348
Петро Мамонов про сенс життя
Відомий російський актор і музикант заслуговують його на години. Однак він має набагато більш скромну думку себе.Кожна людина на дорозі – ангел. Він зустрівся з вами. Він або тестує вас або любить тебе. Немає інших. Я мав справу, коли я був молодий. У мене був напій, і ми розбили пізно. Вранці я зателефоную, щоб дізнатися, як я там, і вони розповідають мені: він впав під поїздом, відрізати обидві ноги. Неприпустимо, це не так? Я пішов до лікарні, він сказав: «Ви штраф, і тут я...» і відкрив ковдру, і там... жах! Він був гордим людиною. Він став найбільш скромним, веселим.
Він кладав, дружини, чотири діти, дитячий письменник, щасливо заповнивши вуха. Це те, як Бог загоює душі з фізичними захворюваннями. Ймовірно, не сталося з чоловіком граната, він буде гордим далі - і з'ясував, як скоринка стебла. Це важко внести, але найближчий шлях до духовного очищення. Вам потрібно дізнатися кожну хвилину, подумайте кожну хвилину, що сказати. І створити, створювати, створювати.
Життя збиває іноді, але ці удари є ліки. «Пунішмент» походить з слова «Пуніверс». А інструкція – урок, навчання. Бог навчає нас бути любим батьком. Він покладає сина в кутку, щоб він не робив нічого неправдивого наступного разу. Дитина ламається, і батько тримає свою руку, щоб він не падає під трамваєм. Ось Бог. Темптація - іспит. Чому іспит? Щоб повернути його в. У цих випробуваннях ми стаємо очищувачем і очищувачем. Золото загорає в вогонь, щоб зробити його чистим. Так наші душі. Ми зобов’язуємо відірвати жир без заклинання, без питання «за що?» Це наш шлях.
Справжнє значення життя – любов.
- Чому ми живемо? За багато років я не відповів на це питання – я побігла минулого. Він був високим, питтям, бою, кажучи, "Я заряджу." Справжнє значення життя – любов. Це означає надання, і надання. Схема проста. Це не означає, що церква, освітлювальні свічки та молитви. Чечня, 2002, вісім солдатів стоячи, одна з гранат випадково витягнула чек, і вона виходить. лейтенант полковник, 55, ніколи не ходив до церкви, ніколи не кладуть свічку, небесний, комуністичний, чотири діти... прокинули себе на гранату, на шматки, солдати все живі, а командир з кулею на небо. Це жертва. Немає нічого більшого, ніж дати життя іншим.
У війну проявляється все. Все стискається. А щоденне життя розмита. Ми думаємо про те, що на сьогоднішній день є ще завтра для хороших людей. Що робити, якщо ви гинете на ніч? Що ви будете робити в четвер, якщо ви померли в середу? Здається, що тільки вчора сидять поруч з Олегом Івановичом Янковським, тут є куртка, тут є солома. Де зараз Олег Іванович? Ми стали друзями на комплекті фільму «Король». Ми говорили про життя. Я говорю з ним, так як він загинув. Я молився, «Лорд, занурення і збереження душі». Що йде там, молитва. Так, коли я вмираю, не потрібно розкішних дубових трунів і квітів. Я проживаю так багато мого життя.
Молитва також важлива в житті. Слово «завдяки тебе» – це молитва. Іноді я не можу знайти келихи, я запитаю Кратор Всесвіту: «Допомога, Господь!» Небо батько любить нас, і ми завжди можемо запитати про допомогу. Ви знаєте, що таке диво? Ми сидимо тут з вами, такі черв'яки, і ми можемо прямо сказати: «Лорд, не занурення!» Навіть невеликий запит - запит на всесвіт. Це жорстке! Немає героїні!
Бог не зла людина з палицею, яка сидить на хмарі, підраховує наші дії, ні! Він любить нас більше, ніж мій мама. А якщо це дає багаті обставини, то наша душа її потребує. Згадайте своє життя в моменти, коли це було важко, складно - це найвибагливіший, ось де це круто! Я написав цю річ: чим гірше умов, тим краще котів. Ось ми йдемо.
Любов - миття посуду з повороту.
Побачити хороший, чіпляючи до нього, є єдиним продуктивним способом. А інша людина може зробити багато речей неправильно, але він завжди добре на що-небудь. Ось рядок потрібно натягувати, а не звертати увагу на круп. Любов не почуття, але дія. Не лякайтеся з африканськими почуттями для старої жінки, надаючи їй місце в метро. Ваша дія є любов'ю. Любов - миття посуду з повороту.
Збережіть себе і ви зробили.
до Не можна сказати смак ананаса, якщо ви намагаєтеся. Ви не можете сказати, що християнство не намагається. Намагайтеся давати в, зателефонуйте Людка, яким ви не говорили протягом п'яти років, і скажемо: «Люд, давайте закінчити всю історію: Я сказав щось неправильно, ви сказали щось ... Ви сказали щось. Перейдіть до кіно. Ви побачите, як добре це буде вночі! Все повертає вам сотні разів, коханих, але не з ганчірками, але з державою розуму. Це вірне щастя! Але щоб досягти його, кожен хвилина ви повинні думати про те, що сказати, що робити. Все про створення.
Подивіться на те, що відбувається навколо: скільки хороших людей, чисті, дивовижні, смішні обличчя. Якщо ми бачимо зло, то це в нас. Як з'єднатися з такими, як. Якщо я скажу, "Хто приходить на тиф, то я вкрадена, якщо не тисячі доларів, то цвях. Не судити людей, подивіться на себе.
Збережіть себе і ви зробили. Повернути Бога до себе, поверніть очі не назовні, але до внутрішньої сторони. Люблю себе, а потім поверніть себе в любов для вашого сусіда – це норма. Ми всі збочення. Замість того, щоб бути щедрим, ми жито. Ми живемо навпроти наших голів. Прийміть вгору. Але якщо ви подарували десять тисяч доларів, а потім пошкодили, подумали, що ви повинні дали п'ять, ваш хороший вид, відрахуйте його і ні.
Я жив сьогодні, хто відчуває себе добре про це?
Кожна ніч вам необхідно запитати про себе просте питання: Я жив сьогодні - хто відчуває себе добре про це? Ось я, відомий крутий художник, рок і ролик, я можу поговорити з вами так, що ви будете ходити на рядок. Тексти пісень, а це означає: Але б це зробити мене краще? Або ти? Один з імен диявола – «відділ». Внутрішня диявола пропонує: ти правий, старик, будувати все! Я намагаюся не бути такими. Я перейде вперед в моїй психіці. Москітні сходи.
Я не хочу бути гордістю будь-якого: ні моя роль в фільмі «Сестр», ні вірші, ні пісні – хочу подивитися на все це з краю. У мене є диво щодня, кожен день небо відрізняється. І один день відрізняється. Я радий я помітив, що. Я пропустив багато, я шкода. Про це, внутрішньо, звичайно, Чи можна було очищати і краще. Одна людина сказав, що ти написав ці пісні, тому що ти відверта горілка. Я не писав її через горілку, але не вміти її. З висоти мого 60 років я кажу: ви не можете втратити хвилину в цьому житті, час не достатньо, життя короткий, і кожен момент може бути красивим в ньому. Дуже важливо встати вранці і очищати. Якщо я прокинувся в поганому настрої, я не п'ю портове вино, але сказати, «Дуже, я відчуваю себе погано». Я рахую на тебе, я не досягла успіху. Цей рух є найважливішим.
Джерело: shkolajizni.com/post/11dec2014/Tips/35-petr-mamonov-o-smysle-zhizni.html