308
Як приймати рішення менше 60 секунд
Стів Павліна, великий майстер трансформації та самодисципліну заліза, навчає прийняття рішень менше 60 секунд.
Нерідко ми зіткнулися з складними рішеннями, які залучають один або два невідомо. Ми не можемо заздалегідь дізнатися, які наслідки кожного вибору будуть. Це особливо вірно для великих рішень, таких як кинути свою роботу, введення або виїзд відносин, або переміщення в інше місто.
Коли ви зіткнулися з таким рішенням, що ви робите? Коли ви не можете розрахувати наслідки, що ви можете знайти краще, ніж будувати глузді та припущення?
Звичайна поведінка людей в таких ситуаціях заморожує. Якщо ви не любите поточного стану справ, ви можете турбуватися про те, що альтернатива буде ще гірше. Кожне рішення передбачає вибір між збереженням статусу quo та внесенням змін. Коли ми не можемо бути впевнені, що зміна буде доведена до нас, за замовчуванням ми зупиняємось.
Подаруйте мені дуже простий спосіб прийняття рішень цього виду. У більшості випадків вам не потрібно більше 60 секунд, щоб оцінити можливі шляхи.
Для кожної альтернативи ви вважаєте, попросіть себе, "Я це дійсно мені? й
Ви запитуєте себе тут, чи є кожен напрямок – це справжній вираз, який ви дійсно є. Який відсоток кожного варіанта відображає ваше вірне само?
Рішення є діями самовираження
Коли ми подивимося на вибори, як тільки напрями – як творча заява нашої самовираження – ми знайдемо простіше зробити певні варіанти. Ви можете сказати собі: «Цей шлях не буде легко, але я знаю, що це право для мене, оскільки він відображає, хто я.» Я знаю, що це не відображає те, що я. Це просто не мене.
Дуже важливо відокремити цей оціночний крок від маскулінності, встановленого для того, щоб діяти на ньому. Якщо ви не хочете бути, навіть якщо ви не маєте можливості зробити щось про це прямо зараз. Відвага діяти буде пізніше.
Ось деякі варіанти, де можна застосувати цей метод:
- Чи відповідає ця робота, яка я?
- Чи дійсно ця компанія відображає, хто я?
- Чи є працівником (або підприємцем або власником бізнесу)?
- Чи є це відносини, які я?
- Чи дійсно це місто?
- Чи справді це будинок?
- Книга, яку я читаю, це дійсно мене.
- Чи є те, що мій друг?
- Це хобі - дійсно мені?
- Чи є ця сорочка / комбінезон / костюм дійсно мене?
- Чи справді це автомобіль?
- Чи дійсно це харчування?
- Чи є це звички дійсно мені?
- Чи є це духовна або релігійна віра дійсно мені?
- Чи дійсно це рівень фітнесу?
Голосувати голос
Якщо ви виявите, чи дійсно ви приймаєте рішення, просто скажете деякі його характеристики. Голосуйте за межі.
Наприклад, якщо ви думаєте про зміну робочих місць, описайте нове місце, яке ви розглядаєте. Чи безпечно чи ризикувати? Чи є він монотонний або різноманітний? Чи існує багато соціалізації або конфіденційності?
Тепер перевірте, які з цих епітетів можуть краще описати вас як людину? Чи є ви обережні або як взяти ризики? Чи подобається вам різноманітність або стабільність? Чи можна заспокоювати або мовчати? Ця робота ви?
Це може здатися дурно, але я впевнений, що ви отримаєте більше думок, якщо ви приймаєте його гуморно і просто робите це.
З повагою, Я можу навчити вас, які люди краще для вас. Якщо реальний зв'язок є трохи стресовим, цей процес покаже вам чому. Ви зможете бачити, якщо вони відображають вашу правду або якщо ваша реальна реальність не вирівняється з вами.
Особистий приклад купує таблицю.
Ми переїхали в новий будинок три тижні тому і я хотів купити новий стіл для мого офісу. (Мій старий стіл був 14 років, і це було так зношено, що навіть благодійний не взяв його.) Я бажав використовувати для бойових мистецтв, поки він не вийшов на пил. Тепер я хотів високоякісний столик, який прослужив мене довго замість одного я купив право після коледжу за $99.
