5 Сфера задач для розробки розвідки

Коли я був підліток, моя старша сестра звикли запитати мене страшні питання, і я спробував здогадати їх.

Це сталося так. Моя сестра описала мені ситуацію, в якій, як правило, хтось помер, і мені довелося логічно вгадати, як це сталося.

Ось деякі з цих завдань.

Завдання 1. У степу знайдено голий корпс чоловіка. Зламаний матч був знайдений в руці. Питання: Що відбулося?

Виклик 2й «Я тебе люблю». Жінка падає і гине. Чому?

Виклик 3й Одного чоловіка з міста А прийшов в місто Б. Я залишився там протягом декількох днів і взяв поїзд назад. Всі гості помітили, що він був у гарному настрої. Але незважаючи на це, коли поїзд вніс довгий темний тунель, людина стрибала з машини і загинув. Чому?

Завдання 4. Це був теплий літній, але вітерний день. Римо і Джульєти залишилися тільки в номері. На підлозі кімнати були знайдені померли. Навколо тіл були скляні щити і води. Що відбулося?

5 хвй Один чоловік прийшов в елітний ресторан і замовив м'ясо пінгвіна. Як він чекав замовлення, він очікував велике задоволення. Але коли хутрець нарешті отримав за смаком делікації, він став дуже засмучений, а потім вивів гармату і вистрілив себе. Чому?

Так, як проблема? Крушель! Я? Але мені дуже сподобалося процес їх вирішення. Щоб знайти відповідь, я можу попросити мої питання сестри, але тільки ті, які пропонують моносилі відповіді так, ні, ні.

Для ясності я описую, як я маю справу з голим чоловіком у степу (таск #1).

Чи втратив цей туристичний туризм?

Ноп.

Чи загубився цей фегтив, який приховувався від своїх переслідувачів і втратив?

Ноп.

- Чи втратив він?

Ноп.

Чи закріплюється в степу трава, яку закріпили?

Ноп.

Він приніс туди і пішов, щоб вижити з одного зламаного матчу?

Ноп.

- Чи загинув він?

Ноп.

- Він загинув свою смерть?

Ноп.

- Він загинув себе?

Так.

- Чи був він пригнічений?

Ноп.

Чи був щось неправильно з головою?

Ноп.

- Чи є він членом деяких sect?

Ноп.

Чи був розбитий матч, який вирішив його долі?

Так.

Чи був там надзвичайний випадок, в якому він мав жертвувати своє життя на виживання інших?

Так.

- У нього є гармата?

Ноп.

- Він отрує себе?

Ноп.

Чи був він у степу без їжі або води?

Ноп.

- Він збитий при стрибках?

Так.

- Ах! Чи з'явився літак?

Ноп.

На повітряній кулі почали програти висоту, а люди, які там вперше кинули всі свої речі і одяг, але це не допомогло, так що я мав малювати багато, щоб вирішити, хто стрибнув?

до Так, так, так !!!

Деякі ситуації я вирішив кілька днів. Моя сестра не дала в моїй “послухати” і не дала мені готових відповідей, тому мені довелося думати і насолоджуватися нею.

Я негайно даю вам готові відповіді, щоб ви могли попросити ці свічники друзям і родичам. Розробляємо. І ви будете розумно керувати своїм мисленням, відповідаючи численні питання: «Так», «Ні,» або «Це не важливо. й

Відповідь на проблему 2,2 км

Чоловік і жінка були цирковими акробами. Вони опрацювали кімнату під цирковим куполом. Уважаю, що чоловік повинен тримати в балансі особливого акробатичного стовпа, поверх якого стояв жінка. Людина кладе стовп на голову. Будь-яке слово говорить в тому, що момент було збиток з втратою балансу. Він сказав: "Я люблю тебе." Вона втратила свій баланс, впав і збиток.

Відповідь на проблему 3. У

Чоловік, який пішов з міста А до міста Б був сліпим. Мета поїздки – познайомитися з унікальним хірургом, який провів комплексну, небезпечну операцію на очах. сліпий чоловік побачив його, тому він пішов додому дуже щасливим. Але поки поїзд пройшов через довгий, темний тунель, людина думав, що він знову сліпий, тому він кинув себе з автомобіля.

Відповідь на проблему 4. У

Це моя улюблена таємниця, тому що деякі люди можуть негайно вгадати, що Римо і Джульєтт насправді не люди, але риба. У скляному акваріумі, який стояв на підвіконні. З дня був вітер, проект раптом відкрив вікно, акваріум впав і збитий, а риба загинула.

Відповідь на проблему 5.

Це кровотворна проблема. Отримати готовий. На території Антарктиди завітав чоловіка, який побував у ресторані. З ним був друг і кохана жінка, яка загинула голоду і холоду. Вона була похована в снігу. Щоб вижити, мені довелося їсти щось. Одного разу друг приніс велику частину м'яса з деката і розповів чоловіка, що це було пінгвіном. Вони їдуть за кілька днів, а потім вони були знайдені і порятунку. Це роки. У ресторані захотілося пінгвін м'ясо, і замовив його. Але пінгвін ресторану досить відрізняється від того, що він їсти в Антарктиді. Людина здогадувала, що друг побачив його тіло коханої жінки, не може витримати цей удар і знімати себе.

Неймовірно! Я? Але це не так погано, у мене є пара проблем, де ніхто не гине і ніхто не їсть.

Неприйнятне завдання #1.

Один чоловік пішов в бар і попросив бармена для скла води. «Як це? "Не допоможи, що людина відповіла і проходив. Зібрав гармату і обстріляв «гаманець або життя», спрямовану на відвідувачів. Він був боїться, а потім сказав: «завдяки тебе», дав бармен чай, добро сказав йому і залишив задоволений. Питання: Що таке?

Відповідь. Відвідувач був захопливим. Вода не допомогла. Але коли бармен відлякався чоловіка, гикавка відійшов. Для цього бармен отримав чай, а людина, що врятувала від покупців, була задоволена і щаслива.

Неприємний виклик No 2.

Жінка проживала в готелі протягом декількох днів. Кожна ніч, коли вона закохнула, телефонний дзвінок покаже її. Заповідник дуже дивний: коли пробуджена жінка підняла телефон, зітхання рельєфу було чутно на іншому кінці дроту, а потім з'єднання було припинено. Що пояснюється дивною поведінкою того, хто назвав жінку на ніч?

Відповідь. Відповіді на цю проблему не буде. Спробуйте знайти себе. Ви можете це зробити. Я вірю в тебе. Задайте питання в коментарях, але не забудьте, що згідно з правилами розв’язання цих головоломок, я можу відповісти лише на одну з них: «так», «не» або «не важливо».

Ошмина Тетяна Євгенівна

Джерело: www.b17.ru/article/strashno_interesno/