381
Чоловічі і фізичні блоки – як позбутися від зайвих блоків
Чакра - це енергетичні центри, які накопичують енергію для нашого тіла (і в нашому тілі), вони воронки введення і виведення енергії з-за кордону, які заливають в Всесвіті або передається через енергетичні витрати. Воронки захоплені і розподілені відповідно до «відкритості і допустимого обсягу їх водойм», тобто до того, що людина дозволяє вільному простору на диску пам'яті, виділеному йому.
Як комп'ютер, є певні і обмежені розміри жорсткого диска, ми зберігаємо різні файли на ньому, які з'являються під час нашої діяльності (або блукаючи) в Інтернеті. З часом ми заповнюємо цей простір, а іноді затираємо, тому що інформація є основною речовиною нашого Всесвіту (запам'ятайте, «починався був ВОРД») і вона постійно розвивається.
Він прагне стати застарілим, втратити свою актуальність. Інформація пов'язана з елементом повітря, а також рухомим і швидким завантаженням. Як часто ми очищаємо наші комп'ютери – це легко для нас, щоб частина з нашими репозиторійами та відкладами різних файлів (наприклад, фотографії, різні поради та ін. з категорії «маю корисний» і до якого ми не працюємо)?
Так само відноситься до життя: прикріплюємо себе до речей, об'єктів, станів, людей і т.д., і навіть якщо вони не обслуговують нас в будь-який спосіб, вони все одно займають простір. Це не просто нам і наші звички, страхи і т.д., які повинні відлягати, але система, яка заточує наші мозок на споживання і програми, щоб зробити те, що нам потрібно! По суті, нам не потрібно стільки речей. Я не пам'ятаю будь-якого з освічених майстрів, що говорять про це, але ця точка була, що «Чому так багато зайвих речей у нашому світі» - хтось хоче продати їх, щоб отримати багату і пропонує, що нам потрібно, і хтось хоче отримати багату для того, щоб купити ще більше непотрібних або не зовсім необхідних речей.
Якщо ви прочитали книги Мегре про Анастасію (і не тільки з них, то світ сповнений різних прикладів того, як люди керують невеликими), ви знаєте, що людина може жити ідеально без шкоди навколо нього зайвих речей. Просто захаращує простір. Таро – Девіл – зображує людей, які торгують матеріалом, за цією картиною – глибокий символізм і значення, що матеріал і наші володіння не дозволяють нам бути вільними. Ми прикріпимо до місця, де наша горбка криється – ми не можемо залишити її (на жаль, вони будуть красти її), тому ми стаємо рабами речей. Ми починаємо «відчути» інші бажання людей – це, щоб мати щось без того, що ми будемо добре і можемо бути щасливими, але ми віримо, що без неї ми нічого не робимо. Потрібна допомога в житті. Але ми потрапляємо в пастки, які дуже важко виходити з.
Наша енергетична система починає перевантажуватися, замість енергоспоживання легко і вільно протікає через наші канали, вона витягується через потік після важкого дощу через пучки і паузи з великою складністю. Це називається заблокованою капусти – є мало вільного простору для проходження енергії.
Навіть Христос сказав в Біблії, що потрібно жити, як птахи і не бути прикріпленим до матеріалу, тому що важко переходити в Царство Божої акі голки очей з усіма його приналежними і більш насиченою людиною, тим більше вага він за плечима - як можна все це носити з ним, де все не матеріал?!
Звертайтеся до нашого овець, щоб наше життя від філософії. Як очистити ці капусти і сказати до зайвих? Після всього, ці два явища дуже з'єднуються. Вгору і вниз. По-перше, це не для нічого, що перші поради / аксіом / початок всіх почалося в давньому мистецтві Фен-Шуй (наукова гармонізація енергетичного простору) у позбавленні грудей і родовищ, щоб зробити приміщення для енергозатрат!
У психології, трансформації і алхімізації, астрології, є також такий метод, як проведення певних дій на фізику для очищення навколишнього простору - переміщення шаф і полиць, відновлення замовлення на робочому столі і в ящиках, очищення нашого фізичного тіла - від зовнішнього і зсередини через різні процедури очищення, очищення будинку і викинути зайві або необхідні, але зайві речі.
Що таке, номер дії Один - фізична позбутися від зайвих і зайвих - іноді ви хочете відкинути все і натиснути кнопку видалити всі сотні електронних листів в пошті або ті файли, які вже ледь розміщені на диску в комп'ютері, але щось не дозволяє зробити це і це те, що потребує нашої тісної уваги.