Я зробив детальний перелік вимог до того, що я хотів, взяв вимірювання від простору в офісі і давав собі необмежений бюджет. Я пішов через багато місцевих меблевих магазинів і шукав інтернет-магазинів меблів, але нічого не спійманого. Я почав думати, можливо, я повинен зробити користувальницький стіл, але це здавалося занадто стресовий. Я був відчайдушний і мій новий офіс був лівий без столу на дні. Я думав, що це має бути легкою проблемою, особливо коли ви не на бюджеті. Я повинен прийняти це більш серйозно, ніж необхідно. й
Я припинив і попросив себе, якщо було краще знайти таблицю, яку я зажадав. Я не хочу, щоб вирішити щось, що я не хотів би, але я зрозумів, що замість того, щоб знайти щось, що підходить для всіх критеріїв на довгий список, що я хотів був насправді столик, який підходить мені, що відображає хто я.
Так я вирішив зробити це рішення, просто шукаючи на будь-якому столі, я можу і попросити себе, "Я це дійсно мене?" Я повернувся до місцевих магазинів і був абсолютно інший досвід. Я шукаю, що я хотів. Я дивився в пошуку чого буде як столик.
Я знаю, що це звуки дива. Насправді я хотів столик, який був трохи дивний. Якщо це не було, він не буде мені. Коли я бачив таблицю, що кожен хотів би, я знав це не для мене.
Я зазвичай люблю покупки, але цей час я насолоджуюсь досвідом. Я б був краще покупка, якщо я зробив його до. Я дивився на дуже прикрашений і класичний стіл і сказав: "Це не так." Я не люблю ювелірні вироби або класичний. Я бачив великий, міцний стіл, який тільки Супермен міг піднятися і сказав: "Це дуже важко." Я набагато простіше. Я дивився на дешевий дерев'яний стіл і сказав: Ні. Я сильніший, ніж він. й
Це як історія трьох ведмедів, це не так?
Я нарешті сидів на незвичайному столі, який виловив свою увагу. Він був елегантним поєднанням скла, металу і дерева. Я отримав знайоме почуття, коли я сидів за нього, але він був дивний. Я не розумію, що це було. Я не любив на першому погляді, але це було б захоплення і я був цікавим.
Це був столик, який я прогулявся раніше, тому що візуально він не вписав мої критерії. У той час, коли я запитав "Я це мені?" відповідь не прийшла до нас. Подумав. Я описав таблицю для себе. Я сказав, що цей стіл чистий, ефективний і організований, прозорий, літаючий, інтелектуальний, творчий і добре побудований. Багато людей будуть любити це, але хтось знайде його неправильно. Я не впевнений, що я люблю його, але це, безумовно, ловила свою увагу. Я ніколи не буде нудно в одному номері з ним.
Я скоро зрозумів, що це буде великий стіл для мене, оскільки він описував мене. Після декількох тижнів використання, я дуже любив його. Він так мені.
І це було велике рішення для мене — я користуюсь моїм письмовим столом, тому важливо знайти хороший — але я зробив процес занадто складним. «Я це мені?» дав мені прорив через складність і дозволили мені визначитися з реальними критеріями. Яким чином я шукав, щоб я отримав остаточне рішення.
Я підкреслюю, що це може здатися дуже дивним, хто ніколи не спробував. Чи не хтось, хто ніколи не спробував.
Позитивна арматура
Коли ви приймаєте рішення, використовуючи метод «Я це мені?», ви використовуєте ідеальну версію себе для порівняння. Ви в пошуках найкращого. Ви в сні і цілі, які ви хочете бути.
Що відбувається, коли ви починаєте наповнення вашого життя людьми, місця та речей, які розумно відображають своє життя? За допомогою осмосу (Осмос - процес одностороннього дифузії через напівпроникну мембрану молекул розчинника в напрямку більшої концентрації розчинених речовин (без концентрації розчинника), ви починаєте повільно отримувати більше цих якостей до себе. Просто сидіти на моєму новому столі робить мене більш організованими, ефективними і креативними. Це постійний нагадування про те, що людина хоче бути. Навіть якщо реальність трохи відрізняється, я прийшов в контакт з цим позитивним підсилювачем щодня. Я не хочу думати про це.
Я використовую цей метод «Ам я це?». Я навчав його дружині і вона каже мені, як він чудовий і скільки вона любить його. Коли ми йдемо, щоб купити меблі, ми подивимося на неї і просимо себе, якщо він відображає, хто ми. І ми завжди згодні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Подивитись тебе. Що ви можете сказати, що це дійсно ви? Що можна змінити?
浜у 涓 蹇
Джерело: luking.ru/kak-prinimat-resheniya-za-menshe-chem-60-sekund/