до них:- Чи ти мене дівчині? Коли ви були діти, Комрад Сталін ще не народився.до Ось чому я подяку.Я завжди зацікавила слухові історії з батьків і дідівців про те, як вони піднялися в Радянському Союзі.
Я пропоную, що це було схоже.
Один з читачів відправив мені матеріал, який включив наступний радянський освітній фільм.
«Що так добре і що так погано»
радянський освітній фільм для студентів початкових класів. Рано '70-х
Після перегляду цього фільму і пам'яті мого дитинства я дивився на те, як ми збереглися в цей час. Це уроки, які наші потреби молодшого покоління - "Лісії Моральності", і не тільки знання, які 2×2=4, бо в житті іноді 2×2=5.
- Ми виїхали додому восьмого ранку і пішли пізно вночі, а батьки не могли зв'язатися з нами і дізналися, де ми були і що було з нами, бо немає стільникових телефонів.
- Ми пішли на кіно, і вибрали клуби і секції, в яких ми хотіли б навчатися.
- Ведуться велосипеди по всьому місту, сходження будівельних майданчиків і військових частин, гаражів і дахів, куплених без батьків у всіх видах водойм.
- Виготовляємо ракети і бомби з гарматою
- Ми боїмося з хлопцями в районі, і батьки не закохалися за синці і абразії.
- Ми п'ятаємо воду з насосів і кранів, а іноді просто зателефонуємо незнайому квартиру і попросимо невідомого чоловіка, який відкрив двері для скла води. І ніхто не звернув нас.
- Ми пішли в магазин для морозива і тортів. Якщо вам необхідно, ми просто відвідаємо наших друзів і знайомих без першого виклику і будемо залишатися на ніч.
- Ми були знайомі з дітьми цілого будинку, або навіть у околицях, нам було десятки друзів по місту, до яких ми самі, без попередження наших батьків, могли б піти тролейбусом або автобусом.
- Ми поїхали в ліс.
І ми пережили!
Бібліотека освітніх фільмів: «Що добре і що погано»
У серії:
- 1. "Про зали."
- 2. "Наші добрі справи"
- 3. У "Трейський комрад"
- 4. "Хостове слово".
Опис: У фільмах, що входять до цієї колекції, представлені сценовані сюжети (короткий фільм) Кожен фільм – це невелика історія, легко зрозуміти навіть для наймолодших студентів. Метою кожного фільму є виховання дітей з почуттями та навичками, які потребують життя.
Джерело: skylineru.net/life/vospitanie-v-sovetskom-soyuze-chto-takoe-xorosho-chto-takoe-ploxo.html