А потім є бойовий номер два – свідоме самозбереження – що всередині перешкоджає нас з боку «звичайних» дорогих речей? Що ми боїмося? Ми не довіряємо світу, щоб підтримувати нас, і ми помилково оточимо себе з «фізичних повітряних сумок», так багато іншого, щоб наші Cowardly Ego, щоб вона повинна дати зовнішній вигляд, який ми є безпечним, оскільки ми вважаємо, що цей світ такого ворожого місця для себе.
Ключові слова в багатьох практиках - прощення і пускати. Більшість уроків життя вчив нас: щоб дати нам свої вкладення. Будда вчив непривабливість, Христос вчив прощення і переорієнтацію.
Нехай не тільки фізичні речі, але і ваші звички або внутрішні затискачі у вигляді «Я не... й
Коли у вас є біль в горлі, це 5-а капуста. Сьогодні в соціальній мережі Vkontakte синхронно знайдена інформація - копія:
Як ми блокуємо нашу капусту
1,1 км Перша капуста червона; хвостовик - це з'єднання з землею, відповідальна за силу життя людини.
Блокування відбувається, коли людина відчуває себе боятися. Цей стан блокує першу капусту. Щоб поліпшити роботу і видалити блок, не кладуть страхи біля очей, але кладуть їх перед очима. Подивіться на обличчя ваших страхів. Розбирання їх по поличках.
2,2 км Друга капаша помаранчева; тільки нижче пупка, відповідальна за творчу реалізацію і задоволення потреб.
Блокування відбувається, коли людина відчуває винний. Це руйнівний стан. Кожен, хто відчуває себе, як липкий кокон бездії. Розблокування відбувається так само, як працює з першою капустою. Не вдається від неї. Дізнайтеся, де ви бачите провину. Подивіться на ситуацію з іншої сторони.
3. У Третя капаша жовта; пупка - це енергетичний центр нашого тіла, відповідальний за міцність нашого наміру.
Блокування відбувається, коли людина відчуває сором'язливість, розчарування. На жаль, ми навчаємо це навіть у школах. Намагайтеся постійно поготувати дитину, розповідаючи його, «Що ти засвоюється?» Це блокує не тільки третину, але і другу капусту. Розблокування капусти не відрізняється від розблокування першої та другої капусти.
4. У Четверта капаша – зелений колір, серце, бере участь у всіх процесах життя людини.
Блокування відбувається, коли людина відчуває гранату. Не менш руйнівний емоційний стан людини. Коли ця капаша закривається, людина відчуває неприємний, хворобливий стан серця. Блокування є більш складною для видалення, ніж в інших капашах, оскільки супроводжуючий стан апатії часто не дає людині можливість заспокоїти проблему. Це займає багато волі в стані граната, щоб спробувати відчути ситуацію, побачити причину і подивитися на все з іншого боку.
5. Умань П'ятий чакра синій; горло, відкриває роботу обміну речовин, зв'язку.
Блокування відбувається, коли людина вибирає для себе або себе. Це, мабуть, найважчіша частина – не лякайтесь! Коли ми говоримо людям, які постійно лежачи. Вони дивляться інші, як непристойні, навіть якщо вони не зазначені. На жаль, брехлива. Якщо ви шукаєте цей стан і уважно подивитеся, як він народився, ви побачите, що це як вірус, який передається з одного до іншого. Це важко бути імунітетом до цього, важко, але можливо. Чи не відповідайте на дезівер таким же чином, не намагайтеся відчувати себе чимось. З повагою,
6. Жнівень шоста капаша синього кольору, середина чола, третя око, коригує тіло контактувати з підсвідомим, духовним буде.
Блокування відбувається, коли людина відчуває поділ, живе ілюзіями. Вам не потрібно брати більше, ніж ви «не можете носити». Старе захворювання завжди веде до осені. Ви станете сліпим і глухим до всього. Розробити те, що у вас є. Не що має сусід. Не намагайтеся бути над вашим сусідом. Сонце є реальним.
7. Про нас сьомий чакра - фіолетовий, над головою - з'єднання з космічною енергією.
Блокування відбувається, якщо людина має міцні земні вкладення. Це означає все – будинок, робота, автомобіль, люди і т.д. Ви повинні вчитися, щоб дати йти. Найважчішим є те, щоб ви полюбите людину. Але прийміть, що любов не матеріал, що теж можливо. Чи не помиляйтеся заземельними зв'язками для собаки. Не брендуйте мене скрізь, нехай все йде.
Лікування болю в горлі полягає в чесності з собою. Чи не дійсно це допомагає? Що? Як? І багато питань.
