Карлос Тендітна на ризики, недоліки, гордість та адвокатура підприємців над політиками

Карлос Тендіт, один з найбагатших людей у світі, розповідає про ризики, помилки, гордість, переваги підприємців над політиками та успіхами:

1,1 км Бізнесмен не може лише зробити бізнес. Ви повинні мати більше інтересів. Життя пропонує безліч можливостей дізнатися, дізнатися, відчувати себе, жити.

2,2 км Я думаю, що бізнесмени та підприємці мають більший досвід управління ресурсами і зручніше вирішувати проблеми, ніж політики.

3. У Коли ви живете чужою думкою, ви мертві. Я не хочу жити думки про те, як я пам'ятаю.

4. У Ви повинні мати бачення майбутнього, і для цього ви повинні знати минуле.

5. Умань Зробіть невеликі помилки, не великі.

6. Жнівень Я не думаю, що я коли-небудь ризикував. Може бути трохи, але я не ризикую взяти. Я думаю, що я дуже консервативний.

7. Про нас Ви повинні бути гнучкими в бізнесі.

8. У Я не вірю, що в будь-якому бізнесі ви повинні працювати 15 або 16 годин, після чого ви не встигли самі, сім'ї або що-небудь.

9. Навігація Бізнесмен – творець багатства, який керує тільки тимчасово.

10. Я переконаний, що приватний сектор повинен надати підтримку, не гроші, оскільки благодійність не вирішить бідності протягом декількох сотень років.

11. Моя ідея проста: реінвест, реінвест та реінвест.

12. Є різниця між інвестором і підприємцем: підприємець активно створює, інвестор пасивно інвестує.

13.00 р. Вибачте, щоб працювати дуже важко, але вони дуже сильно всередині. Вони повинні бути міцними. Я захоплююся переселенцями з будь-якої точки світу.

14. Найкращі інвестиції, які ви можете зробити, щоб створити робочі місця ..., щоб привернути бідні та маргіналізовані люди в економіку ринку.

15.00 р. Хороше особисте життя змушує вас сильніше.

16.00 р. Мені здається, що робота не тільки соціальна відповідальність, але і емоційна потреба.

17.00 р. Шлях до щастя, коли ви явно усвідомлюєте свої цінності і гармонію з ними.
18 років Нехвильований і спокійний оптимізм завжди носить плоди.

19.00 р. Я ще запитую багато питань.

20. Здавалося б, щоб створити багатство і залишити його після смерті нічого. У вашому житті ви повинні використовувати свої багатства поза бізнесом.

21. Ви не користуєтеся бізнесом. Ви працюєте.

22. Наречена в чомусь особиста, внутрішня. Це не визнання або апеляція. Ви відчуваєте себе, коли ви робите щось.

23. Я думаю, що успіх не про гроші, зароблених, власної компанії, або видатний професіоналізм. Успіхів Успіх вашої сім'ї, ваших друзів. З цієї точки зору я вважаю себе дуже успішним.

Джерело: vk.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное