Пшениця зелена для сніданку

203000 р.

Продовжуючи тему різних варіантів здорових сніданків, я не можу допомогти, але розповісти вам про розростання зеленої гречки. Я перший спробував проростити його рік назад, прочитавши про масу своїх корисних властивостей і вигідних наслідків на тілі. В першу чергу я думав, що процес проростання був дуже складним і трудомістким, але це не було. Згодом я навчився робити все швидко і просто. Сьогодні Про те, як виростити зелену гречку. Таким же чином вирощують вівса, пшеницю і ленти, нут. Агеренти здорового харчування та сирого харчування також оцінять зелені гречки як поживний сніданок.

Що корисно проростити гречку? В наявності білки, вітаміни E, B6, A, C, D, P, F і багато іншого. Крім того, зелена гречана нормалізує обмін речовин в організмі, очищає печінку і кишечник, зміцнює судини, знімає токсини з організму. Зелена гречана не продається в усіх магазинах, але періодично її можна знайти в відділах охорони здоров'я і еко-магазинах, а іноді на полицях відділа гречки поруч з звичайною гречкою. У відділенні зернових зернових коштують 2-3 рази дешевше, ніж в спеціалізованих відділеннях. Періодично виникають суперечки в Інтернеті про те, чи є маркетинговий рух красивими коробками з синором ім'ям ІVF, але ми не будемо їх приєднатися. Будь-які зелені гречки прекрасно проростають. Для початку я раджу спробувати розтирання невеликої кількості гречки, щоб зрозуміти сам процес і спробувати пороги. Краще почати з 0,5 - 1 склянки злаків.

Як проростити зелену гречку: Крупа необхідно ретельно промити холодною водою і масажувати насіння, щоб змити бруд і крохмаль. Промийте її до тих пір, поки вода не буде прозорою. Важливо. Далі кладемо крупу в мисці і заливаємо воду ( бажано взяти воду з фільтра). Залиште набухання 1,5-2 години. Тепер необхідно знову вимити гречку добре під проточною водою, щоб змити слизу і все, що виділилося. Після цього гречка повинна бути висушена, щоб вона проростала, і не зіпсувала. Я промиваємо гречку в гнійному шлангі, відтіняє решту води, і висушуємо її на одноразових кухонних рушниках. Вони чудово поглинають надлишок води.

Посипати гречку в мисці, накрити соусом і покласти в сухому місці, недоступний для прямих сонячних променів. Процес проростання знаходиться на ходу. Після 8-12 годин ви побачите, що гречана пада. Необхідно добре промити гречку і висушити її дуже добре на рушниках, знову покласти в темне місце. Після ще 8 годин ви побачите невеликі проростки. Пшениця вже може з'їсти, і ви можете знову промити, висушити і почекати 8-12 годин до появи довше процесів. Перед тим як їсти, проростки слід мити водою. Результати: перші проростки можуть бути використані в день після проростання. Проростки будуть виглядати як так:

У 2-му день проростки будуть досить довго (фото нижче) і найбільш корисні, не варто проростити гречку довше. У холодильнику можна зберігати кілька днів.
3250Р. 3700Р.

Я особливо зосередився на тому, що гречана гречана повинна бути добре сушена, тому що мокра гречана може почати бродіння і покривається легким цвільм на проростках. Якщо це відбувається, то гречана повинна бути відкидана. Це часто буває влітку, коли погода особливо гаряча. Тому краще провести кілька хвилин сушіння гречки, ніж викинути її.

Що таке гречана гречка? Можна з'їсти з натуральним несолодким йогуртом, сиром, ягодами (сиритися і заморожувати як на фото вище) і фруктів, засолити медом або гірким шоколадом, додати в овочеві салати і різні смузі. Окремо варто відзначити, що для кращого засвоєння гречки необхідно ретельно перемішати, проте, як і будь-яка їжа.
19260 р.

Джерело: форк.by/prorashhivaem-zelenuyu-grechku-na-zavtrak/