528
Люблю своїх дітей, нічого важливіше.
Я глибоко переконаний, що всі глобальні проблеми людства, які приходять з депривації та вкладення в ранньому дитинстві. Ми хочемо, щоб наші діти були дуже багато, і дадуть їм тривалий сенс міцного з'єднання і потужної підтримки. Тільки тоді вони хочуть жити в чистоті і замовити, коли вони дорослі. Вони будуть поважати себе так багато, що вони не зможуть кинути обгортку у виворітній сечовині. Якщо у них є почуття внутрішнього благополуччя, вони посміхаються продавцям в магазині, вони ніколи не думають про відмову своїх дітей або старих батьків, викинути собаку. Вони будуть мати психологічний надлишок, щоб думати про поширений хороший, не просто їхній.
Коли у людини було щасливе і процвіте дитинство, він має шанс жити щасливим і процвітаючим життям. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Краще, ніж зараз. Люблю їх, незалежно від того, скільки життя тримає вас назад, любити їх незалежно від того. Ніщо важливіше.
Слово «виховання» я дізнався з документального фільму Ольги Синяєвої «Блуфф або щасливий Новий рік» про те, як діти-сиріт розірвали не менше одного постійного дорослого, до якого дитина могла приєднатись. Я не відчую його, нічого не може бути більш інформативним і потужним в ударі, ніж сам фільм, але я кажу тільки, що нічого важливіше для психічного, фізичного і психічного здоров'я дитини, ніж дорослий, хто несе відповідальність за нього і до кого дитина може відчувати емоційне вкладення. Порушення пристосувань призводять до того, що стаття не списала, особливо з багатьох людей, які поширюють цю теорію Ньюфілда, вже зробили це до мене, наприклад, Ольга Писарік і Людмила Петрановська, статті якого дуже рекомендують читати не тільки батьки, але і всім, хто хоче зрозуміти причини своїх психологічних проблем.
Принциповий стан здатності відчувати себе щасливою, актуальною, хорошою і цінною в дорослому віці є повним і абсолютним прийняттям дитини батьками або людьми, які замінюють їх. Це означає, що дитина міцно знає, що любов батьків для нього не залежить від будь-якого і нічого не може розбити його. Щоразу ми демонструємо дитину, що він або вона стала поганою для нас, виводячи з школи, ми не тільки підірвали, що важлива впевненість в собі, але робимо ситуацію гірше, тому що, відповідно до Ньюфілда, засновник теорії вкладення, потреба в в налаштуванні спочатку насичена, а потім потреба в розвитку виконана. Це, буквально: якщо ваша дитина не може адаптуватися до школи, не хоче вчитися, полягає в тому, що він зробив свою домашню роботу, значить, він не має впевненості, що він коханий. Це означає, що, на жаль, він не мав достатнього періоду синтезу симбіотичних фузій з його матір'ю, непристойним або що порушує його. Це не означає, що це простіше викинути, що дитина виходить і зробити новий — неприпустимо, це може бути виправлено. Чим менша дитина, тим простіше патчувати отвори в своїй впевненості в безумовній батьківській любові, але навіть якщо дитина вже досить велика - що-небудь можливо, просто потрібно більше зусиль. Як зробити це технічно, читайте тут.
Так само, як закинуті діти переходять в кричущі і ляпаси просто привернути увагу, політики починають війни надії переживання почуття омніпотенції, які не вистачає як дітей, тому що це почуття тільки знайдеться у тих, хто відчуває себе повністю під батьківським захистом і впевнено в його нездатності. Подивляючись почуття безпеки, посадові особи набивають свої кишені з грошима, що не належить до них. Без почуття любові до себе і природно, що призводить до його самореспекту, люди покінчують все це і багато іншого, знайдуть себе в позиції неоднорідних рабів.
Що таке боротьба з корупцією ми можемо говорити про країну, де майже кожен не платить за себе в трамваях на першій можливості і вважає це нормально приймати хоча б паперові кліпи від роботи? Власна гоптоманія як національна риса також є наслідком депривації.
Тепер, на межі економічної кризи і звички вийти вразливим за межі бідності, основні поліпшення здаються практично неможливо. Але ми живемо в ресурсно-багатій країні. Необхідно позбавити посадових осіб можливості пошкодженого розподілу державних бюджетів, залучити талановитих фахівців до планування та зробити всі рухи коштів, що виявляються вкрай прозорими, економічним зростанням не буде довго. Незважаючи на те, що діти в умовах депривації втрачають свій IQ дуже швидко, ми все одно маємо величезну кількість розумних і навіть геніальних людей, які могли змінити кризові процеси - але це можливо тільки з вільними виступами і справедливими вибори. Якщо люди мали доступ до правдивої інформації, відсоток виборців, дивно, буде значно меншим. Навіть розумні і розумні люди тепер потерпілі від саморобної пропаганди.
На щастя, багато сане люди мають колективну паніку - є відчуття, що все буде викручено, і це не буде краще. Але не пам’ятаєте сенсаційну «темію вікна» в соцмережах.
З цієї теорії, якщо хтось зламав склянку в будинку і ніхто не вставив новий, то незабаром не буде єдиного цілого вікна в цьому будинку, а потім ткацтво почнеться. Іншими словами, явні ознаки порушення і невідповідності людям з прийнятими нормами поведінки спровокують інших забути про правила. В результаті отриманої ланцюгової реакції міський район «десент» може швидко перетворюватися в клаох, де люди бояться виходити.
Регулярність також працює в протилежному напрямку: чим більш уважні ми докладаємо до дрібниць навколо нас, тим краще намагаємось зробити все, що залежить від нас особисто, тим більше шансів скелястого цього флого в зворотному напрямку.
Сотні Monkey Effect - це явище, яке описує миттєве поширення вченої поведінки до всього населення, коли досягається критична кількість осіб з даної майстерності. Зазвичай це означає, що паранормально швидке поширення ідеї або вміння по всьому населенню, від групи, яка почула нову ідею або має нову можливість.
Я думаю, що найважливіша ідея, яка повинна бути паранормально поширеною, є ідея нестандартної любові для ваших дітей. Не тільки впливає на дітей, які стануть основою нашого негайного майбутнього, він також має цілющий ефект на дорослих, які показують цей вид любові і догляду – вони теж будуть відчувати себе набагато краще. Поведінка та любляча поведінка – найкраща форма психотерапії та особистісного зростання.
Якщо у вас немає дітей, подбайте про інших. Ви завжди можете знайти способи. Щоб кидати дитину з м'ясного подрібнювача дитячого будинку або просто влаштувати незабутні вихідні для дітей сусідів або нефритюр – кожен може зробити щось, в залежності від кількості психологічних надлишок, які вони володіють. І навіть якщо ви думаєте, що ви не маєте його на всіх, ключове слово «дивує». Після того, як ви починаєте, з'явиться, як апетит, який приходить з їжею. Зважаючи на те, що людський мозок винагороджує нас для алтруїстської поведінки, це біологічний факт. Якщо ви відчуваєте себе як ваше життя в мертвому кінці, починайте робити щось для інших. Ви знайдете це простіше і більше задоволення, ніж це може здатися.
Навіть якщо це кошмар, завжди є варіантом, що є догляд за дорослими для дітей навколо – як символ життя Красивий, який я рекомендую всім батькам.
Тексти пісень, а це означає: Я вірю, що любов є те, що нам все більше, ніж що інше прямо зараз.
Автор:Ольга Карчевська
П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.facebook.com/KomPol.ru/posts/620639128030509:0