346
7 корисних порад для тих, хто працює вдома
Нам дуже подобається працювати в домашніх умовах. Є багато переваг. Але іноді буває складно налаштовувати і фокусуватися на роботі. Сім'я Ми пропонуємо вам 7 корисних порад, які допоможуть вам.
Виберіть робоче місце
Першим і найважливішим є пошук місця, де можна концентрувати і ніхто не відволікає вас. Місце, де ви відчуваєте себе комфортно і комфортно.Зміна.Зрозуміло, це працює, і це, ймовірно, верхній кінчик для тих, хто не може концентруватися. Не зовсім саморобний одяг допоможе вам відчути себе важливим і почати роботу. Бізнес костюм допоможе ще більше. Ви можете експериментувати і замінити навіть домашні тапочки з офісним взуттям.Список додо.Щоб ефективно виділити робочий час, скористайтеся менеджером завдань або списками. Я особисто зроблю цей список на Wunderlist. Але можна використовувати лише частину паперу, де написано поточні завдання. Коли поставлено задачу, перехрещуємо її або випікаємо її поруч.Визначити вихідні.Хоча це один день, але краще мати два. Просто відпочийте ці дні. А ви помітите, скільки енергії ви будете на робочі дні протягом тижня. Збільшити енергію, грати в спорт. Я роблю Wing Chun зараз. Гарантія позитивної енергії протягом всього дня.Розподіл робочих годинВстановити час для роботи і для маленького відпочинку. Прийміть час для відновлення надзвичайно важливо. Коли ви завершите одне завдання, ви можете мати чашку чаю або приготувати їжу. А потім я задоволений, щоб почати наступні завдання.Зміна ситуації.Іноді для нової ідеї або натхнення, необхідно змінити звичне середовище. Спробуйте змінити роботу в кафе з безкоштовним інтернетом або в парку, коли інтернет не потрібно. На жаль, надані нові враження.Використовуйте час очікування та напишіть ідеї.Коли ви не в офісі, робота завжди стежить за вами. Навіть коли ви чекаєте когось, ви їдете в трафік, або ви просто прогуляєте по вулиці. Ідея з'явилася: напишіть її вниз. Ви можете написати на свій мобільний або відразу на програму Mind Manager. Дуже зручно. На дорозі можна ознайомитися з цікавими книгами, які будуть корисні в роботі. Виберіть цікаві моменти і напишіть їх також.
Джерело: hochu.ua/cat-lyubi-vse-dlya-zhenschin/zhenschina-i-biznes/article-36721-top-7-poleznyih-sovetov-dlya-teh-kto-rabotaet-doma/
Карлос Тендітна на ризики, недоліки, гордість та адвокатура підприємців над політиками
Як затягнути м'язи рук дівчаток