Як ви знаєте, як вилікувати горло? Я особисто шукаю причину: «Чи ви намагаєтеся на власній пісні?» Це наша самовираження, шлях, який ми переводимо в цей світ, наш внутрішній зміст, наш Правда або Правда, тому ми приїхали сюди. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але ми так страшні, тому концентровані, що ми боїмося показати себе, боятися не схожим на інші, бояться не вписуватися в загальноприйняті канони, тому десь ми мовчить, і десь ми не робимо, як ми б хотіли. Звісно, для цього в вигляді обставин і нашої «псевдо слабкості» для боротьби з ними.
Для того, щоб зробити цей світ кращим і чистим місцем. Щоб вигнути його під себе, через застосування зусиль і сакральної роботи на себе спочатку, а потім поширивши цей світло навколо.
Наприклад, загальна робота гармонізації капусти передбачає постійно працювати з балансом через поінформованість і зусилля. Я давно практикую Сахая Йога і навчаю свої викладання, по суті, це працює з моєї капусти і енергетичної системи – це щоденна діяльність у вигляді медитації, де постійно проводяться очищувальні обряди (наприклад, медитація з ніжками, зануренням в соляне розчин або очищенням / балансуючи капусту свічкою). Тільки добові результати роботи – не менше шести місяців після такої роботи з’являються перші результати, загальна енергія поліпшується, хакра і канали відкриті більше і більше.
Ви очищаємо ваш будинок щодня, промийте волосся і тіло, але що відбувається, якщо ви дуже зайняті і не протріть пил на тиждень? Це те ж саме, що ви і ваша енергетична система – це потребує регулярного очищення та балансування. Вашій увазі.
Ви відстежуєте свої держави і приділіть увагу собі, відповідально задовольнить ваші потреби.
Не завжди легко. Я бачу причини моєї болю в горлі, але мені потрібно подолати внутрішню застібку – протерти пил, коли він занадто пізно. Я пішов на нову роботу і дуже «Я хочу, щоб кожен хотів», – це робота пов'язана з розмовою і тому горло «зчеплений» з внутрішнього натягу.
Я хочу сказати багато, але фізично не встигнути. Ви починаєте шукати, що запобігає цьому – причина завжди виходить на себе – відсутність любові до себе і прийняття себе. Якщо я повністю приймав себе, інші зловлять!
Пороги від Louise Hay і Liz Bourbeau:
1. ГОРЛО - (Louisa Hay)
Причини захворювання
Нездатність говорити. Містить гнів. Збуджена творча діяльність. Відповідність змінити себе.
Можливе рішення, що сприяє загоєнню
Чудово робити звуки. Я висловлюю себе вільно і радісно. Я говорю від мого імені з легкістю. Я висловлюю своє творче само. Я хочу тримати зміни.
2. ГОРЛО (Pain) - (LIZE BURBO)
Емоційне блокування
Як ви вже знаєте, горло дуже відповідальний орган в житті людини. Хвороби молочних залоз мають три основні метафізичні значення. Якщо біль в горлі супроводжується утрудненням дихання, вказує на те, що в житті людини є кілька аспірацій.
Якщо біль в горлі важко говорити, див. статтю LARINGIT.
Якщо це почуття компресії, якщо людина відчуває, що він був прийнятий горлом, то хтось завадить йому зробити щось або сказати, відчуває, що він натискається.
Якщо людина відчуває біль в горлі при ковтанні, він повинен запитати себе наступне питання: «Яка ситуація складна для мене, щоб світитися в даний момент?» Який шматочок не сходить в горло? Це може бути сильне емоції або небажання прийняти людину або нову ідею. Ця складність викликає небезпеку людини і агресію, перетворена проти себе або іншої людини. Нерідко, коли шматочок не сходить в горло, людина відчуває себе як потерпілий і займає позицію «погані мене, нещастя».
Чоловічий блок
Це в горлі, що центр творчості знаходиться; тому, якщо у вас є біль в горлі, ви повинні дати собі право створювати і робити те, що ви хочете, без кроку на горлі, не блюваючи себе або боятися турбувати інших. Замість того, щоб бути сердитися з собою, щоб зробити неправильне рішення або зробити щось неправильно, дізнатися, що ви створюєте. Тільки такти можуть виявити вашу індивідуальність.
