274
Зв'язки без зобов'язань - вони нешкідливі?
Дивний вираз – «реляційні відносини без зобов’язань». Я збираю його першим, але в першу чергу, досить важко пояснити значення цієї фрази в декількох словах, і по-друге, я впевнений, що всі розуміють, що це означає. У будь-якому випадку, до кінця статті буде розкрито всі секрети.
Він і вона відома один одному довгий час, свої кола зв'язку intersect, вони завжди мають щось говорити про, їх активність практично збігається. У той же час вони раптово залишаються без життєвих супутників. Тепер, здається, слідувати за фразою «І раптом вони розуміли...» або «Філінг розбився...» але ні.
Вони знають, дорослі, серйозні, досвідчені. Вони згодні зустрітися з певною частотою, з певними цілями (як сублім, так і не дуже), не використовувати один одному, не обмежувати свободу, тримати все секретом і в разі нового об'єкту заохочення, попередити партнера заздалегідь і зупинити зустрічі. Як правило, тільки частота засідань голосується. Все інше взаємопов'язане. «Я ніколи не впаде в любов знову. Це не веде до нічого хорошого, один говорить, і другий захоплено підбирає: Звісно! Я теж!
Це початок відносин без прихильності, патологічна форма відносин між сексами. Я не можу розглянути відносини нормально не тільки без любові, але навіть без обчислення, без майбутнього (і проекції в майбутнє) і, швидше за все, без необхідності. Звичайно, відповідь на питання «Чому?» існує, і не одна. Ось варіанти:
- збереження здорового сексуального життя;
Щоб уникнути відчайдушності, пов'язаних з тривожністю про припинення минулих відносин;
- краще, ніж бути самотніми.
З одного боку, кожен з варіантів раціональний самостійно. Це майже неможливий (що робити з словом амор). А з часом це розуміння прийде – хтось раніше, хтось пізніше – але це обов’язково буде дуже неприємно реалізувати безсмертність ситуації.
Тим не менш, такий зв'язок може прослужити дуже, дуже значний період часу, розрахований на місяці і роки. Так як ви поясните це, бо обидва ви, ймовірно, переконані у безглуздості того, що відбувається? Чи є це інерція? Я не припускав.
Переваги відносин без зобов'язань досить відчутні. Це впевненість у розкладі зустрічей, постійний сексуальний партнер, фінансове збереження, збереження особистої свободи, тобто відсутність необхідності звітів, порушення, прояви ніжності, тривожності, почуття обов’язковості та інших непорушень, що є важким навантаженням на плечах всіх «муно зобов’язаних» пар.
Є мінуси, звичайно, теж. Одне з них вже передбачене – що прийде на час розуміння смертності та безуспішності відносин. Інші негативні аспекти є, наприклад, прогресивний борез недолік емоцій - нормальні людські емоції тісно пов'язані з станом падіння в любові; незручність при відповіді на питання "Чи ви є дружцем (дівчина)?"; відсутність повної довіри і відкритості.
Але найсмачніша річ полягає в тому, що всі точки договору, укладені на початку відносин, в більшості випадків нестійкі. Зустрічі стають більш частими, виникає залежність, на якомусь етапі виникають ті ж почуття, що лякаються, і часто взаємоповно і одночасно, є обмеження свободи (не партнера, кожна з подружжя свідомо встановлює кордони для себе). І, нарешті, кожен навколо дізнається про відносини, гало таємничості знищується. Ось і зайдіть до нормальних відносин, пориньте в романтику, скажімо правильні слова, вирішили підключати життя і прасувати посмішку, пам'ятайте, як все почалося.
Але насправді не схильні, приховуючи свої істинні почуття, поки вони не зупинилися, як атака стенокардії. Як ще? Вони домовилися, не любов, немає звички.
Не дуже добре. Можливо, один з двох буде розчарований і залишити на першому сайті (Я закохався в любов, я одружився), або відносини триватимуть і стають страшними. (Що це подобається продовжувати знайомства, якщо нічого не сталося після того, як нібито не викинути любов вже був досвідчений в душі... і якщо вона не думала про проходження?)
Два непристойних свобод, які люди можуть підштовхувати долі, не зупиняючись у часі. Так, можливо, не мовчить, коли ви хочете сказати, не грати байдужість і, навпаки, не робити емоції, де немає? Чи не боятися самотності? Нехай кожен вирішує себе.
Джерело: www.syntone.ru/library/article_other/content/7690.html