Подаруйте мені приклад від мого особистого життя. У декількох випадках я мав заспокійливу горло перед публічним говорінням; для мене було важко заковтнути таблетку - маючи говорити на конференціях або лекціях п'ять ночей поспіль. Відчув, як мій тіло сказав мені, це занадто багато тягару, і я почав відчувати себе шкода для себе. По суті, мені сказали, що я зробив такий графік, без будь-якої компульції. Зникнув біль, як тільки я прийняв рішення про проведення всіх конференцій та лекцій з любов’ю, незалежно від того, наскільки важко було.
Цікаво відзначити, що горло з'єднує серце і голову, або, на метафізичному рівні, самолюбителем я. Створюючи ваше життя відповідно до ваших істинних потреб, ви усвідомите свою індивідуальність, ваше само, ви відкриєте себе достатку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ви знаєте, що хтось навколо вас може не сподобатися.
Якщо ви відчуваєте, що ви приймаєте горло, знаєте, що це просто ваше сприйняття ситуації. Не можна взяти вас горлом, якщо ви її допускаєте. Не хвилюйтеся, що деякі люди можуть стати шматками, які не падають в горло, що ви не можете керувати ними. Ті, хто прагне контролювати інших, не мають сили, ні часу, щоб побудувати своє життя.
1. Ларингіт (запалення Гортаня) – (Луїса Хай) Причини захворювання
Агер важко говорити. Захищаючи вас від розмови. Я переважаю.
Можливе рішення, що сприяє загоєнню
Я можу запитати, що я хочу. Я маю повну свободу слова. Моя душа в миру. Я нескінченно талановитий (загальна).
2. ЛАРІНГЕТ (розголошення ГОРТАН) - (ЛІЗ БУРБО)Фізична блокація
Ларингіт - запалення гортані, орган, з яким ми робимо звуки. Ларингіт характеризується хрящами, кашлем і часом утруднення дихання.
Емоційне блокування
Часткова або повна втрата голосу вказує на те, що людина не дозволяє говорити, тому що він боїться щось. Він хоче сказати щось, але боїться, що він не буде чути або що хтось не любить його слів. Він намагається «зламувати» своє слово, але вони застрягають в горлі (звісно, що він має горло). Вони хочуть отримати, і вони зазвичай досягають успіху.
Ларингіт також може статися через страх не будучи на вершині, не наголошуючи очікування когось в плані слів, виступів, мов тощо. Причина захворювання може бути страхом влади в певній області. Він також можливо, що людина сказав щось комусь і сердитися на себе, щоб сказати занадто багато, кажучи занадто багато; він обіцяє себе в майбутньому, щоб тримати його рот відключення. Він втратив голос, тому що він боїться говорити знову.
Буває, що людина хоче висловити деякі важливі запити для нього, але воліє залишатися безшумним, тому що він боїться відмови. Він навіть може використовувати всілякі трюки і ухилення, щоб уникнути деяких важливих розмов.
Чоловічий блок
Що б ви почуваєте себе, це тільки болить вас, тому що він позбавляє вас від простоти і не дозволяє виражати себе. Якщо ви продовжуєте заспокоїти себе, вона з часом зашкодить вам багато, і це може пошкодити не тільки горло. Якщо ви відчуваєте себе і ви відкриєте для себе енергетичний центр, який пов'язаний з творчістю і розташуванням в горлі.
Підтримайте, що ви ніколи не зможете знайти спосіб вираження себе, який буде радувати всіх без винятку. Подаруйте собі право висловити себе самостійно, а інші дізнаються, що право. Знайте, що ваша думка є важливою як думка інших, і що ви маєте право висловити себе як кожен інший. Якщо ви попросите кого-небудь щось, найгірше, що може статися, що ви відхиляєте. Але якщо людина відмовляє вас, не означає, що він не любить тебе або заперечує вашу сутність. Він просто відмовляється від вашого запиту!
Кожен має свої особисті причини і блокади, тому вам потрібно глибоко подивитися в себе і спробувати побачити де і який затиск. Захворювання дає нам інструмент, щоб побачити його і лікувати себе.
Р., автор листа, пише, що вона живе поодинці і не має зв'язку, це одна з функцій горла і повинна думати про те, де і в якому можна знайти цю комунікацію, як вільно висловлювати себе без побоювання, що інші не будуть приймати і оцінять і не будуть любити. Ключові слова, як правило, до себе – де відхиляється відторгнення і недооцінка себе, де не схожа на себе. Де ви отримуєте сміливість, щоб відкрити трохи більше, щоб ближче до когось, щоб дати їм трохи тепла?
Ось все! Все, що ми повинні зробити це.
Кредит: Людмила Король
Джерело: luking.ru/kak-chistit-chakry-i-kak-osvobozhdatsya-ot-nenuzhnogo/